Samsung Galaxy S6 debiteras inte när du är ansluten till problemet och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # S6 är en av flaggskeppsmodellerna till den sydkoreanska jätten som inte har ett användarborttagbart batteri. Detta innebär att om telefonägaren vill byta batteri måste det göras på ett servicecenter. Även om detta kan verka som en nackdel är det faktiskt ett bra designrörelse eftersom det gör enheten snyggare och mer kompakt.

Det har gått mer än ett år sedan den här telefonen släpptes och många människor är fortfarande ganska nöjda med att använda den här modellen. Det finns emellertid fall då vissa problem kan uppstå på den här enheten. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Galaxy S6 inte kommer att laddas när det är anslutet och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S6 debiteras inte när det är anslutet

Problem: Min telefon laddas inte, när laddaren är ansluten reagerar den och slås på men batteriet är 0% så det slocknar rakt innan det slut slutade en app jag måste skydda min telefon sa att jag inte hade virus eller någonting, jag har inte säkerhetskopierat min telefon så jag är väldigt ovillig att återställa den helt, vilket jag inte kan göra ändå eftersom den inte har fått tillräckligt med batteri

Lösning: Eftersom du inte kan slå på telefonen, vad du behöver göra just nu är att se till att batteriet laddas. Följ felsökningsstegen nedan som bör göras i fall som detta.

  • Rengör laddningsporten på din telefon med en burk med tryckluft eller genom att blåsa i den med ett sugrör. Ditt mål är att ta bort smuts eller skräp som kan finnas i denna port och som orsakar problemet.
  • Ladda din telefon i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare. Se till att den här sladden och laddaren fungerar genom att kontrollera den med en annan enhet.
  • Om telefonen fortfarande inte svarar kan du prova att simulera ett batteri. Se till att telefonen inte är ansluten till laddaren när du gör detta. Håll ned strömbrytaren och volymknappen i minst 7 sekunder. Om allt går bra bör telefonen starta om.

Om stegen ovan inte löser problemet bör du ha din telefon kontrollerad i ett servicecenter.

S6 slår sig inte på efter att ha fallit i vatten

Problem: Min Samsung föll i vatten i november 2015 och har fortfarande inte startat. Jag har försökt att torka den, lägg den i ris i 3 dagar men telefonen kommer fortfarande inte att slå på. Det var mer eller mindre helt nytt, tror du att du kan hjälpa mig snälla? Tack

Lösning: Tyvärr verkar det i detta fall att vattnet har skadat någon intern komponent i din telefon. Det bästa du kan göra just nu är att ta din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad. På så sätt kan den specifika komponenten som har skadats fastställas.

S6 Ej snabbladdning

Problem: Jag märkte att min Samsung Galaxy S6 inte längre laddade snabbt, jag bestämde mig för att byta kabeln men problemet varade, jag har försökt att torka cache och till och med gjorde en fabriksåterställning fortfarande samma problem. Senare märkte jag att min telefon inte längre känns igen av min dator. Det visar laddning men kommer inte att bli en medieenhet som tidigare. Nu tar det 6 timmar för en full laddning och ses inte längre av min dator

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att laddningsporten på din telefon är fri från smuts eller skräp eftersom det kan störa laddningsprocessen. Rengör denna port med en burk med tryckluft eller genom att blåsa i den med ett sugrör. När porten har rengjorts, försök att kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det rekommenderar jag att du har telefonen kontrollerad i ett servicecenter eftersom problemet kan orsakas av skadad laddningsport.

S6 kommer inte att aktivera hur du får åtkomst till filer

Problem: Telefonen slås inte på alls, lokala verkstäder har sagt att moderkortet är stekt väl något längs dem, och jag måste komma åt viktiga filer från telefonen, finns det något sätt jag kan komma åt dem? Eller reparera telefonen?

Lösning: Filerna i din telefon kan inte nås om du inte kan slå på den. Om reparatören kan utföra felsökning på komponentnivå kan de helt enkelt byta ut den drabbade komponenten för att lösa problemet. Men om hela moderkortet ska bytas ut kommer du inte att kunna få åtkomst till den lagrade informationen i telefonen eftersom den interna lagringen på enheten finns på moderkortet.

S6 fungerar inte om den inte är ansluten till laddaren efter att telefonen blivit våt

Problem: Samsung känner sig i vatten i 1 sek. Hade professionellt rengjorts. Telefonen fungerar bara på vissa laddare. Kommer att slå på, men stäng av efter lastning. Fungerar inte om den inte är ansluten till laddaren. Har gjort master återställning och problemet kvarstår. Alla knappar fungerar. Har batteri och laddningsport byts ut kvarstår problemet fortfarande.

Lösning: Det ser ut som att problemet är med datortavlan på din telefon. Det här kortet innehåller hörlursuttag, mjuka knappar och laddningsporten. När laddningsproblem uppstår på en enhet som inte kan lösas med de grundläggande felsökningsstegen är det starkt rekommenderat att byta ut moderkortet.

S6 kommer inte att slås på

Problem: Skärmen är svart med blått ljus, tänds inte. Fungerar i Sprint butik men inte hemma. Försökte trycka på alla tre knapparna, fick "Samsung" välkomstskärm men kan inte komma förbi den skärmen. Telefonen blir så småningom mörk. Det första blå ljuset kvarstår. Skärmen förblir bara svart. Sprint store kan ladda telefonen (med samma laddare som de gjorde) och de får telefonen att fungera, men arbetar nu hemma. Snälla hjälp. Tack!

Lösning: Prova att ansluta telefonen till laddaren och slå sedan på den. Om telefonen slås på med en laddare ansluten kan det vara ett strömrelaterat problem som kan orsakas av ett svagt batteri. Du kanske måste byta ut batteriet för att lösa problemet.

Om problemet fortfarande kvarstår även när telefonen är ansluten till laddaren kan du försöka starta telefonen i återställningsläge. Om du kan komma åt det här läget föreslår jag att du utför en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata så se till att ha en säkerhetskopia redo.

S6 stänger av

Problem: Hej, min telefon stänger bara av och jag har ingen aning om varför. Det debiterades 50% så det dör inte och det har aldrig hänt förut. Jag försökte lite felsökning som att hålla in strömknappen och volymknappen i 7 sekunder men det fungerade inte. Tack på förhand.

Lösning: Försök först kontrollera om problemet orsakas av ett svagt batteri genom att ansluta telefonen till laddaren i minst 20 minuter. Se till att laddningsikonen visas. Försök slå på telefonen. Om den inte slås på, försök att kontrollera om du kan slå på telefonen i återställningsläge. Om du kan komma åt detta läge föreslår jag att du gör en fabriksinställning. Det här raderar dina telefondata.

Om stegen ovan misslyckas bör du ha din telefon kontrollerad i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.