Samsung Galaxy S8 kommer inte att vara ansluten till Wi-Fi-problem och andra relaterade problem

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 att fixa de problem de upplever med telefonen. Detta är den senaste flaggskeppstelefonen från den sydkoreanska jätten som är laddad med några av de bästa funktionerna som finns på en smartphone. Den har samma vattentäthet, dammisolering och microSD-kortplatsfunktion som föregångaren, men förbättras ytterligare genom att använda en kraftfullare hårdvaruarkitektur. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8 som inte kommer att hålla kontakten med Wi-Fi-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 kommer inte att vara ansluten till Wi-Fi

Problem: Min Samsung Galaxy s8 kommer inte att vara ansluten till min WiFi. Den kommer att anslutas och kopplas sedan loss på några sekunder. En dag förblev det anslutet hela dagen och sedan nästa dag var det tillbaka till samma problem. Jag "glömde" min router och stängde av den och stängde av min telefon och startade om båda, angav lösenordet igen och det fungerade fortfarande inte. Flera gånger. Min dator och andra telefoner fungerar på min router, min telefon fungerar på andra WiFi-routrar. Jag vet inte om det är ett routerproblem eller ett telefonproblem. Tack.

Lösning: Om din telefon bara har problem med att ansluta till just den här routern, är det första du behöver göra att kontrollera om routern har några inställningar som kan hindra din telefon från att ansluta till dess. När detta är gjort bör du fortsätta med stegen nedan.

  • Glöm Wi-Fi-anslutningen från din telefon och anslut sedan till den igen.
  • Kontrollera om problemet uppstår när telefonen startas i säkert läge. Om det inte sker i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S8 Skärmflimrar

Problem: Hej, jag har en samsung s8, jag har haft det i 8 månader. Allt fungerar bra fram till för några dagar sedan ... när textmeddelanden skärmen håller flickande in och ut från meddelanden, med kameran håller skärmen blixten svart sedan tillbaka till bilden samma med att använda internet det flimrar..telefon har alla uppdateringar gjort jag har gjort hårt och mjuka startar om det enda som återstår är fabriksinställning.

Lösning: Jag rekommenderar att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan återställer fabriken. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 Ej snabbladdning

Problem: Samma med de andra S8-användarnas snabbladdningsproblem. Jag märkte nyligen att när jag ansluter min telefon med den ursprungliga laddaren och kabeln kommer snabbladdning inte att träda i kraft, istället ändras den alltid till kabelladdning, vilket är lite långsammare än snabbladdning. Jag gjorde alla stegen som jag hittade i det här forumet - Clear Device Cache, Total Reboot och rengörde till och med mina portar, men ingenting fungerade så jag trodde att det måste vara min laddare som har problemet. Precis som jag har fått min glasskärm byt ut (idag), bytte min vän från Samsung-centret också mitt batteri och gav mig ett nytt par snabbladdare och kabel. Men när jag kopplade in det bara några minuter innan jag kontaktade dig uppstår samma problem fortfarande. Jag är 100% säker nu när det inte är min telefon eller dess tillbehörsproblem. Snälla hjälp mig.

Lösning: Flera andra ägare av den här telefonen upplever också det här problemet som inträffade efter att en säkerhetsuppdatering släpptes. Jag rekommenderar att du uppdaterar telefonprogramvaran till den senaste versionen eftersom det kommer att fixa detta problem. Jag rekommenderar också att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning om din telefon redan körs med den senaste uppdateringen men fortfarande har problemet.

S8-samtal är förvirrade

Problem: Jag upplever förvirrade samtal, verizon försökte säga att det var det livssäkra fallet, jag tog av det och ändå medan vi talade var han förvirrad till mig. Han påstår sig höra mig tydligt. .Jag har haft fyra samtal idag och var och en var förvirrad mot mig, inget fall och inte på högtalaren. Två av dessa samtal fanns utan att headsetet var anslutet, och två var fortfarande förvirrade

Relaterat problem: Så när jag ringer kan jag inte höra den andra änden ringa eller den andra personen i andra änden om jag inte talar. Det händer till och med med ett inkommande telefonsamtal. Hör inte någon om jag inte har det på högtalaren.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om samtalen fortfarande är förvirrade. Om de försöker gå till ett annat område, kontrollera om problemet uppstår. På det här sättet kan du avgöra om problemet är nätverksrelaterat. Om problemet inträffar var du än är kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem i vilket fall du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 laddas inte

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S8. Det har varit den perfekta telefonen för mig sedan juni. Igår reste jag och laddade det inte så snart jag kom hem. Det tappades hela vägen till noll. Till en början hade jag laddningscirkeln med blixtbult, men när jag tittade över några minuter senare var det borta. Vid inspektionen hade jag inte heller det blå ljuset. Jag låter det ladda över en natt och i morse, när jag håller ner strömmen, får jag några snabba ljusblinkar från skärmen men det är det. Jag försökte göra alla dina förslag till ingen nytta. Jag tänkte att jag skulle ta bort batteriet fysiskt, men jag är motvillig med den här modellen. Jag tror tyvärr att jag kommer att vara en av de människor som står upp i verizonbutiken. Några andra förslag?

Lösning: För det här problemet är det första du behöver göra att ta bort mikroSD-kortet på telefonen först. När detta är gjort utför du en simulerad batteridragning genom att trycka in och hålla ned både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. Om det inte gör det fortsätter du med stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • Slå på telefonen.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och kontrollera det eftersom det redan kan vara ett hårdvarorelaterat problem.

S8 Fel med långsam laddning

Problem: Hej, jag är verkligen orolig för att jag har en s8 för att jag nyligen har köpt problemet, det tar evigt att ladda. beräknad laddningstid 5 timmar när det har 20% batteri och det tar ännu mer i verkligheten. det visas ett meddelande som säger långsam laddning: anslut telefonen till den medföljande laddaren. men den laddas redan på den enhet som laddas. När jag först köpte det tog det 1 timme och 40 minuter att ladda med 100%

Lösning: Prova att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och använd sedan en annan laddkabel och väggladdare för att ladda telefonen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.