Samsung Galaxy S7 Edge fastnat på svart skärm med blått LED-ljus på

#Samsung #Galaxy # S7Edge är en flaggskepptelefon 2016 som är bäst känd för sin böjda 5, 5 tums Super AMOLED-skärm liksom sin 12 MP-kamera som tar fantastiska kvalitetsfoton. Det är en premiumtelefon som erbjuder vattentätning och dammisolering vilket gör den användbar i mindre än idealiska miljöer. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S7 Edge som sitter fast på svart skärm med blått LED-lampa i fråga och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge fastnat på svart skärm med blått LED-ljus på

Problem: I går kväll vaknade jag till ljudet från min telefon som surrade på nattbordet. Håller kraftcykling och visar galaxen s7 plus (eller kanten är inte säker på vilken) logotyp, sedan svart skärm och sedan logotyp igen. Detta fortsatte oändligt. Till en början kunde jag komma åt startmenyn genom att hålla in ström- och volymknapparna, fick den på startskärmen så att den slutade surr och lämnade den tills morgonen när jag skulle ta den till en butik. Vaknade till att skärmen var helt svart med den blå lysdioden på. Helt svarande, kommer inte att slå på och ingen kombination av knappar kommer att få upp en skärm. Så nu är det fast "på" med en svart skärm ... finns det ett sätt jag kan göra en annan manuell återställning, eventuellt med ett nålhål? Låt mig veta att det här dödar mig!

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att ta bort microSD-kortet på telefonen om ett är installerat, utför sedan ett simulerat batteridrag. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. Om problemet kvarstår fortsätter du med de ytterligare stegen som anges nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare. Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • Försök slå på telefonen.

Om problemet kvarstår bör du ta med detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S7 Edge med skadad skärm åtkomst till krypterad data i microSD

Problem: Hej team, tack för din tjänst. Min fråga är att jag hade en Samsung Galaxy S7 Edge, jag hade det bra efter cirka ett och ett halvt år efter att ha köpt den, skärmen slutade fungera och priset för att fixa det var inte så stort, så jag slutade köpa en Samsung Galaxy S8. Problemet är att jag har ett SD-kort som var krypterat med den föregående mobiltelefonen, och nu kan jag inte öppna filerna på det, jag kan se dem, men kan inte öppna dem alls med min dator varken med min nya mobiltelefon. Så jag undrade vilka alternativ jag har, om min gamla telefon inte har en skärm men SD-kortet var krypterat av det. Tack så mycket i förväg och hälsningar ...

Lösning: Tyvärr på grund av krypteringsprocessens säkra karaktär kan data lagrade på microSD-kortet bara dekrypteras med telefonen som utförde krypteringen. Om du vill hämta data lagrade på kortet föreslår jag att du först har fixat den skadade skärmen.

S7 Edge med skadad skärm som inte slås på

Problem: Hej, jag har problem med min Samsung S7 Edge. Jag har haft detta i ett och ett halvt år nu, och för cirka 6 månader sedan hade jag uppstått fysiska skador på telefonen. Så telefonskärmen och det bakre glaset har vissa skador, men det har också fungerat som normalt. Även strömknappen är skadad och vänster intryckt. Så för att slå på telefonen under de senaste månaderna har jag använt både Home-knappen och Volym-knappen ner och den har inte aktiverat några problem. Min telefon har aldrig värmts upp, förrän i går kväll när jag laddade och den värmde upp och kraschade i morse. Den startar inte och laddar upp förrän 50% och slutar sedan ladda och värms upp. Jag kan inte använda någon av återställningarna också.

Lösning: Det verkar vara ett hårdvarorelaterat problem som redan orsakats av en felaktig telefonkomponent. Eftersom din telefon värms upp när du laddar den föreslår jag att du kopplar bort den från laddaren så att den inte värms upp ytterligare. Det bästa du kan göra just nu är att ha kontrollerat detta vid ett servicecenter.

S7 Edge-skärmen blinkar vit

Problem: Ibland blinkar min Galaxy s7 kantskärm vit en sekund, som om en app öppnas upp och sedan återgår till det normala. Och precis innan det återgår till det normala visar det ett litet meddelande nära botten av skärmtypen = väckning av. Detta blir irriterande, särskilt när du tittar på videor eftersom det pausar videon när detta händer.

Lösning: Försök att kontrollera om funktionen våg för att vakna på telefonen är aktiverad eftersom det kan orsaka problemet.

  • Gå Inställningar och tryck sedan på tillgänglighetsinställningarna
  • Klicka för att öppna inställningarna för fingerfärdighet och interaktion
  • Tryck på alternativet Easy Screen Slå på och se till att det är avstängt

Om problemet fortfarande kvarstår utför du ytterligare steg nedan.

  • Torka av cache-partitionen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.