Samsung Galaxy S7 Edge fastnat vid installation av systemuppdateringsproblem och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # S7Edge är en av de två flaggskeppstelefonerna som Samsung släppte förra året, den andra är S7. Det som gör denna telefon annorlunda än den vanliga S7-versionen är att den har en mycket större 5, 5-tums Super AMOLED-skärm som böjs runt båda kanter. Med en större skärm kan telefonen också rymma ett mycket större 3600mAh-batteri. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fortfarande fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S7 Edge fast vid installation av systemuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge fastnat vid installation av systemuppdatering

Problem: God dag, jag uppdaterade mina chefer S7 Edge men “installera systemuppdateringen” har satt på 80% i en halvtimme redan. Han vill inte göra en fabriksåterställning. Telefonen är också mycket het att röra vid. Finns det något jag kan göra för att komma ur systemuppdateringen utan att behöva återställa telefonen?

Lösning: Försök ta bort mikroSD-kortet på telefonen (om ett är installerat), håll sedan in ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. När det väl försöker göra programuppdateringen igen.

Om problemet fortfarande uppstår börjar du telefonen i återställningsläge och torka sedan cache-partitionen på telefonen. Det här raderar inte dina telefondata. Starta om telefonen och upprepa sedan systemuppdateringen.

Om stegen ovan inte löser problemet bör du överväga att utföra en fabriksåterställning på telefonen. Se till att säkerhetskopiera telefondata innan du gör uppdateringen.

S7 Edge Music stängs av när du smsar

Problem: Jag har en galax s7 kant. Mitt problem är när jag har mina hörlurar och jag får en text. När jag går tillbaka till text stängs min musik av, varje gång jag använder tangentbordet slocknar musiken. Kan du hjälpa mig?

Lösning: Det första du behöver göra för den här frågan är att kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet. För att göra detta, starta bara telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den. Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode, utför sedan de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

  • Se till att din telefon körs med den senaste programuppdateringen.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S7 Edge laddas inte helt upp till 100%

Problem: Samsung galaxy s7 edge. Debiterar att gilla 96% och verkar då inte gå över det, eller om det gör det tar det timmar och timmar, om det gör det alls. Vad kan jag göra? Jag vet inte vilken Android-version det är. Det var med Sprint men jag fick en upplåsningskod från Sprint och hoppas börja använda den med AT&T

Lösning: Prova att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som fastnat i denna port tas bort. När detta är gjort kan du försöka ladda telefonen igen. Om problemet kvarstår fortsätter du med stegen nedan.

  • Försök använda en annan laddkabel och väggladdare.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. Kontrollera om problemet är fixat.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ha telefonens batteri kontrollerat vid ett servicecenter.

S7 Edge Stuck On Bootloop

Problem: Jag använde The Omega Droid Rom, hade aldrig gett mig några problem alls, igår återställde telefonen sig själv, startade upp och sedan fungerade den i 3 minuter, den frös och startade om igen. det fungerade i ytterligare 3 minuter sedan frös helt, svarar inte. skärmen är alltid på i mer än 15 minuter. strömbrytaren trycks in under någon tid, inte lyhörd. tvingades återställning med volym ned och kraft, den startade om och arbetade i 5 minuter och den skulle frysa igen. gjorde en fabriksåterställning, telefonen startade om och gick igenom uppstarten. när det på menyn frös igen, svarar inte tills kraft återställer Vol down + power. försökte blinkande lager-rom med Odin, processen var normal, men fastnat nu på startslingan, när jag ansluter nätsladden laddar den i en minut men slås på av sig själv och går till bootloop. kan inte stängas av, bara när batteriet dör, om jag ansluter kabeln gör det samma sak. det enda svar jag kan göra är att starta nedladdningen. ingenting annat fungerar, kan inte starta upp till TWRP eller säkert läge eller någonting (försökte säkert läge innan fabriksinställning och det frös också efter 3 min). vad tror du att det kan vara? behöver jag ta det till teknisk support? Det är den internationella versionen, fabriken Unlocked SM-G935F som köpts på Amazon.

Lösning: Tyvärr ser det ut som att det här problemet redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S7 Edge snabbt batteriladdning

Problem: Hej, jag har precis köpt en s7 edge för en vecka sedan och jag har ännu inte laddat ner några appar förutom whatsapp. Batteriets livslängd fortsätter dock att minska med cirka 2 till 3% varje timme. Jag spelar inga spel på det. Är det en anledning till oro?

Lösning: Du kan kontrollera om det är en app från tredje part som orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Kontrollera om batteriet fortfarande tappas snabbt i det här läget. Om det inte gör det, bör du försöka avinstallera Whatsapp.

Om problemet kvarstår kan batteriladdningen orsakas av att telefonen använder mer ström för att få en stabil signal från nätverket. Se till att du befinner dig i ett område med en god täckning av signalen så att telefonen inte kommer att använda mer energi för att öka antennen.

S7 Edge Text Meddelanden Skicka mottagning misslyckas

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S7-kant, på morgnarna är "generellt" när problemet är värst. Problemet är: att skicka / ta emot test misslyckas alltid om inte jag skulle ringa ett samtal ... Jag har inte varje omstart utom för återställning av master som jag försöker undvika

Lösning: Se till att telefonen får en bra signal från nätverket eftersom det kan påverka hur du skickar eller tar emot textmeddelanden. Om telefonen har en god signal och problemet kvarstår bör du överväga att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S7 Edge laddas inte

Problem: min systerdotter satte av misstag min telefon i nedladdningsläge med min telefon på 1 procent. Jag försökte sätta på den, men jag höll upp och ned volymknapparna nu är min telefon en tegel som inte kommer att laddas och kommer inte att starta med allt du har Vi sa att försöka

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Följ stegen nedan.

  • Ta bort microSD-kortet på telefonen om du har ett installerat.
  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
  • Ladda telefonen med väggladdaren i minst 20 minuter.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • Slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om problemet kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.