Samsung Gear S2 smartwatch för att ha en nano SIM-kortplats?

# Samsung har inte lämnat någon hemlighet om den överhängande utgivningen av det bärbara # GearS2 . Medan tillverkaren redan har bekräftat att det bärbara kommer att visas på IFA 2015-evenemanget nästa månad, har företaget inte riktigt delat information om maskinvaran på enheten vid denna tidpunkt. Men tack vare ett nytt rykt, får vi kanske en anständig uppfattning om vad vi kan förvänta oss av företagets kommande Tizen-baserade bärbara.

Ett nytt rykte nämner att Samsung kommer att ha en nano-SIM-kortplats på smartwatch för att låta den fungera oberoende av en smartphone. Nu är det knappt en överraskning med tanke på att föregångaren, Gear S, sportade också ett SIM-kort under, men smartwatch gjorde inte så mycket av en stänk i mobilbranschen med tanke på sin branta prislapp och Samsungs oförmåga att marknadsföra det rätt sätt.

Kanske kommer Samsung att ha fler funktioner att diskutera om den här gången, förutom naturligtvis det nya cirkulära användargränssnittet. Gear S2 SDK ställdes tillgängligt för ett par månader sedan för utvecklarna så att det skulle finnas tillräckligt med innehåll att erbjuda för användarna i tid för en utgåva i september.

Tror du att en SIM-kortsplats på Gear S2 kommer att göra det tilltalande? Låt oss veta.

Källa: HDBlog.it - ​​Översatt

Via: Android-rubriker