Samsung Galaxy S6 snabbladdning fungerar inte och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # S6 är en av de smartphonemodeller som finns på marknaden som gör att batteriet laddas snabbt på kortare tid. Detta uppnås genom att öka laddningseffekten för laddaren. En fördel med detta är att telefonen endast kommer att anslutas till laddaren under en kortare tidsperiod, vilket kan spara tid om du väntar på att telefonen ska laddas helt. Det finns emellertid fall då problem kan uppstå vid laddning av telefonen, vilket är vad vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S6 snabbladdning som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S6 snabbladdning fungerar inte

Problem: Hej, min Samsung S6 snabbladdning fungerar inte. Jag försökte många lösningar som fanns tillgängliga på olika forum men allt i spill. Föreslå vad du ska göra. Min laddning fungerar bra, jag kontrollerade den med S6 edge plus. Kommer inte ihåg helt, men lite, jag kommer ihåg att det här problemet beror på programuppdatering. Men jag återställde mina enheter tre gånger till fabriksdata men kunde inte lösa problemet.

Relaterat problem: Så min Galaxy S6 laddas inte snabbt. Jag har min originalladdare (och testade andra snabbladdare också). Jag tog min telefon till verizonbutiken för att titta på och de sa att allt är bra. Jag hatar verkligen att inte ha min snabbladdning, vad är mina alternativ för att fixa detta utan att betala pengar för det?

Relaterat problem: Plötsligt laddas inte min telefon. Inställningarna är korrekta, jag bytte ut min gamla snabbladdare mot en ny, ny kabel, torkade cache-partitionen och till och med återställde en fabrik men den kommer fortfarande inte att laddas snabbt. Normal laddning fungerar bra.

Relaterat problem: Snabbladdningsfunktionen på min Samsung Galaxy S6 fungerar inte. det verkar inte vara något fel med laddaren eller själva telefonen, jag hade nyligen fått telefonen för en halv månad till en månad sedan och är helt osäker på varför den laddaren inte fungerar som den ska. Jag såg till att jag använder den ursprungliga laddaren och har alla inställningar för hur de ska vara. När den är ansluten till laddaren står det att den laddas långsamt. Jag hoppas verkligen att detta kan åtgärdas, tack!

Relaterat problem: så problemet med min s6 är att den gör så snabbladdning även om jag använder snabbladdaren som samsung levererade. det antingen kabelladdningar eller långsam laddning. det är inte laddaren fel eftersom jag använde min fars s6 på min laddare och hans s6 snabbladdningar med min laddare, så då använde jag min fars s6 laddare för att ladda min telefon, samma problem igen det laddar inte snabbt. Jag kontrollerade också batteriinställningarna och snabbladdningen har aktiverats. Jag testade också andra alternativ som att gå på säkert läge, starta om och även fabriksdata återställer allt men min s6 laddar fortfarande inte helt. tack för hjälpen.

Lösning: Den här smartphones är en av Samsung-modellerna som kommer med en snabbladdningsfunktion. Du kommer inte att kunna använda detta automatiskt på din telefon men eftersom vissa villkor måste vara uppfyllda som listas nedan.

 • Se till att snabbladdningsomkopplaren i telefoninställningarna är på.
 • Använd den adaptiva snabbladdningsladdaren som medföljer din telefon. (Du kan också använda andra snabbladdare från tredje part som har certifierats för att arbeta med den här telefonen)
 • Se till att skärmen är av eller att enheten är av.
 • Om telefonen värms upp när den laddas använder telefonen normal laddning.

Om du har uppfyllt alla villkoren ovan och telefonen fortfarande inte laddas är det dags att göra en felsökning. Följ stegen nedan och gå sedan till nästa steg om problemet fortfarande skulle uppstå.

 • Prova att rengöra laddningsporten på din telefon med en burk med tryckluft eller genom att blåsa i den med ett sugrör. Syftet här är att ta bort smuts eller skräp som kan finnas i denna port som kan störa snabbladdningsprocessen. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
 • Försök använda en annan laddningssladd eftersom den här kabeln vanligtvis skadas lätt.
 • Försök använda en annan adaptiv snabbladdare.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. Installera inte något i din telefon efter återställningen. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om stegen ovan inte löser problemet föreslår jag att du har kontrollerat din telefon i ett servicecenter.

S6 laddas inte

Problem: Jag anslöt min s6 som vanligt till laddaren som medföljer enheten. När jag lämnade telefonen stängde jag av den och lät den laddas. När jag kom tillbaka några timmar senare laddas inte enheten. Jag har provat fyra olika USB-kablar och laddare, startat om telefonen, återställning av fabriken, rensat cache etc. Innan detta hade enheten tappats i vatten men efter att den hade hållits i ris i några timmar började den fungera som normalt för en vecka till denna dag att det inte kommer att ladda. Snälla hjälp jag behöver verkligen använda den här enheten

Lösning: Det enda du inte har gjort hittills är att rengöra laddningsporten på din telefon. Försök rengöra denna port med en burk med tryckluft eller genom att blåsa till den med ett sugrör. Om detta inte löser problemet kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem orsakat av vattenskador. Jag rekommenderar att du har kontrollerat din telefon i ett servicecenter.

S6 debiteras inte efter att ha blivit våt

Problem: Jag har en Samsung Galaxy s6. Jag tappade den i cirka 2 ″ vatten i cirka 2-3 sekunder. Jag tog snabbt bort telefonen och torkade ner den. Telefonen började slå på och av. Jag kunde stänga av telefonen helt i ungefär en timme. Innan jag slår på telefonen igen anslöt jag laddaren. Telefonladdningsikonen kom på det ändrade till det var överhettning och skulle inte ladda. Jag försökte den mjuka återställningen flera gånger utan framgång. Telefonen fungerade efter mjuk återställning och i "Safe Mode" finns det dock bara cirka 2% batteritid, inte tillräckligt för att säkerhetskopiera information

Lösning: I det här fallet måste du se till att vattnet eller fukten i telefonen har tagits bort helt. Du kan göra detta genom att placera telefonen i en påse med ris i minst 48 timmar. Du kan också placera den i en påse med flera silikagelförpackningar i 48 timmar. Ris- eller silikageln absorberar fukten eller vattnet i din enhet. När du har utfört den här proceduren, kontrollera utsidan av telefonen för tecken på vatten och torka av den. Kontrollera om din telefon laddar. Om det inte laddas rekommenderar jag att du tar med enheten till ett servicecenter och får den kontrollerad.

S6 debiteras inte

Problem: hej, jag har en Samsung Galaxy S6 och den kommer inte att ladda nu. Jag hade några problem med att den laddade långsammare och jag tog den till AT&T och jag köpte en ny kabel och det var tillbaka till snabbladdning. Idag gick jag för att ansluta den igen och det laddades inte alls. Jag försökte olika uttag och till och med en annan laddare och det laddar inte alls. Jag hade belastat böter den senaste natten så jag vet inte vad som hände. Tack så mycket för din tid och hjälp!

Lösning: Om din telefon inte laddas, försök att följa stegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på din telefon. Du kan göra detta genom att använda en burk med tryckluft eller genom att blåsa till den med ett sugrör. Se till att porten inte har någon smuts eller skräp fastnat om efter. Kontrollera om du nu kan ladda din telefon.
 • Ibland kan laddkabeln vara felaktig, varför telefonen inte laddas. Försök använda en annan laddkabel.
 • Försök använda en annan väggladdare.
 • Kontrollera om telefonprogramvaran orsakar detta problem genom att säkerhetskopiera dina telefondata och göra en fabriksinställning.

Om stegen ovan inte löser problemet rekommenderar jag att du tar med din telefon till ett servicecenter och får den kontrollerad.

S6 Ingen laddningsindikator

Problem: Jag har ett problem med min Samsung Galaxy S6. Varje gång jag laddar min telefon visar den en laddningsikon med en belysning i mitten, men utan någon procentsats, när jag slår på telefonen med laddaren fortfarande i put, är telefonen fortfarande 0%! Och sällan ibland när telefonen laddar upp till 100 kan jag slå på den bra, men den fastnar fortfarande till 100%, vilket gör det svårt att se om telefonen dör eller inte. Jag vet inte vad problemet är. Jag använder andra laddare som inte är den officiella Samsung, eller det är själva telefonen, trots att jag visar laddningslogotypen! Kan ni snälla hjälpa? Eftersom den här telefonen är helt ny.

Lösning: Försök först kontrollera om laddaren orsakar problemet genom att använda en annan laddkabel och laddare. Se till att det här är en Samsung-laddare eller om du använder en tredjepartsladdare, se till att den är certifierad för att fungera med din enhet. Se till att rengöra laddningsporten på din telefon med en burk med tryckluft innan du laddar den.

Om problemet fortfarande uppstår är nästa sak att göra att kontrollera om felet i telefonprogramvaran orsakar problemet. Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om stegen ovan inte löser problemet rekommenderar jag att du har kontrollerat din telefon i ett servicecenter.

S6 Slår inte på när den är ansluten till laddaren

Problem: Galaxy s6. Om på laddaren kommer den att slås på, visa batteriet kritiskt lågt, visa 0% och sedan slå av. Fortfarande på laddaren trycker jag på startknappen, av-knappen och volymen nedåt för att återställa. När jag gör detta kommer en blå skärm upp varning om att ladda ner os. Det ger möjlighet att trycka på volym upp för att fortsätta ladda ner, eller trycka ner volym för att avbryta och starta om enheten. När du trycker på volym nedåt startas telefonen igen och slås på i några sekunder och säger att batteriet är lågt och sedan stängs av igen. Om jag trycker på volummen går den till en fabrikslägesida med ikonen och säger "nedladdning". Jag tog telefonen ur laddningen för att flytta in i ett annat rum och kopplade in den igen. Fortfarande efter 15 minuter gör det ingenting. Skärmen är svart och ingenting jag gör är att slå på den.

Lösning: Det finns en möjlighet att batteriet på din telefon inte laddas. Försök rengöra laddningsporten på din telefon först med en burk med tryckluft eller genom att blåsa till den med ett sugrör. Fortsätt med att ladda telefonen i minst 20 minuter med hjälp av en annan laddkabel och laddare.

Om problemet fortfarande kvarstår ska du ta din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.