Samsung Gear 360 Vs GoPro Hero 5 jämförelse bästa VR 4k kamera 2020

Om du någonsin har försökt att ta en bild som fångar spännvidden på något stort, vare sig det västra landskapet eller din årliga julfest selfie, är chansen att du är bekant med den panoramiska frustrationen som uppstår när det skottet bara inte visa sig som du hoppats. Och även om du bara försöker ta en typisk bild eller en bild med en bild, är kameror bara inte gjorda för att fånga dina minnen som är på den äventyrliga sidan. Tack och lov, med dessa två kameror som vi ska visa dig idag, kommer du att se hur fånga alla dina minnen revolutioneras.

Samsung Gear 360 vs GoPro Hero 5

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Go ProGoPro HERO 5254, 75

SamsungSamsung Gear 360134

GoPro Hero 5

Namnet säger allt med denna fantastiska kamera: det är en hjälte. Det tar fantastiska bilder, fångar röst med fantastisk tydlighet (mer om det senare), och kanske mest fantastiskt av allt, det är hållbart och byggt för att hålla. Oavsett om du åker skidor i kyliga backarna, vandrar genom Appalachians eller turnerar i New York City, har GoPro Hero 5 ryggen. Åh, och nämnde jag att det inte finns någon anledning att be en främling att ta ett foto för dig?

Med röstigenkänningen inbyggd i GoPro Hero 5, finns det inget behov för dig att lära dig repen med vilka irriterande knappar kommer att bana väg för bästa skott. Istället är att ta foton lika enkelt som att säga, "GoPro ta en bild", även med den brusande vinden bakom dig. Om du vill ta en video, eller en burst (30 bursted-bilder), kommer GoPro Hero 5 att justeras i enlighet därmed och lyssna efter ditt kommando, så att du aldrig behöver missa ett annat minne.

Samsung Gear 360

Samsung Gear 360 är inte exakt äpplen och apelsiner med GoPro 6, men det ger en ny uppgift att fånga viktiga stunder. Samsung Gear 360 är i princip en liten kamera som packar en hel del slag. Med den här kameran kan du ta panoramabilder som du aldrig har gjort förut, så att du kan kyssa den bekanta besvikelsen adjö. Oavsett om du försöker pressa hela familjen till ett skott, eller om du helt enkelt inte vill missa något, kan den här kameran vara den för dig.

Ett par andra saker som vi vill nämna om Samsung Gear 360 är fotokvaliteten och praktisk design. Denna sfäriska kamera tar fantastiska 4K-foton, vilket är fantastiskt av uppenbara skäl. Den kompakta designen låter dig också bära den här lilla killen i fickan och dra ut den vid behov. Det finns inget stativ för att din brorson ska ha med sig in i huset, så du kan säga adjö till skrymmande fotoutrustning.

Jämförelse

En av de största skillnaderna mellan GoPros Hero 5 och Samsungs Gear 360 är hur de fungerar. Medan GoPro Hero 5 kan användas handsfree vid behov, kommer Gear 360 att behöva trycka på någon slags knapp.

En annan skillnad mellan dessa två kameror är tillgängligheten på olika plattformar. Även om båda är kompatibla med vissa Apple-produkter och vissa Android-produkter, har de fortfarande ett sätt att gå i kompatibilitet, så du måste göra en del undersökningar innan du köper för att se till att du lyckas använda någon av produkterna.

Och sedan finns det alltid prissättningen. GoPro Hero 5 Black kommer att variera allt från $ 200 - $ 300 för närvarande, där amazon-priset för Samsungs Gear 360 är ungefär $ 160 just nu. Som ni ser finns det inte någon stor skillnad i pris, men en kamera är också en investering, vilket kan vara något du vill ha i åtanke.

Vilken är rätt för dig?

När du bestämmer vilken av dessa två kameror som passar dina behov bäst måste du fråga dig själv vad du letar mest efter i den här kameran. Letar du efter något att spegla och stå emot det äventyrs flitighet? Eller letar du efter något smidigt på den enklare sidan, kanske för att fånga alla dina minnen hemma och ibland hemifrån? Det beror verkligen på vad du hoppas få ut ur din nya kamera.

Dom

Oavsett vilken kamera du bestämmer dig för, hoppas vi att den överskrider där livet tar dig och fångar varje roliga ögonblick du inte vill missa.

Har du provat någon av dessa kameror? Vad är din åsikt om det?

Samsung Gear 360 vs GoPro Hero 5

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Go ProGoPro HERO 5254, 75

SamsungSamsung Gear 360134