Samsung Galaxy S7 Black Screen After Drop

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S7 att fixa de problem de upplever med telefonen. Idag kommer vi att ta itu med Galaxy S7 svart skärm efter drop-problem och andra relaterade problem. Som premiumtelefon bör vi förvänta oss att skärmen har ett extra lager av skydd mot droppar. Ibland även om skärmen kommer att ha problem när telefonen tappas, vilket är vad vi kommer att felsöka idag.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Black Screen After Drop

Problem: Hej, min S7 föll från min hand, och även om skärmen fysiskt är intakt och oskriven är den kompetent svart, därför kan jag inte låsa upp min telefon för att extrahera data. Jag har köpt enheter för att ansluta tangentbord och möss, de fungerar inte, de släpper inte ens telefonen. Vilka är mina alternativ? Jag behöver desperat säkerhetskopiera bilder. Tack för ditt råd.

Lösning: Det ser ut som att droppen kan ha skadat någon intern komponent i telefonen. Svarar din telefon på laddning? Om det gör det kan du försöka ansluta telefonen till en dator med Smart Switch installerad och försöka säkerhetskopiera dina telefondata med programvaran. Om telefonen inte svarar alls och du vill återställa dina telefondata måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S7-skärmen knäckt efter släpp

Problem: Jag tappade min telefon och skärmen sprack. Faktiskt tog en liten bit av vit bit sedan spindel webbed genom resten av den klara skärmen. Omedelbart Vill du ha svart. Kan använda volym och kan höra aviseringar osv. Och strömlampan och lamporna längst ner under pilsymbolerna fungerar alla. Jag har samsung-adaptern som tillåter skärmspegling på min tv. allt kommer upp på min tv. Fingrar fungerar inte på skärmen. Jag vill försöka fixa det själv och så billigt som möjligt. Jag har fått höra olika saker jag behöver göra. Vissa säger bara en tydlig skärmbyte. Andra säger digitizer och LCD-skärm andra säger bara LCD och tydlig skärm orsakar att digitizer kommer med på skärmen.etc ... Jag behöver egentligen bara veta exakt vad jag behöver köpa på Amazon då vill jag titta på en instruktions youtube video eller så. kantar längs dessa linjer. Jag har tittat på skärmar för $ 11 upp till $ 200 om du kunde bryta ner det för mig som att du försöker förklara det för en 3 år gammal blind apa som skulle vara bra. Jag vet att jag borde skicka den till professionella men inte kan spendera den typen av pengar. Betalade av det hela 2 dagar innan det brast. Så detta dödar mig. Jag tror att det värsta jag kan göra för min trasiga telefon är att bryta den mer. Så om du kan låta mig veta exakt vad jag letar efter på Amazon och eller föreslå webbplatser eller videor som kan hjälpa mig att göra det själv så skulle det vara fantastiskt

Lösning: För den här frågan måste du byta ut hela bildskärmsenheten. Om du gör detta på egen hand, notera att det kommer att bli en tråkig process. Jag rekommenderar att du besöker ifixit-webbplatsen //www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S7+Screen+Replacement/90298 som kan fungera som din guide.

S7 skärm gick svart

Problem: jag har Samsung S7 som plötsligt blev tom utan någon anledning, den laddade och hade nått 100% -avgiften när jag kopplade ur den gick tom. Jag kan fortfarande höra telefonen ringa men skärmen tänds inte alls. Jag har försökt att trycka på hemknappen, strömbrytaren och volymknappen tillsammans för att få svar. allt jag kan få är gröna färglinjer och några blinkande fantasier, och ljuset på toppen blir blått och försvinner sedan. detta hände en gång tidigare men kom tillbaka till det normala nästan direkt. just nu har jag inga lampor men när jag försöker ringa numret ringer telefonerna. snälla hjälp.

Relaterat problem: Jag har en Samsung S7 som min son tappade en fidget-spinner på den och botten på skärmen visade att den var krossad. Men det fungerade i cirka 2 dagar till. Hela skärmen var svart efter det. Jag kan höra ljuden när det slås på. Jag har bytt ut skärmen och huvudkortet och hemflexkabeln. (bröt huvudkortet efter att ha försökt byta ut flexkabeln) När jag slog på telefonen kunde jag höra ljudet när det slogs på och klickna på att peka på skärmen men fortfarande en svart skärm. Efter att ha följt återställningsprocessen som jag hittat här, hör jag inte klickningen på skärmen när jag trycker på den när den är på. Fortfarande en svart skärm. Behöver hjälp i den här frågan. Också okänd Android-version.

Lösning: Du bör försöka genomföra en simulerad batteridrag först, vilket görs genom att hålla in både ström- och volymknappar i minst 10 sekunder. Om problemet kvarstår kan du försöka starta telefonen i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget måste du utföra en fabriksåterställning här eftersom problemet kan orsakas av ett programfel. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.