Samsung Galaxy S6 uppdateras inte till Marshmallow-problem och andra relaterade problem

När #Samsung #Galaxy # S6 släpptes förra året kördes den först på Android Lollipop. Idag har de flesta ägare redan uppdaterat telefonprogramvaran till Android Marshmallow. Det är enkelt att få den här uppdateringen eftersom ett meddelande om detta kommer att visas på telefonen. Ibland kommer uppdateringen inte att vara tillgänglig. Det här är vad vi kommer att ta itu med idag när vi hanterar Galaxy S6 inte uppdaterar till Marshmallow-frågan och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S6 uppdateras inte till marshmallow

Problem: Android marshmallow-uppdateringen mottogs av alla mina familjemedlemmar som använder s6 och s7 men av någon anledning låter det mig inte uppdatera jag har använt samsung kies på pc och jag tog den också till samsung butiken de sa att jag måste vänta en månad nu har det gått 3 månader. Jag köpte den här telefonen från sverige och bor för närvarande i Storbritannien. Jag har testat allt jag kan göra. Snälla hjälp mig.

Relaterat problem: Hej, jag har en olåst Samsung Galaxy S6 Active i Storbritannien. Den körs för närvarande på Android 5.1.1 men jag kan inte uppdatera programvaran eftersom den knappen inte verkar göra någonting! Kan du berätta hur jag kan uppdatera till den senaste Android-versionen snälla? Jag är inte så teknisk så behåll det enkelt. Vänliga Hälsningar

Lösning: Innan du kan få uppdateringen, se till att telefonen inte är rotad eller körs på en anpassad programvara. Om det är så får du inte uppdateringen.

Ett sätt att få uppdateringen på din enhet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen har gjorts manuellt letar du efter uppdateringen med OTA-metoden. Om ingen uppdatering är tillgänglig kan du prova att använda Kies för att uppdatera din telefon.

Om stegen ovan inte fungerar bör du överväga att blinka uppdateringen till din enhet. Instruktioner för hur du flashar din telefon finns på flera av de populära Android-forumen online.

S6 fastnat i Odin-läge

Problem: Jag har en galax s6 som tappats två gånger och kan ha blivit våt i fickan när jag fastnat i en häll. Det har varit i ett "livssäker" fall för allt detta. Den föll idag och när jag plockade upp den såg jag att den satt fast i odinläge. Ingenting fungerar, undrar om du kanske kan erbjuda förslag om att få det tillbaka till normalt bruksläge? Som en extra utmaning har volymknapparna träffats eller missat sedan det blöt ... Tack i förväg!

Lösning: Det mest troliga skälet till att telefonen sitter fast i Odin-läge är på grund av de felaktiga volymknapparna. Kom ihåg att åtkomst till Odin-läge kräver att du trycker på Volym ned-, Hem- och Strömknapparna samtidigt på Volym upp-knappen när varningen uppstår.

Du bör dock också kontrollera om ett fel i telefonprogramvaran orsakar detta problem genom att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksåterställning. Observera att återställningen kommer att radera dina telefondata så se till att ha en säkerhetskopia först. Om detta inte löser problemet ska du ta med telefonen till ett servicecenter och sedan reparera volymknappen.

S6 Uppdaterar inte till marshmallow

Problem: Jag har köpt min telefon bara några dagar innan. Då hade jag uppdaterat min telefon med wi fi & min telefon har redan 5.1 så jag vill uppdatera min telefon.Då har jag uppdaterat, men den hade förblivit densamma och visade 5.1 precis som före uppdateringen. Så jag uppdaterade igen min telefon, sedan visar meddelandet att (jag har redan uppdaterat). Vad kan jag göra just nu ??? hur uppdaterar jag det till 6.1 ????

Lösning: Du bör försöka säkerhetskopiera dina telefondata först och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar ladda ner uppdateringen igen. Om problemet kvarstår kan du försöka ansluta din telefon med en USB-kabel till en dator med Kies installerad, uppdatera din telefon med den här programvaran.

S6 com.samsung.ipservice har slutat svara

Problem: Jag har haft min S6 i ungefär ett år och för ett par månader sedan började den poppa upp com.samsung.ip har slutat svara på felmeddelande som jag har sett att du pratar om i andra trådar. Problemet uppstår oftast när jag gör något med min kamera eller galleri jag märkte, men kommer också bara att dyka upp på slumpmässiga tidpunkter. Jag försökte fabriksåterställa min telefon eftersom jag ändå ville göra det för att försöka rensa upp det, men detta löste inte problemet. Alla förslag på hur du fixar det skulle uppskattas.

Lösning: Det finns flera faktorer som kan orsaka detta fel, men det som är uppenbart är att det är ett firmware-relaterat problem. Om en fabriksåterställning inte löser problemet bör du försöka kontrollera om en ny uppdatering är tillgänglig för din telefon och uppdatera den vid behov. Om ingen uppdatering är tillgänglig bör du överväga att blinka telefonen med den senaste firmwareversionen. Instruktioner för hur du flashar din telefon finns på flera av de populära Android-forumen online.

S6 Metro PCS Marshmallow Update

Problem: min telefon är metropar och jag vill uppdatera till marshmallow. de har ingen aning om eller när det kommer att hända och alla andra s6-ägare har redan fått uppdatering i mitt område. kan jag göra det själv, snälla hjälp.

Lösning: Om en uppdatering redan är tillgänglig från Metro PCS kommer den att skjutas till din telefon. Om du inte får något uppdateringsmeddelande kan du prova att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar kontrollera om uppdateringen med Kies.

Om din telefon fortfarande inte får uppdateringen kanske du vill överväga att blinka till din telefon. Instruktioner för hur du flashar din telefon finns på flera av de populära Android-forumen online.

S6 kan inte ta sig ur Ultra Power Saving Mode

Problem: Uppdaterad driftsystem för två veckor sedan. Sätt enheten i ultra strömsparläge. Enkel touchguiden kraschar och skärmen blir svart. Det går inte att ta bort från ultra-läget. Starta om via hård omstart flera gånger, ingen tur.

Lösning: Följ stegen nedan för att lösa problemet

  • Klicka på programikonen på din startsida.
  • Tryck länge på Google-appen (eller din aktuella hemskärmsapp) som om du skulle placera ikonen på startskärmen. I stället för att placera appen på din hemskärm drar du den till det avsnitt som säger ”appinformation”. detta öppnar skärmen för applikationsinfo.
  • Klicka på "MER" och välj "Avinstallera uppdateringar". Ett popup-fönster dyker upp för att bekräfta. Klicka på "UNINSTALL"
  • Klicka på “FORCE STOP” på applikationsinfo-skärmen.
  • Tillbaka på fönstret för applikationsinfo klickar du på "Lagring" -fältet som visar hur många "MB intern lagring som används". Klicka på ”CLEAR CACHE” och bekräfta.
  • Tillbaka i applikationsinfo-fönstret klickar du på "Ställ in som standard" och väljer "CLEAR DEFAULTS"
  • Gå tillbaka till hemskärmen genom att trycka på hemknappen. Försök starta om telefonen om du inte gick tillbaka till det ursprungliga Samsung Ultra-Save Save Mode-startsidan
  • Skjut ner meddelandefältet och alternativet "Stäng av Ultra Power Safe" bör vara tillgängligt.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.