Samsung Galaxy S6-batteriladdning efter Nougat-uppdateringsproblem och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # S6 var en av de mest efterlängtade Android-smarttelefonerna 2015. Det är en avvikelse från den vanliga plastkonstruktionens flaggskeppsdesign eftersom denna modell nu huvudsakligen är gjord av glas och metall. Det är en elegant, kraftfull och solid enhet som ger en stor användarupplevelse. Även om det redan är en två år gammal modell är det fortfarande ingen pushover eftersom det fortfarande kan överträffa några av de senaste smarttelefonutgivningarna. Många använder detta som sin primära drivrutin just nu och även om det inte lider av stora problem finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S6-batteriladdningen efter Nougat-uppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S6 Batteriladdning efter Nougat-uppdatering

Problem: Galaxy s6 stora batteriladdningsfrågor sedan nougat-uppdatering och korrigeringar som jag så småningom gav in och gjorde en fabriksåterställning detta löst 20% ph-avloppet men nu är min fråga när jag spelar ett spel mitt batteri kommer att tömmas från säga 42% till 16% och tappar snabbt men så snart jag ansluter min laddare i batteriet hoppar jag tillbaka till 42%! När jag kontrollerar min batteriförbrukning visas droppen i diagrammet, men i spelanvändningen står bara 1%, jag har försökt säkert läge men ändå samma sak. Någon idé? Tack

Lösning: Prova att kontrollera om någon av dina appar behöver uppdateras. Du kan göra detta genom att öppna Google Play Store och gå till avsnittet Mina appar. Se till att uppdatera alla appar som har tillgängliga uppdateringar. När detta är gjort fortsätt med att starta telefonen i återställningsläge och torka sedan cache-partitionen. Försök att kontrollera om problemet fortfarande uppstår efter detta. Om det gör det måste du säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök kontrollera om samma problem inträffar. Om det inte gör kan spelet du spelade orsaka problemet. Om problemet dock fortfarande uppstår kan din telefon behöva ett nytt batteri. Jag rekommenderar att du kontrollerar detta i ett servicecenter.

S6 slår inte på om inte är ansluten till laddaren

Problem: Min Galaxy s6 slås inte på såvida den inte är ansluten. Jag har testat alla tips som anges och jag har ännu inte fått några resultat. Jag har återställt den flera gånger och den fungerar fortfarande inte när den är ansluten, den svarar inte helt. Snälla hjälp mig

Relaterat problem: Igår tappade jag min galax s6 och den kommer inte att slås på om den inte är ansluten till en laddare. När jag kopplar ur kontakten stängs den av. Finns det ett sätt att fixa det här? Skruvade jag upp batteriet genom att tappa det? Jag har tappat det många gånger och har aldrig haft det här problemet. Tack på förhand

Lösning: Om telefonen inte slås på såvida den inte är ansluten till laddaren, finns det en möjlighet att batteriet eller strömförsörjningen på telefonen är felaktig. Innan du tar telefonen till ett servicecenter för kontroll måste du utföra följande felsökningssteg listade nedan som syftar till att avgöra om telefonprogramvaran orsakar problemet.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S6 Constant Reboot Loop

Problem: Min telefon är i en konstant omstartslinga, jag har provat allt ovan. Jag måste ta bort mina foton så att jag kan göra en fabriksinställning. Finns det andra alternativ eller steg? Det kommer inte ens att vara kvar tillräckligt länge för att ta bort bilderna.

Lösning: Prova att ansluta telefonen till laddaren och starta sedan enheten i säkert läge. Om du kan komma åt det här läget kan du säkerhetskopiera dina foton. Eftersom det är mycket troligt att om du kopplar ur laddaren kommer telefonen att starta om igen måste du använda en molnlagringslösning för att säkerhetskopiera dina foton. Försök att använda Google Photos.

När du har gjort en säkerhetskopia av dina foton är felsökningsstegen som du behöver utföra enligt följande.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S6 laddas inte med original Samsung-laddare

Problem: Hej! Jag började nyligen använda en USB-generisk kabel med min Samsung-snabbladdare (jag hade missat den ursprungliga samsung USB-kabeln). Jag köpte sedan en helt ny laddare (med USB-kabel) från Samsung eftersom den generiska kabeln betydde att den inte laddades snabbt. Nu kommer min telefon inte att ladda med den nya Samsung-laddaren eller någon Samsung-laddare alls. Den laddas bara med den generiska USB-kabeln. Batteriet laddas väldigt långsamt och jag förstår inte varför det inte laddas med en original Samsung-laddare.

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att se till att telefonens laddningsport är fri från smuts eller skräp. Rengör denna port med en burk med tryckluft. När detta är gjort kan du försöka ladda telefonen igen med Samsung-sladden och laddaren. Om problemet kvarstår kan du försöka använda en annan Samung-sladd som den sladd du har kan vara felaktig.

Du bör också överväga att göra en fabriksåterställning på telefonen för att eliminera eventuella programvarufel som kan orsaka problemet. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata först innan du gör återställningen.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och kontrollera det.

S6 stänger av och startar sedan om igen efter att ha blivit våt

Problem: Jag tappade min telefon i toaletten. Jag tog ut den direkt och slog den ner. Jag torkade av allt överskottsvatten och lade det i ris i 2 dagar. Jag visste inte att batteriet kunde tas bort. När jag ansluter den visar den gråa blixtar och visar att den är 90% laddad. Den slås på och pekskärmen fungerar men efter 30 till 60 sekunder stängs telefonen av eller startas om. Jag är inte positiv vilken version det är, men det var aktuellt med uppdateringar från 3 veckor sedan.

Lösning: Du gjorde rätt genom att placera telefonen i en påse med ris i 2 dagar eftersom riset kommer att absorbera fukten i telefonen. Men eftersom du har problem med enheten är det mycket troligt att någon komponent har blivit vattenskadad. Du kan kontrollera om det verkligen är kontakten med vatten som orsakar detta problem genom att kontrollera klistermärket för vätskeskada på telefonen som finns i SIM-kortplatsen (du måste ta bort SIM-facket för att se detta). Om klistermärket är rosa eller rött har telefonen drabbats av vattenskador. Det bästa du kan göra just nu är att ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S6 Slår inte på att inte laddas

Problem: Min galax s6 kommer inte att slås på eller laddas när den är ansluten till skärmen och visar batteribilden men de gröna lamporna stiger inte. Jag försökte den påtvingade omstarten, den flimrade men fortfarande laddar inte vad gör jag

Lösning: Det du vill göra just nu är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. För att göra detta måste du utföra följande felsökningssteg listade nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som fastnat i denna port tas bort.
  • Utför en simulerad batteridragning genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Försök kontrollera om telefonen startar om.
  • Anslut telefonen till en laddare och låt den ladda i minst 20 minuter.
  • Om telefonen inte laddas, använd sedan en annan laddkabel och väggladdare.
  • Försök kontrollera om telefonen laddas från en dators USB-port. Om den gör det kan det hända att telefonen har en felaktig laddningsport i vilket fall du måste kontrollera detta vid ett servicecenter.

När telefonen laddas försöker du slå på den.

Om ovanstående steg inte löser problemet kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem som eventuellt orsakas av ett felaktigt batteri eller strömförsörjnings-IC. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S6 slår inte på sig efter släpp

Problem: Hej, jag tappade min telefon när jag var i butiken men kontrollerade inte om det var okej eftersom det vanligtvis fungerar eftersom telefonhöljet skyddar det. Jag kontrollerade ungefär 5 minuter efter att det föll och det var inte på. Be min mamma att ringa för att se om den hade dött men det gick inte direkt till röstbrevlådan. Jag anslöt den till en laddare men när elbatteriet dyker upp, försvinner det efter några sekunder och fortsätter att visa som det är ett problem.

Lösning: Vad du behöver göra just nu är att utföra en simulerad batteridrag. Detta görs genom att hålla in både ström- och volymknappen nedtryckt i minst 10 sekunder. Normalt bör din telefon starta om efter det. Om det inte gör det kan du försöka ladda din telefon i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare. Du bör också försöka ladda telefonen från en dators USB-port.

Om stegen ovan inte fungerar bör du ta med din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.