Samsung Galaxy Note 3-problem, fel, glitches och lösningar [Del 44]

Hej killar, välkommen till den 44: e delen av vår felsökarserie Samsung Galaxy Note 3. Åtminstone tio problem åtgärdades i det här inlägget och majoriteten av dem är vanliga att alla användare kan möta dem. Den första frågan gäller Verizon-prenumeranter som kan ha problem med WiFi-anslutning. Den andra frågan handlar om hur du gör att Note 3 får åtkomst till innehåll från en tumstation medan du laddas. Om du ofta reser kan det vara användbart för dig.

För våra läsare vars problem inte behandlades i det här inlägget, besök vår Samsung Galaxy Note 3-felsökningssida eftersom vi sammanställt alla problem som vi tidigare har behandlat på en sida för att göra det lättare för dig att hitta de som är relaterade till din. Jag föreslår att du försöker felsökningsförfarandena eller lösningarna vi tillhandahöll först, om de inte fungerar för dig, skicka dig gärna e-post till [e-postskyddad] och ge så mycket information som möjligt. Du kan också posta på vår Facebook-vägg eller Google+ sida.

Följande är problem som tas upp i det här inlägget, klicka på en länk för att hoppa till ett problem:

 1. Galaxy Note 3 Sudden WiFi Connectivity Issue
 2. Hur man använder OTG vid laddning av anmärkning 3
 3. Ny Galaxy Note 3 håller omstart
 4. Inställningar kan inte nås i Galaxy Note 3
 5. Ladda ner Facebook-videor på anmärkning 3
 6. Galaxy Note 3 Play Store har stoppat fel
 7. Galaxy Note 3 stängs inte helt av
 8. Galaxy Note 3 kunde inte skicka bilaga
 9. Galaxy Note 3-skärmen dimmar eller lyser automatiskt
 10. Galaxy Note 3 visar “Custom” med hänglåsikonen
 11. Galaxy Note 3 LTE Network Mode-problem

Galaxy Note 3 Sudden WiFi Connectivity Issue

En av våra läsare delade hur han fixade det plötsliga WiFi-anslutningsfrågan med sin Note 3. Det verkar som om säkerhetssviten som förinstallerades med telefonen orsakar problemet. För att veta mer om detaljerna, läs den faktiska e-postadressen nedan:

Löst bara ett problem som jag ser många andra som kämpar med på forum och googlesökningar, och trodde att jag skulle dela det med dig. My Galaxy Note 3 skulle börja ansluta via wifi vid start och hålla kontakten i cirka 30 sekunder och sedan skulle förlora anslutningen. Det spelade ingen roll om jag raderade och ställde in anslutningen igen, det skulle göra det igen. Eventuella framtida försök att tvinga en anslutning resulterade i att en anslutning gjordes, frånkopplad på mindre än 5 sekunder.

Jag startade i Safe Mode och hade inga problem att hålla mig ansluten. Min operatör (Verizon) sa att det måste orsakas av en ny app eller uppdatering, så jag började ta bort nyligen uppdaterade appar som försökte hitta den skyldige, jag hittade äntligen en app som jag inte kunde ta bort: McAfee Mobile Security tillhandahålls gratis av Verizon . De uppdaterade nyligen för att lägga till en webbsäkerhetsfunktion, som låter dig aktivera Wifi-säkerhet. När jag avstängde Wifi Security försvann mitt problem med att ansluta till Wifi.

Detta kommer sannolikt att vara till stor hjälp för andra Verizon-användare med McAfee Mobile Security på sina enheter. - Chuck

Tack, Chuck!

Hur man använder OTG vid laddning av anmärkning 3

Fråga : Vi gör oss redo att flyga till USA från Kroatien och vill verkligen ha vår Galaxy Note 3 tillgänglig för filmer och musik. Så vi köpte en ipower 10000mah för att ladda vår anteckning 3 under resan. Vi planerar också att köpa en 128 GB sandisk cruzer glid USB 2.0-flashenhet för att hålla filmerna.

Nu är det frågan ... Hur kan vi ansluta flashenheten till anteckningen 3 och titta på filmerna på flashenheten medan vi använder reservkraften samtidigt. Ett annat sätt att fråga är: om vi ansluter flashenheten till anteckningen 3 med en USB OTG-kabel och tittar på en film från flashenheten, hur kan vi fortsätta titta på filmen när anteckningen 3 är död och vi vill fortsätta titta på använder du reservkraften från ipower? - John och Pat

Svar : Hej John och Pat! Det är nästan omöjligt att använda OTG-funktionen i Galaxy Note 3 när du laddar, men tack vare vissa tillverkare som redan förutsåg det finns det nu specialkablar som låter dig göra det. Logga bara in på eBay och sök med hjälp av detta nyckelord "note 3 otg power" och det första som dyker upp är allt du behöver. Så här ser det ut och jag antar att jag inte behöver förklara hur jag använder det.

Ny Galaxy Note 3 håller omstart

Problem : Hej. Jag har en 3 dagar gammal Note 3 från Verizon. Bara över natten fortsätter det att starta om när du ringer någon. När du ringer eller tar emot ett samtal kan du inte höra eller höras under samtalet. Du kan höra tangentbordsljud, pandora, telefonmeddelanden och mer ... Några idéer? Jag tog det för bästa köp och satte det på en dator och gjorde en massiv omstart och blixt. Har sett Verizon-butiken prova allt också. Tack, Mike .

Lösning : Hej Mike. Låt oss säga tekniker från Best Buy och Verizon kunde fixa problemet så småningom efter att ha utfört procedurer som du inte ens förstår. Som användare som förväntar sig högklassig prestanda från en sådan avancerad telefon, skulle du vara nöjd med att det bara tre dagar utanför rutan redan gav dig några problem?

Min poäng är att du fortfarande befinner dig inom "ersättningsperioden" så har enheten ersatt med en ny enhet som inte har problem. Jag är säker på att du förstår att det alltid kommer att finnas defekta enheter bland massproducerade enheter och den du fick kan vara en av dem. Du vill inte ha det, eller hur?

Inställningar kan inte nås i Galaxy Note 3

Problem : Snälla har jag ett problem här med min Samsung Galaxy Note 3. Plötsligt bara igår, min telefons WiFi och data slås på och jag försökte stänga av dem men det fungerar inte och jag har inte ens tillgång till inställningarna för telefonen. Snälla jag behöver din hjälp. - Isioma

Lösning : Hej Isioma. Jag är lite förvirrad med "har inte tillgång till inställningarna" och jag vet inte om telefonen fryser när du går till Inställningar eller om du får ett felmeddelande. Men hur som helst, den första logiska felsökningsproceduren du bör prova är mjuk återställning.

 1. Ta bort bakstycket och dra ut batteriet medan telefonen är på.
 2. Utan batteriet håller du in strömbrytaren på telefonen i en minut.
 3. Sätt tillbaka batteriet och säkra det med bakstycket.
 4. Sätt nu på telefonen.

Försök komma åt Inställningar igen och om samma problem inträffar måste du starta upp Not 3 i återställningsläget och torka av cache-partitionen. Observera att det är viktigare att fixa inställningsproblemet eftersom WiFi- och dataproblem bara kan vara resultatet av det verkliga problemet. Om torkning av cache-partitionen inte löser problemet, säkerhetskopiera alla dina data och fortsätt med fabriksinställning. Den säkra kommer att föra tillbaka telefonen till sitt "fungerande" tillstånd.

Ladda ner Facebook-videor på anmärkning 3

Problem : Hej, det här är Tamim från Afghanistan. Jag använder anteckning 3 och jag är helt nöjd med min anmärkning 3. Jag är tacksam från Samsung-företaget för att de gjorde en så bra telefon för våra användningsområden. Jag har problem med att ladda ner videor från ansiktsbok provet av att ladda ner video som du förklarade genom att dela kran i skrotbok det fungerar från YouTube men jag kan fortfarande inte ladda ner video direkt från Facebook. Hoppas att du hittar en lösning på det här problemet och låt mig veta om det. Väntar på ditt svar och instruktion. Hilsen Tamim .

Lösning : Hej Tamim. Låt oss vara praktiska. Det finns hundratals, om inte tusentals, app som erbjuder samma tjänst som den som vi påpekade i vårt tidigare inlägg och det är en av de saker du kan njuta av gratis om du är en Android-användare - du kan välja vilken app som fungerar bäst för dina behov. Så varför hålla sig till en app som inte är som du vill ha den?

En av apparna jag har använt för att ladda ner Facebook-videor är MyVideoDownloader för Facebook. Det är gratis och lätt att använda; du behöver bara logga in med ditt FB-konto och ladda ner alla uppladdade, delade eller taggade videor.

Offentliggörande : GRUNTLE.ORG.com är inte på något sätt kopplat till utvecklaren av appen som nämns ovan. Det hände precis att jag personligen använde den här appen tidigare och enligt min egen personliga synvinkel gör det jobbet bra.

Galaxy Note 3 Play Store har stoppat fel

Problem : Hej, jag tittade igenom några webbplatser och hittade din e-postadress listad på thedroidguy.com. Jag har stött på problem med Galaxy Note 3 som min pappa gav mig när han fick en ny telefon. Det fortsätter att frysa och sedan starta om av sig själv slumpmässigt. Det har varit något värre på sistone, händer 3-10 gånger i timmen, och jag får hela tiden felmeddelanden som "Tyvärr har Google Pay slutat fungera" för olika appar som jag har öppnat och även för dem som kör i bakgrunden som inte är aktiva används.

Jag tittade upp din handledning Hur man löser vanliga problem med Samsung Galaxy Note 3 . Men min telefon frös och startade om i säkert läge, så jag tror inte att det är en app från tredje part som orsakar problem. Har du några råd till mig om hur du löser dessa problem? Det är frustrerande eftersom det är en ny telefon som inte har använts så mycket av min pappa. Alla råd skulle uppskattas mycket. Tack, Sung .

Felsökning : Hej Sung. Det finns många orsaker till att Play Store kraschar och det är vad vi måste titta på för att kunna lösa detta problem, eller åtminstone ha en antydning om vad som händer med din anmärkning 3. Det verkliga problemet här är att Play Store kraschar och både frysningar och omstarter är bara resultat av detta problem. Om vi ​​kan bli av med felmeddelandet försvinner också dessa beteenden.

Eftersom det är en ny telefon vill jag veta om detta problem uppstod under första användningen. Om det gjorde det, är det inget poeng i felsökning med tanke på att telefonen har problem ur rutan. I det här fallet är det bästa att göra att telefonen byts ut så snart som möjligt.

Om problemet började hända när du försökte installera vissa appar kan det fortfarande vara relaterat till tredjepartsappar som orsakade att Play Store kraschade och kan ha påverkat den normala driften av Android-systemet, vilket följaktligen resulterat i frysningar eller startas om. Jag förstår att du redan startat upp enheten i säkert läge, men sedan igen kan Play Butiks funktioner redan ha påverkats. Det bästa du kan göra är att rensa sin cache först. Följ denna länk för att veta hur man rensar cache på Galaxy Note 3. Om att rensa cachen inte gjorde någon skillnad, försök sedan ta bort data. Du kanske måste logga in med ditt Google-konto och förlora alla dina inställningar och inställningar, men detta är steget du inte har råd att hoppa över.

Återigen, om detta problem inträffade medan du försökte installera en app och rensa både cache och data fungerade inte, försök att logga in på Play Store med en webbläsare i din dator eller bärbar dator och kontrollera om appen har installerats. Om det finns ett spår av appen men inte var installerat kan du prova att installera appen från din webbläsare eftersom din tidigare installation kan ha fastnat.

Om detta problem inträffade efter installation av en uppdatering, är det möjligt att den senaste Google-uppdateringen har orolat några av inställningarna eller skadat vissa filer. Försök att avinstallera Play Store-uppdateringar för att se om det gör skillnad. Följ stegen nedan:

 1. På Startskärm trycker du på Apps
 2. Välj Inställningar och tryck på Allmänt
 3. Rulla ner till avsnittet Enhetshanterare och knacka på Programhanterare .
 4. Bläddra till höger för att visa innehållet i ALLA
 5. Rulla ner för att hitta appen och tryck på den.
 6. Klicka nu på Avinstallera uppdateringar

Om alla dessa procedurer misslyckades, finns det mer i det här problemet som bara skadar data och filer. Med tanke på att telefonen är ny och kanske inte har så mycket data lagrad i den ännu, försök att återställa den till dess ursprungliga inställningar.

Galaxy Note 3 stängs inte helt av

Problem : Hej, jag har problem med att stänga av min anteckning 3. Det verkar som om min telefon fortfarande inte lyckades stänga av efter en timme. Den visar fortfarande "Stäng av ..." även efter en timme. Varje gång jag vill stänga av min telefon måste jag ta ut batteriet. Kan du hjälpa mig ta reda på vad som är problemet bakom detta? Tack. - Hafiz

Relaterat problem : Hej droid kille, nyligen stängs inte min Galaxy Note 3 av. När jag stänger av den kommer den att gå igenom den normala processen men precis när jag trodde att den skulle stängas helt av kommer den inte att göra eftersom den tomma skärmen förblev tänd. Jag försökte lämna det på det sättet i mer än 30 minuter och jag är ganska säker på att stängningen inte tar så lång tid. Följaktligen kan jag inte slå på telefonen med normal drift eftersom telefonen för det första inte stängde helt av. Vet du hur du åtgärdar detta? Snälla hjälp mig. - Carl

Lösning : Även om detta problem inte är vanligt kan det hända alla enheter som kör Android. Jag stötte på några fall med den specifika frågan och proceduren som fungerar varje gång torkar cache-partitionen. Det verkar som att vissa appar, oavsett om de är tredjeparter eller förinstallerade, har korrupta cacheminne, men eftersom du inte kan fastställa vilka appar som har skadade cacheminnes måste du göra en allmän felsökningsprocedur. Följ denna länk för att veta hur du torkar cache-partitionen på din Samsung Galaxy Note 3.

Galaxy Note 3 kunde inte skicka bilaga

Problem : Hej, jag använder Samsung Galaxy Note 3 Neo-telefon sedan de senaste 2 månaderna. Det fungerade bra men nu när jag skickar e-post via Gmail med bilaga som doc-fil får jag fel enligt nedan "Kunde inte skicka bilaga" och e-post skickas framgångsrikt. Kan du snälla hjälpa mig. Tack & hälsningar, Varsha .

Relaterat problem : Hej Harold. Snälla hjälp mig med mitt problem. Jag har en Samsung Galaxy Note 3 och jag försöker skicka ett videoklipp till min företags e-postadress, jag använder min Gmail-adress när jag försöker göra det. Videoklippet spelades in med min telefons kamera och det är ungefär 15 sekunders speltid. När jag försöker skicka det får jag felet "Kunde inte skicka bilaga." Vad kan jag göra för att skicka detta till mitt andra e-postmeddelande och varför händer det i första hand? - Kate

Lösning : Hej Varsha och Kate. Du vet, storleken är viktig. Det finns två saker som är vanliga här, det första är att ni båda använder Gmail och för det andra, det ena du glömde att inkludera, storleken på dokumentet eller videoklippet du försöker skicka.

Om du använder Gmail i en webbläsare kan du enkelt se att Google endast tillåter att filer under 25MB skickas via dess servrar men när du använder den officiella Gmail-appen vet du inte om det. När du laddar upp en fil över 25 MB kommer appen att tillåta och försöka skicka den, men om appen kunde upptäcka att den har skickat 25 MB kommer e-postmeddelandet inte att skickas framgångsrikt och du får felmeddelandet. Naturligtvis är den enda lösningen på detta problem att skära ned storleken på filen du försöker skicka men om det inte är möjligt, ladda upp dokumentet för gratis molnlagring för Varsha och låt mottagaren ladda ner det. För Kate, ladda upp videoklippet på YouTube, ställ in det till privat om du inte vill att andra ska se det, så att du kan visa det var som helst eller ladda ner det när du vill.

Galaxy Note 3-skärmen dimmar eller lyser automatiskt

Problem : Hej, hittade just din webbplats när du googlade efter ett problem som just började med min Note 3 Samsung. Jag köpte den renoverade på Amazon för cirka 3 månader sedan och jag hade inga problem förrän i dag. Displaylampan är svag när jag vaknar och låser upp telefonen genom att dra den. Ibland blir skärmen ljusare på egen hand på cirka 15 sekunder, andra gånger inte. Jag har displayen inställd på dess högsta inställning +5. Jag har följt instruktionerna på din webbplats nr 38 för inget ljus, men det förblir detsamma. Jag hoppas att du kan hjälpa mig. Tack så mycket. - Dr. Janet

Förslag : Hej Doc. Jag vet inte installationen av din telefon men det verkar för mig att automatisk ljusstyrka är aktiverad. Telefonen dimmar eller lyser automatiskt skärmen beroende på mängden ljus som sensorn får. Skärmens ljusstyrka ändras också beroende på hur mörk eller ljus miljön du är i. För att inaktivera automatisk ljusstyrka, följ denna länk för att gå till handledning.

När du har inaktiverat funktionen för automatisk ljusstyrka och problemet fortfarande kvarstår, starta telefonuppringaren och slå * # 0 * # och tryck på sensorn för att se om ljussensorn fortfarande fungerar normalt. Om den visar att sensorn fungerar normalt, har problemet något att göra med telefonens lagerstyrka. Du kan återställa telefonen till fabriksinställningar (men det finns ingen garanti att problemet kommer att åtgärdas) eller använda en tredjepartsapp Lux Auto Brightness för att hantera ljusstyrkan på telefonens skärm.

Offentliggörande : GRUNTLE.ORG.com är inte på något sätt kopplat till utvecklaren av appen som nämns ovan. Det hände precis att jag personligen använde den här appen tidigare och enligt min egen personliga synvinkel gör det jobbet bra.

Galaxy Note 3 visar “Custom” med hänglåsikonen

Problem : Hej, jag har problem med min telefon. Det sparkar mig ur alla mina appar och säger att de tyvärr har slutat. Min låsknapp fungerar inte halva tiden, den låser antingen inte upp min telefon eller låser den inte. Och när jag stänger av och sätter på den igen, den allra första skärmen som kommer på (den som säger Samsung Galaxy Note 3) längst ner säger den anpassad med en liten låssaken. Jag pratade med at & t-damen och hon sa att det var en anpassad rom, och jag vet inte vad det är för att inte tala hur man gör det anpassat. De skickade mig en ersättare och det gjorde exakt samma sak. Finns det något jag kan göra för att fixa det? - Dakota

Förslag : Dakota, uppenbarligen är något i din firmware inte rätt och AT&T borde redan ha gjort något med det. Men du vet vad, det är din leverantör om det finns ett parti som kan åtgärda problemet. Så spendera tid med sina representanter eller tekniker för att ta reda på lösningar på problemet. Om de inte kan fixa det, be dem installera den tidigare versionen av firmware. Eller hitta någon som vet hur den ska rota. När du är rotad kan du installera Xposed Framework [mer information här] och sedan Wanam Xposed från Play Store för att bli av med den fruktade "anpassade" hänglåsikonen.

Galaxy Note 3 LTE Network Mode-problem

Problem : Dear Sir, jag köpte en Samsung Galaxy Note 3 N9005 LTE (Gulf Version) från Pakistan för att använda den i Pakistan. När jag försökte använda LTE finns det inget alternativ som LTE tillgängligt i mobilnät i OBS 3. Det är en LTE-version eftersom LTE är skrivet på rutan och på baksidan av mobilen också. Du uppmanas att behaga vad som är fel med det och hur du löser problemet. - Sheraz

Förslag : Hej Sheraz. N9005-modellen är verkligen en LTE-kapabel variant så om du inte har ett LTE-alternativ under Nätverksläge, är det en anledning att byta ut telefonen. Men innan det, försök att dubbelkontrollera om det inte verkligen finns ett LTE-alternativ. Följ stegen från denna handledning för att byta nätverk. Det första alternativet måste ha LTE, om du inte hittar något alternativ med LTE, sedan returnera telefonen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina e-postmeddelanden. Skicka e-post till oss när som helst. Vi läser varje e-postmeddelande men kan inte garantera ett svar. Slutligen, om vi kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner eller besöka vår felsökningssida. Tack.