Samsung Galaxy S10 Plus slås inte på, här är vad du behöver göra ...

Om din nya Samsung Galaxy S10 Plus inte slår ut ur lådan, är det utan tvekan ett tillverkningsproblem. Du behöver inte ta itu med det så det bästa du kan göra är att ta det tillbaka till butiken och få det utbytt. Det är alltid en tumregel att testa enheterna av en representant i butiken, men det finns de som inte vill vänta.

Å andra sidan, om din nya Galaxy S10 Plus fungerade bra ur lådan och du kunde använda den i flera minuter eller timmar innan den stängdes av och inte kommer att slås på igen, kan det vara problem med antingen firmware eller hårdvara. För det mesta skulle användarna tro att det är ett problem med hårdvaran men så länge telefonen inte har några tecken på fysisk och / eller vätskeskada, är problemet allt i firmware och ofta än inte, skulle du kunna fixa det på egen hand.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Galaxy S10 Plus som inte längre skulle slå på av någon anledning. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande bugges av ett liknande problem, fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kanske kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan något annat, om du har andra problem med din enhet, kan du försöka bläddra igenom vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp flera problem med den här enheten. Oddsen är att vi redan har publicerat ett inlägg som hanterar liknande problem. Försök hitta problem som har liknande symtom med vad du för närvarande har och känn dig fri att använda de lösningar som vi har föreslagit. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Att fixa Galaxy S10 Plus aktiverar inte problemet

Eftersom din telefon fortfarande är ny finns det bara ett par procedurer du behöver göra för att försöka lösa problemet och få din enhet att svara. Efter det och din telefon svarar fortfarande inte eller kommer inte att slås på, har du inget annat val än att ta den tillbaka till butiken så att en tekniker kan kontrollera det åt dig. Här är vad du behöver göra:

Force Starta om Galaxy S10 Plus

Oftare är orsaken till att din telefon stängs av på egen hand och inte längre skulle slås på igen på grund av en systemkrasch. Det händer även med de kraftfullaste enheterna och din nya S10 Plus är inget undantag. När det inträffar kommer din telefon att ha en svart och svarsfri skärm och oavsett hur många gånger du trycker på eller håller ner strömknappen, kommer den bara inte att slås på såvida du inte utför en tvångsstart.

 • Tryck och håll ner volym- och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder eller mer.

Det är så enkelt som det men det är väldigt effektivt. För det mesta skulle en telefon vars firmware kraschade svara på den här proceduren. Om din Galaxy S10 Plus fortfarande inte svarar efter första försöket, utför du samma procedur ett par gånger till och om det fortfarande är nej, kan du prova detta istället:

 1. Tryck och håll ner volymknappen först och släpp den inte.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll i båda knapparna i 10 sekunder eller mer.

Vi ser till att den här gången hålls ner strömknappen intryckt efter volymknappen för att den tvingade omstarten inte fungerar om du gjorde det på annat sätt. Men efter att ha gjort detta och din telefon fortfarande inte svarar eller slås på, försök sedan nästa procedur.

LÄS Också: Samsung Galaxy S10 Plus kan inte skicka MMS. Så här fixar du ...

Anslut till laddaren och tvinga omstart

Det är mycket möjligt att din Galaxy S10 Plus har slut på batteriet. I grund och botten är ett tömt batteri verkligen inte ett problem eftersom telefonen vanligtvis laddas omedelbart när den är ansluten till laddaren. Det finns dock tillfällen då systemet kraschar precis innan det stängs av och det beror på att vissa tjänster och appar inklusive vissa hårdvarukomponenter kanske inte stängs av ordentligt. Som ett resultat har din telefon ett par mindre problem som båda leder till en svarsfri enhet; den slås inte på och svarar inte på laddaren. Men oroa dig inte, följande steg får din enhet att svara igen:

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag som fungerar. Du kan försöka kontrollera uttaget först genom att ansluta en apparat för att se om det slås på.
 2. Använd den ursprungliga kabeln och anslut telefonen till nätadaptern eller laddaren.
 3. Oavsett om telefonen visar laddningssymbolen på skärmen eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i 10 minuter eller mer.
 4. Därefter och medan enheten fortfarande är ansluten till laddaren, håll ner volymknappen och sedan på strömbrytaren.
 5. Håller båda tangenterna nere i 10 sekunder eller mer.

Om problemet verkligen berodde på ett tömt batteri som resulterade i en fast programkrasch, bör din telefon redan startas upp efter att du har utfört den här proceduren. Problemet kan dock uppstå igen i framtiden, men åtminstone vet du redan vad du ska göra. Om problemen uppstår oftare bör du bara återställa telefonen så att den återgår till sin ursprungliga konfiguration. Det borde ta hand om problemet.

Men efter att ha utfört dessa procedurer och ändå kommer inte din Galaxy S10 Plus att slå på, då är det dags att du tar den tillbaka till butiken så att en tekniker kan kontrollera det åt dig. Om problemet är med hårdvaran kan du få en ny ersättningsenhet. Men om problemet är litet kan teknikern kunna fixa det.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy S10 Plus Black Screen of Death Issue
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S10 Plus fortsätter att visa varningen "fuktapptäckt" och inte laddar [Felsökningsguide]