Samsung Galaxy S6 kan inte ansluta till PC och andra relaterade problem

De flesta av oss har lust att dela bilder, videor och andra mediefiler till våra vänner och nära och kära. Det enklaste sättet att ta bilder och spela in videoklipp är via vår mobila enhet eftersom den är bärbar och kan transporteras vart vi än går. När vi väl kommer hem vill vi behålla en kopia för filtrering eller förvaringsändamål och vi vänder oss till våra datorer eller bärbara datorer för hjälp. När det går smidigt är vi glada. Men så är inte fallet varje gång. Vi stöter på några problem när vi går igenom processen och vi tenderar att gå förlorade och skulle inte veta vad vi ska göra. Det är där vi (GRUNTLE.ORG) kommer in. Vi har sammanställt några frågor som våra ivrige läsare skickat in för att få hjälp med. Vi tillhandahöll några lösningar på dessa problem som kan hjälpa dig och dem också.

Om din # SamsungGalaxyS6 # inte hittas av datorn kanske du vill prova dessa felsökningssteg:

  1. Windows-användare - ladda ner de nödvändiga USB-drivrutinerna och Smart-Switch för Samsung Galaxy S6. Mac- och Linux-användare - inget behov av att installera drivrutiner eller programvara. Din telefon ska automatiskt upptäckas.
  2. Använd den ursprungliga USB-kabeln och anslut enheten till en tillgänglig USB-port helst på datorns baksida.
  3. Telefonen ska meddela dig om några alternativ du kan välja mellan. Alternativet Ansluten som mediaenhet> Mediaenhet (MTP) är för fil / mediaöverföring från telefon till PC och vice versa. Om du väljer Ansluten som medieenhet> Kamera (PTP) kan du fotografera med din telefon.
  4. Om det lyckas bör Samsung Galaxy S6 visas under Dator / Denna PC för Windows-användare och Desktop / Finder för Mac OSX-användare.

Om du råkar äga en Samsung Galaxy S6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kan du gärna nå oss med detta formulär eller så kan du också skicka oss ett e-postmeddelande på [e-postskyddat]. Var noga med att fylla i formuläret religiöst eftersom det kommer att hjälpa oss att bedöma problemet du får och också ge en korrekt lösning. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på varje e-postmeddelande vi får.

Tjena. Jag har en helt ny Galaxy S6 som jag inte kan ansluta till min Windows 7 PC. Låt mig klargöra, det ansluts som ett modem under Enheter och skrivare. Jag får ett meddelande om att installationen av MTP USB-drivrutinen misslyckas och felmeddelandet "sökvägen inte specificerad". Jag har försökt allt i min amatör datorförmåga armé, inklusive Samsung Support Chat, min kurers tekniska support och många andra föreslagna fixar via Google-sökningar. ALLA har misslyckats. Snälla hjälp! - Ed

Relaterat problem: Hej där. Jag har nyligen köpt Samsung Galaxy S6. För två veckor sedan försökte jag ansluta den till min dator. Telefonen är ansluten men känns inte igen av min dator. Enheten dyker upp under Enheter och skrivare snarare än som USB. Jag måste överföra mina bilder från min telefon och ladda upp lite musik. Detta blir frustrerande. Snälla hjälp. Tack. - Sinthuja

Lösning: Hej Ed och Sinthuja. Byter du ut USB-kabelns del av fixen som föreslogs för dig? Vad sägs om att installera specifika USB-drivrutiner som skulle hjälpa datorn att upptäcka din telefon? Android behöver förutsatta drivrutiner för att installeras på datorn för att den ska kunna identifieras. Samsung har släppt det nödvändiga kompletta drivrutinspaketet som säkerställer att alla funktioner kommer att anpassas exakt. Dessa drivrutiner behövs för att din dator ska känna igen din telefon korrekt. Samsung Galaxy S6 har 32 GB lagringsutrymme så att den kan rymma en enorm mängd data inklusive vissa drivrutiner och dina egna filer. USB-drivrutinerna för Galaxy S6 finns alltid med Samsung KIES- och MTP-drivrutiner. För att detta ska fungera måste du använda telefonens ursprungliga USB-kabel. Ladda ner och installera Samsung USB-drivrutiner (steg 1 ovan) innan du ansluter telefonen till datorn. Vänta tills enheten känner igen datorn. Flera drivrutiner kommer att installeras inklusive modemet och MTP-tjänsten. När installationen är klar, kolla under Min dator om det finns ett nytt medium tillgängligt. Om det är så är din enhet nu redo att överföra filer till datorn. Hoppas det här hjälper.

Så frustrerad över Samsung. Jag kan inte visa filer på min S6 via PC. Windows 8 och 10 båda ljud när jag ansluter via USB, men ingen telefon dyker upp i explorer. Installerade och installerade om drivrutinerna från Samsung som matchade min Verizon S6. Telefonen är i Dev-läge med USB-felsökning på. Försökte Kies, det sa till mig att installera Smart Switch. Jag gick ändå till Kies och det sa till mig att min telefon inte stöds. Installerad Smart Switch och den sa att den här telefonen inte stöds. Avinstallerade båda och installerade slutligen AirDroid så att jag kunde få mina filer till min dator. Det går långsamt som en sköldpadda via Wi-Fi, men jag är åtminstone inte fångad. Det enda unika jag kan tänka på är att jag inte har fått in mitt SIM-chip, så är detta en blockeringsfunktion av Verizon / Samsung? Detta är en HORRIBLE utveckling för en Android-telefon och det gör att jag längtar efter en muromgärdad trädgård som Apple, jag menar varför skulle jag använda Samsung / Android om de kommer att behandla mig som Steve Jobs skulle göra? - Nathon

Lösning: Hej Nathan. Jag förstår hur frustrerande detta kan vara särskilt med en ny produkt. En sak som jag dock är säker på är att SIM-kortet inte har något att göra med anslutningsfrågan, eftersom alla filer bör sparas på den interna lagringen. Det är där datorn försöker ansluta och inte på SIM-chipet. Din nätverksleverantör kan inte blockera anslutningen av din telefon till datorn. Jag är också säker på att den använda USB-kabeln fungerar eftersom datorn verkar upptäcka anslutningen. Vilka versioner av Windows 8 och 10 kör du? De utökade versionerna kräver ett Media Feature Pack för att andra medier ska fungera eller upptäckas på datorn. Prova att installera Media Feature Pack för N- och KN-versioner av Windows 8.1 och se om det löser problemet. Det är det enda skälet till att jag kan tänka på varför din telefon inte upptäcks. Du kanske också vill prova en annan synkroniseringsapp från tredje part som SyncDroid om Kies inte verkligen fungerar efter att ha installerat paketet. Särskilt att AirDroid inte är tillräckligt snabb. Det fungerade för mig.

_______________________________________________________________________________________

Om du eller någon du känner stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.