Samsung Galaxy S7 Hälften av skärmen är vit

#Samsung är mest känd för att använda de bästa skärmarna på sina flaggskeppsmodeller. Exempelvis #Galaxy # S7, som släpptes 2016, har en 5, 1 tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 1440 x 2560 pixlar så att bilder kan se levande på skärmen. Förutom skärmen har telefonen också flera enastående funktioner som en kraftfull processor och en kamera som tar fantastiska foton. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S7-halvan av skärmen är vita problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Hälften av skärmen är vit

Problem: Jag har en Galaxy s7 och den var död när jag hade vaknat upp. Jag anslöt den till väggladdaren som medföljer telefonen. Efter det att allt laddades blev hälften av skärmen vit ner till mitten till höger sida. Vänster sida fungerar fortfarande och gör allt den var gjord för att göra, men höger sida är bara vit och fullbordar inte bilden. Jag hade hållit ner strömbrytaren och volymknappen för att återställa den men den fungerade inte. vad ska jag göra därefter?

Lösning: Du bör försöka kontrollera om en app du installerade i telefonen orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i säkert läge måste du fortsätta med en fabriksåterställning. Om du kan säkerhetskopiera dina telefondata (med Smart Switch rekommenderas starkt) föreslår jag att du gör det innan du gör återställningen. Det är också bäst att återställa i återställningsläge.

Om skärmen fortfarande är vit vid denna tidpunkt orsakas det mycket troligt av en felaktig bildskärmsenhet. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S7-skärmen är svart

Problem: Min Galaxy S7-skärm är bara svart men när jag slår på den kan du se att knapparna är lyhörda när jag vidrör dem och lysdioden svarar också. Jag försökte starta om men skärmen förblir svart. Jag behöver hjälp snälla och snabbt.

Relaterat problem: Så för att börja tack för din hjälp! Förra året kom vatten in i min telefon och jag lyckades ta ut det med hjälp av silikagel! Vattnet absorberades och det fanns inga spår av det, det fanns dock några horisontella och vertikala linjer (mer vertikala linjer än horisontella linjer) på min skärm men jag kunde fortfarande använda min telefon. Så den 26 januari! Jag använde min telefon som vanligt. Jag stänger av skärmen med den normala med strömmen och när jag slog på den igen för att kontrollera mina meddelanden var skärmen helt svart! Jag stänger av den helt och slår på den nada skärmen förblir svart men det fungerade jag får fortfarande mina meddelanden och allt. Jag försökte olika videor där de sa till mig att trycka samtidigt på strömbrytaren och volymen upp eller ner! Fortfarande inget resultat min skärm är fortfarande svart men den går normalt. Skulle du kunna hjälpa mig

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och om skärmen fungerar i det här läget måste du göra en fabriksåterställning eftersom problemet kan orsakas av ett programfel. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om steget ovan inte fungerar är det mycket troligt att din telefon har en skadad skärm. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

S7-skärmen flimrar av lite missfärgning

Problem: Min telefon har flimrat lite. Det finns också en liten missfärgning mot toppen av min skärm. Jag fick höra att det är en pojkefråga. Bör jag oroa mig? Vad tycker du är fel med min telefon?

Lösning: Prova att kontrollera om en app du installerade orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en nedladdad app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet uppstår i Safe Mode rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan återställer fabriken. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det kan displayen redan vara felaktig. Om detta inte påverkar hur du använder telefonen kan du bara ignorera den för nu eftersom du kommer att spendera lite pengar om du kommer att byta ut skärmen.

S7-skärmen flimrar och överhettar

Problem: problemet är att skärmen flimrar dåligt, jag kan inte använda den här telefonen även i 5 minuter, när skärmen flimrade var den kraftigt. Plz någon berätta lösning för detta.

Lösning: Om en fabriksåterställning inte åtgärdar problemet (se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen) måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat eftersom det troligtvis är ett hårdvarorelaterat problem redan.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.