Samsung Galaxy J5 tar för lång tid att debitera problem och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # J5 är ett av företagets budgeterbjudanden som riktar sig till de kostnadsmedvetna konsumenterna som inte vill spendera mycket på en telefon. Även om detta inte är lika kraftfullt som flaggskeppsmodellerna är det fortfarande en utmärkt artist som kommer med premiumfunktioner. Till att börja med använder 2016-versionen av denna telefon en 5, 2 tums Super AMOLED-skärm som kan reproducera livliga bilder. Snapdragon 410-processor och 2 GB RAM gör att telefonen kan köra valfri app samtidigt som den ger en stor batteritid. Många människor använder den här telefonen just nu som sin primära drivrutin utan att ha några problem. Det finns emellertid fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy J5 som tar för lång tid att ladda problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J5 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J5 tar för lång tid att ladda

Problem: Hej jag har samsung galaxy j5 Jag har problem med telefonen att det tar ungefär 7_8 timmar att ladda men fortfarande inte full laddning Jag försöker alla lösningarna som sägs på din webbplats men ändå är problemet inte fixat snälla hjälp mig att lösa det tack

Lösning: Om du redan har följt våra rekommenderade felsökningssteg för detta problem och problemet fortfarande kvarstår kan problemet orsakas av ett felaktigt batteri. Det bästa är att den här telefonen har ett löstagbart batteri så allt du behöver göra är att köpa ett nytt och byta ut batteriet. Innan du gör detta måste du se till att du redan har utfört felsökningsstegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
  • Prova att ladda telefonen med en annan laddningssladd och väggladdare.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. Installera inga appar i telefonen efter återställningen ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

J5-batteri tappas snabbt

Problem: Min telefon håller bara en laddning i fem eller tio minuter innan den helt tappar laddningen och stängs av. Jag har bytt ut batteriet som inte hjälpte. Det är ganska obekvämt att behöva hålla den på laddaren hela tiden.

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att kontrollera om en programvarufel orsakar att batteriet tappas snabbt. För att göra detta bara säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning. Om batteriet fortfarande tappas snabbt efter återställningen bör du få ett nytt batteri eftersom det på din telefon redan kan vara fel.

J5 stängs av att inte slås på efter anslutning till billaddare

Problem: Min Samsung Galaxy J5 har 40% batteri och jag ansluter den till en bilcigarett / laddare, plötsligt stängs den av och den kommer inte att slås på. Det är min första gång att använda den billaddaren. Vänligen hjälp

Lösning: Vad du bör göra just nu är att ta bort batteriet från telefonen och sedan hålla in strömbrytaren i minst en minut. Detta kommer att ladda ur telefonkretsen och rensa ut dess RAM. När detta är gjort ska du sätta i batteriet igen och slå på telefonen. Om du fortfarande inte får något svar från enheten ska du ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren och slå sedan på telefonen. Om det fortfarande inte slås på kan batteriet ha upplevt en kortslutning. Försök byta ut batteriet mot ett nytt.

J5 Wi-Fi Bluetooth fungerar inte

Problem: Hej alla. Mitt problem verkar komplicerat. Min wifi och Bluetooth fungerar inte, det är troligtvis ett hårdvaruproblem, för jag har torkat och installerat alla versioner av lager och anpassade roms. Men huvudproblemet är att efter en stund min skärm fryser, vidrör den fortfarande skickar kommandon till telefonen men den fastnar på en viss skärm tills jag låser och låser upp igen, då skulle jag se kommandot jag gav det medan det frös. Efter några minuter fryser det igen. Jag måste fortsätta låsa och låsa upp och det fryser men min beröring skickar kommandon till telefonprogramvaran. Jag vet inte om det är ett hårdvaruproblem.

Lösning: Eftersom du redan har försökt att blinka telefonen med en lager och anpassad ROM som inte löser problemet är det mycket troligt att telefonens Wi-Fi-chip redan är fel. Skärmproblemet som du upplever kan orsakas av en felaktig digitaliserare. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J5-skärmen försvinner efter att telefonen blev våt

Problem: Hej, jag har Samsung Galaxy J5 2017. Det regnade ganska kraftigt idag så jag satte min telefon i en ficka i väskan men den blev fortfarande ganska våt eftersom fickan var lite öppen. Allt fungerade bra en liten stund, kanske en timme eller två, men sedan fortsatte skärmen att fortsätta. LÄSKAR skärmen bara svart men min telefon fungerar fortfarande? Jag vet detta eftersom jag kan höra låsningsljudet när jag klickar på strömbrytaren. Jag har satt min telefon i säkert läge, gjort en mjuk återställning och problemet uppstår fortfarande. Jag vet inte vad jag ska göra! Det händer varannan minut eller så och jag måste lämna den ensamma ett tag för att den ska gå tillbaka till det normala men även då återkommer det efter några minuters användning. Snälla hjälp! Tack

Lösning: Eftersom din telefon blev våt är det bästa att göra just nu att placera den i en påse med ris i minst 48 timmar. När detta är gjort kan du försöka kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom din telefon redan kan vara vattenskadad.

J5 kan inte uppdatera telefonprogramvaran

Problem: Hej, jag har problem med att uppdatera min telefon. Så jag har tittat på allt på Internet om det och ingenting. Mitt problem är när jag går till ungefär enhet i inställningar det säger gå till om enhet när jag klickar på att det ska säga programuppdatering första saken överst men min inte.

Lösning: Det är möjligt att din telefon körs på en anpassad programvara. Det bästa du kan göra just nu för att få den senaste uppdateringen för din enhet är att manuellt blinka den uppdaterade anpassade firmwarefilen. Du kan ladda ner filen från Sammobile-webbplatsen, där du också kan få instruktioner om hur du blinkar din telefon.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.