Samsung Galaxy J7 Ersättningsskärm fungerar inte och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # J7 är en populär budgetvänlig smarttelefon som erbjuder konsumenter funktioner som är jämförbara med flaggskeppsmodeller. 2017-versionen av den här telefonen har en aluminiumunibody med en 5, 5-tums Super AMOLED-skärm som är bra för att utföra olika multimediauppgifter. Den använder en Exynos 7870-processor med 3 GB RAM som gör att telefonen kan fungera smidigt. Det finns också en 13MP-kamera som gör att telefonen kan ta foton av hög kvalitet. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7-ersättningsskärmen som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J7 Ersättningsskärm fungerar inte

Problem: Hej, det här är relaterat till min Samsung SM-J700F / DD. Tyvärr släpps det ner i vattnet, jag torkar det i direkt solljus men det hade inte kommit igång, då visar jag det på Samsung Service Center för att få reparera men de sa att vatten kommer in och pekskärmen också bli klar med några andra komponenter & föreslå mig att inte lägga pengar för reparation eftersom de inte kan repareras. Min vän föreslår mig ett lokalt mobilcenter för att få det reparerat, de hade tagit 3000 / - Rs. för rengöring av vattnet från komponenter och för att byta pekskärm (det är en dubblett pekskärm bcoz de sa att originalet är ungefär 5500 / - Rs) Få dagar min telefon fungerade bra och nu pekskärmskärmen är borta & plötsligt visas och sedan igen få försvinna. Jag kommer till det lokala servicecentret igen de sa till mig att det är en tjock skärm i jämförelse med originalet och på grund av ett visst tryck på det gjorde det så annars fungerar telefonen normalt. Kan du hjälpa mig med någon lösning. Hälsningar.

Lösning: Eftersom detta bara är en ersättningsskärm, finns det ingen garanti för att den fungerar korrekt på din enhet. Det faktum att dess dimensioner inte är desamma som den ursprungliga skärmen ökar chansen att den inte fungerar korrekt. Det bästa du bör göra just nu är att få skärmen ersatt med den ursprungliga skärmen som är avsedd för den här enheten.

J7-appen har tyvärr slutat fungera

Problem: Hej. Jag har en Samsung Galaxy J7. Under det senaste dygnet har jag fått meddelandet ”tyvärr [app] har stoppat” i vissa appar. Jag försökte stänga av och slå på den, starta om den som sex gånger och det fortsätter att hända. Jag trodde att det kunde vara ett minnesrelaterat problem, så jag försökte ta bort massor av saker, appar och videor och bilder och det har fortfarande inte slutat. Jag försökte avinstallera och installera om apparna, det fungerade inte. Jag försökte ta bort cachen, fungerade inte. Det kom till mig att det kanske var ett problem med Google Play Services, så jag inaktiverade det. Stort misstag. Gör aldrig det. Här är en lista över appar som visar mig det meddelandet: Google AskFm (ask.fm) Google Play Services PicsArt Photo Studio (PicsArt) BA Cómo Llego (Gobierno de la Ciudad Autónoma de Buenos Aires) - Detta är en app som visar dig hur att flytta runt i Buenos Aires, staden där jag bor. ORT Secundario (ORT Argentina) - min skolas app, där jag kan kolla mina betyg. Alla dessa appar finns i Play Store. Jag har också Nova Launcher, kan det vara en del av denna fråga? Tack så mycket.

Lösning: Prova att avinstallera Nova Launcher från din telefon och kontrollera om samma problem fortfarande uppstår. Om det gör det fortsätter du med följande felsökningssteg som listas nedan.

 • Rensa cache och data för appar som påverkas av det här problemet från applikationshanteraren.
 • Kontrollera om samma problem inträffar i Safe Mode. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Prova att torka av cache-partitionen på telefonen från applikationshanteraren.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

J7 Stoppar strömning

Problem: Hej - Jag har en Samsung J7 som oväntat slutar strömma utan någon uppenbar anledning. Oavsett om det är en app från en stor radiosändare eller använder (Free Adblock Browser) en strömningswebbplats för att få åtkomst till mina lokala radiosändningar, spelas den upp en stund (5-20 minuter - variabel) och stoppas plötsligt. För det mesta finns det inget som tyder på ett problem eller att det har slutat; ibland kommer det att snurra märkt “Buffering”, men om du laddar om sidan ansluts omedelbart. Händer både på WiFi och bärare (vanligtvis använder jag bärare eftersom det är säkrare och använder mindre batteri). Försökte din mjuka återställning - samma sak.

Lösning: Det första du bör göra i det här fallet är att se till att telefonens energisparläge inte är aktiverat. Från en hemskärm klickar du på Apps-ikonen, gå sedan till Inställningar och sedan Batteri. Se till att energisparläget är avstängt.

Om det är avstängt och problemet fortfarande uppstår fortsätt med stegen nedan.

 • Starta telefonen i säkert läge. Uppstår problemet i det här läget? Om det gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

J7 fryser sedan om igen

Problem: Telefonen har en historia av frysning och avstängning, oavsett batteriprocent. Ibland startar den automatiskt igen, ibland måste jag vänta var som helst från några minuter till en dag för att slå på den igen. Det finns cirka 3 olika sätt det kan frysa innan det stängs av. Den här gången stängde den av för nästan fyra dagar sedan och svarade inte sedan till laddning eller någon annan metod. Jag tror att jag försökte varje trick som erbjuds och fick inga resultat alls. Ska jag fortfarande ha hopp?

Lösning: Har din telefon ett microSD-kort installerat? Om det gör det, bör du försöka ta bort det. När jag har tagit bort rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. Installera inga appar i telefonen efter återställningen ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det är detta redan ett hårdvarorelaterat problem, i vilket fall måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

J7 slår sig inte på

Problem: Min samsung j7 stängde plötsligt plötsligt.Jag försökte sätta på den, men den slås inte på. Jag försökte tvinga omstart, utföra visuell inspektion för att kontrollera vatten, försökte ladda den och starta den men ingen av dem var framgångsrika. vad ska jag göra nu?

Lösning: Det bästa du bör göra just nu är att se till att batteriet på telefonen har tillräcklig laddning genom att följa stegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
 • Ladda telefonen med väggladdaren.
 • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.
 • Slå på telefonen genom att hålla in både ström- och volymknappar.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.