Samsung Galaxy S7 Edge tar inte emot textmeddelanden från iPhone

En av de mest populära kommunikationsformerna med dina vänner och familj just nu är att skicka ett textmeddelande till dem. #Samsung #Galaxy # S7Edge är en sådan telefon som utmärker sig i meddelandeavdelningen eftersom den har en 5, 5 tums super AMOLED-skärm som inte är trånga vilket gör att skriva på tangentbordet ganska enkelt. Även om det är lika enkelt att skicka ett textmeddelande som att öppna meddelanden-appen och sedan skriva meddelandet innan du skickar det finns det vissa fall som vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S7 Edge som inte tar emot textmeddelanden från iPhone-frågan och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge tar inte emot textmeddelanden från iPhone

Problem: Hej, jag får inte texter från någon som har en iPhone eftersom jag bytte min gamla iPhone 4 till min nya samsung s7 kant med samma nummer .. vad kan jag göra !? Jag gjorde en återställning på mina äldre telefoner eftersom barnen fortfarande leker med dem och jag fick mina texter på den gamla! När det är hemma med naturligtvis WiFi, men jag saknar massor av människors texter, behöver hjälp! Tack

Lösning: Om din tidigare telefon var en iPhone och du inte kan få textmeddelanden från andra iPhone-användare just nu med din S7 Edge orsakas detta troligen av att ditt iMessage-abonnemang fortfarande är aktivt. Du måste avregistrera dig från den här tjänsten för att lösa problemet.

Om du har din iPhone med dig

 • Lägg tillbaka SIM-kortet till din iPhone.
 • Se till att telefonen är ansluten till ett mobilt datanätverk.
 • Klicka på Inställningar> Meddelanden och stäng av iMessage.

Om du inte har din iPhone med dig

 • Gå till den här webbplatsen //selfsolve.apple.com/deregister-imessage/
 • Skriv in ditt telefonnummer
 • Ange den 6-siffriga bekräftelsekoden som skickats till ditt telefonnummer för att avregistrera dig från tjänsten.

S7 Edge tar för lång tid att skicka textmeddelande

Problem: Jag har problem ibland att ta emot och skicka texter till min fru Galaxy S7 Edge. När jag skickar snurrar den lilla cirkeln i 10-30 sekunder innan texten går igenom, och många gånger får hon inte texten. Dessutom får jag inte MMS från hennes telefon längre, jag får någon konstig ikon som säger att meddelandet inte kunde laddas ner. Det händer bara med henne, alla andra texter är OK. Detta började bara för några veckor sedan, allt fungerade perfekt förut. Kan det ha något att göra med de AT&T-uppdateringar som vi installerar regelbundet?

Lösning: Det första du bör göra för den här frågan är att rensa cache och data för textmeddelanden-appen. Detta kommer att rensa alla skadade data som kan orsaka problemet. Om problemet fortfarande uppstår fortsätt med stegen nedan.

Se till att din telefon har rätt APN-inställningar.

 • Namn: NXTGENPHONE
 • APN: NXTGENPHONE
 • Proxy: Inte inställd
 • Port: Inte inställd
 • Användarnamn: Inte inställd
 • Lösenord: inte inställt
 • Server: Inte inställd
 • MMSC: //mmsc.mobile.att.net
 • MMS-proxy: proxy.mobile.att.net
 • MMS-port: 80
 • MCC: 310
 • MNC: 410
 • Autentiseringstyp: Ingen
 • APN-typ: standard, mms, supl, hipri d
 • APN-protokoll: IPv4
 • Bärare: Ospecificerad

Du bör också se till att telefonen har ett aktivt mobildatabonnemang och att du får en bra mobildatasignal.

Om problemet kvarstår bör du överväga att göra en fabriksåterställning för att uppdatera telefonprogramvaran. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S7 Edge Verizon-meddelande + Nytt meddelande Glitch

Problem: Hej, ett konstigt problem började för en vecka sedan med bara en textmottagare. Jag smsade under hennes namn, men hennes svar kom tillbaka under en ny text med rubriken "Nytt meddelande" och en grå gruppikon. Sedan märkte jag att mina "skicka" texter flyttade till samma konstiga rubrik Nytt meddelande. När jag klickar på rubriken visar det "Inga mottagare: Inga mottagare anges för konversationen, försök igen." Jag måste nu skicka mina meddelanden via hennes riktiga namn och få hennes svar via rubriken "nytt meddelande", vilket inte låter mig skriva in meddelanderutan. Det låter mig inte heller skicka videor och har svårt med foton. Det är bara mottagaren och det verkar inte heller vara något problem i "Samsung-meddelanden", det förekommer bara i Verizon Message +. Tack på förhand för all hjälp. vänliga hälsningar

Lösning: För att åtgärda problemet måste du se till att Verizon Message + -appen är uppdaterad. Du bör också prova att rensa cacheminnet och data för denna app från applikationshanteraren för att åtgärda problemet.

S7 Edge visar inte om textmeddelande har levererats

Problem: Jag kan inte längre se om mitt textmeddelande levererades när jag tittade på meddelandedetaljer. Och i detalj beskrivs nu alltid typen som "chatt" även om jag vet att det var ett vanligt textmeddelande från telefon till telefon som INTE använder någon chattjänst. Min telefon är en Samsung Galaxy S7 Edge. Tack

Lösning: Det är mycket troligt att textmeddelandena som skickas och tas emot görs via en gruppchatt. Detta är möjligt även om du använder appen för aktiemeddelanden i telefonen. Du kan fixa detta genom att ta bort meddelandetråden och sedan skriva ett nytt textmeddelande och skicka det som ett sms.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.