Samsung Galaxy J3 överför inte filer till PC-problem och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # J3 är en av de Android-smartphones som finns tillgängliga på marknaden som förvånansvärt fungerar ganska bra. Telefonen körs på den senaste Android Nougat-programvaran (för 2017-varianten) och har en 5-tums HD-skärm som är ganska användbar för vardagliga uppgifter som skicka textmeddelanden eller ringa samtal. Förvänta dig bara inte att den här telefonen ska fungera bra när du kör de senaste spelen. Även om detta är en solid telefon finns det tillfällen då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J3 som inte överför filer till PC-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J3 överför inte filer till PC

Problem: Telefonen fungerade bra tills jag började lägga till säkerhetsappar som bara gjorde att den fungerade långsammare så att den frystes. Körde också appen som rensar bort överskott av cache, etc. Så jag raderade dessa appar, och nu har jag lagt märke till att när jag ansluter USB till en dator eller bärbar dator för att överföra filer, kommer varken telefonen eller datorn att känna igen varandra. Det laddar batteriet, men ansluter inte. Allt annat verkar fungera korrekt. Jag gick in på inställningar men kunde inte hitta något om USB-anslutning. Snälla hjälp!

Lösning: För att överföra filer mellan din telefon och din PC måste du ansluta telefonen till din dator med en USB-kabel. Om det här är första gången du ansluter telefonen till din dator kommer den först att ladda ner de nödvändiga drivrutinerna. Dra ner på meddelandepanelen på din telefon för att öppna USB-anslutningsfönstret. Det finns flera alternativ som du kan välja från det här fönstret. Se bara till att den läser ansluten som en mediaenhet så att du kan överföra filer till din dator.

Om detta inte fungerar kan du försöka rengöra telefonens laddningsport med en burk med tryckluft. Installera Smart Switch-programvaran i din dator och anslut sedan din telefon med en annan USB-kabel till datorn.

J3 Ansluter inte till Internet

Problem: min Galaxy J-3 säger att den är ansluten till min hotspot men den kommer inte att ansluta till internet alls. Jag gjorde en mjuk återställning, det gjorde en hård omstart, jag gjorde en fabriksåterställning och nu har jag inga appar och när det försöker logga in på Google kommer det inte att ansluta till internet fortfarande och det finns inga applikationer hur fixar jag det, om jag behöver ansluta till min bärbara dator kan jag bara behöva information om vad jag ska göra till min bärbara dator, hur fixar jag det?

Lösning: Det kan vara ett problem med den hotspot som du ansluter till. Försök ansluta telefonen till en annan hotspot eller ännu bättre försök att ansluta telefonen till ett Wi-Fi-nätverk. Om telefonen fortfarande inte kan gå online ska du ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

J3 laddas inte

Problem: Min Samsung Galaxy Galaxy gick av eftersom batteriet var svagt, sedan ansluter jag den, efter det kommer den att ladda displayen i 5 sekunder, ikonen försvinner i några sekunder och dyker upp igen. Om jag slår på den kommer det bara att visa välkomstsidan och stängas av igen

Lösning: Vad du vill göra i detta fall är att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som finns i denna port. När detta är gjort kan du prova att ladda telefonen i minst 20 minuter med hjälp av en annan laddkabel och väggladdare. Om telefonen inte laddas kan du försöka ladda den från en dators USB-port. Slå på telefonen efter laddning.

Om problemet kvarstår kan du försöka använda ett nytt batteri på din telefon eftersom det bara kan orsakas av ett felaktigt batteri.

Om stegen ovan inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

J3 svarar inte

Problem: Jag har haft min telefon i nästan ett år nu. Den 11/15/17 spelade jag min musik i telefonen helt fint med skärmen nedåt på bordet. Jag arbetade ute under ett paraply och lite ljus kan ha drabbat baksidan av telefonen. Nåväl går min chef över för att kolla Pandora för att se vilken låt som spelade och så snart han går och tittar på skärmen slocknar musiken och min telefon svarar bara inte. Varje försök att ta bort batteriet gjorde ingenting för det. Problemet som jag hela tiden får är att telefonen visar en blå LED för tillfället i upp till 10 till 20 sekunder åt gången och den åtföljs av två vibrationer. Det gör detta för nästan varje metod som jag har letat upp. Jag har försökt att hålla ner Volume Up, Power och Home samtidigt utan hjälp. Skärmen visar bara ingenting och jag fortsätter att få samma blå LED och vibrationer.

Lösning: Det är mycket troligt att problemet orsakas av att ett batteri inte har tillräcklig laddning. Följ bara felsökningsstegen nedan för att åtgärda problemet.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan ladda från en dators USB-port.
  • Ta bort batteriet och microSD-kortet på telefonen (om du har ett installerat). Håll ned strömbrytaren i minst en minut och sätt sedan in batteriet igen.
  • Slå på telefonen.

Om problemet kvarstår kan du försöka använda ett nytt batteri. Om detta inte löser problemet bör du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

J3 stängs av sedan Reboots

Problem: Hej Den senaste veckan har min telefon stängts av och startat om sig själv. Jag fick batteriet byt och det händer fortfarande och att skriva är mycket långsamt det pausar. Det enda sättet att telefonen inte stängs av och starta om sig själv är om jag lyssnar på musik som jag tycker är väldigt konstig.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. Om problemet fortfarande uppstår efter återställningen orsakas det troligtvis av en hårdvarukomponent som inte fungerar. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J3 Lags

Problem: Min telefon fördröjer, det är riktigt långsamt Jag har bara haft den några månader. När jag spelar musik, tittar på en video, kommer ljudet att blekna in och ut även om volymen har vridit helt upp och har meddelandena tyst.

Lösning: Prova att ta bort microSD-kortet på telefonen (om du har ett installerat) och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det eller om din telefon inte har ett microSD-kort måste du utföra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.