Samsung Galaxy J3 har rader på skärmen och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # J3 är en av de billiga smartphones som finns på marknaden som har anständiga specifikationer. Detta är en telefon som bäst används av konsumenter som inte vill spendera mycket pengar på en Android-enhet. Några av de bästa funktionerna hos denna enhet (2017-varianten) inkluderar en 5-tums OLED-skärm, en 13MP bakkamera, 16 GB lagring och Android Nogat för att bara nämna några. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J3 har rader på skärmfrågor och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J3 har linjer på skärmen

Problem: Jag har problem med skärmen jag köpte just telefonen för drygt 2 veckor sedan och jag tappade den en gång under den första veckan att köpa telefonen. Just den här veckan märkte jag rader på skärmen. Det finns ingen fysisk skada på telefonen och skärmen är inte knäckt. Pekskärmen fungerar fortfarande. vad är fel med skärmen och vad kan göras?

Lösning: Det ser ut som att droppen kan ha skadat skärmen. Det bästa sättet att felsöka detta problem är att kontrollera om detta orsakas av en programvarufel. Följ felsökningsstegen nedan.

 • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Kontrollera om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Prova att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet är det mycket troligt att detta redan är ett hårdvarorelaterat problem som eventuellt orsakas av en skadad skärm. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J3 kommer inte att slås på

Problem: Min samsung galaxy j3 kommer inte att slås på. När jag kopplar ur den från laddaren visas 100% laddad. Jag har dragit ut batteriet och försökt återställa det och det kommer fortfarande inte att slå på.

Relaterat problem: Mamma-telefonen har stängts av, den kommer inte på igen men den blinkade grönt längst ner och hade sedan en tunn vit stapel / linje. Hennes telefon är en j3 samsung-galax, hon tenderar att glömma att stänga apparna som hon använde på rätt sätt och lämnar dem i bakgrunden. Hon är en mycket glömsk kvinna. Om det finns något du kan tänka på, vänligen meddela mig. Ps: om du undrar, vi tog ut batteriet i tio sekunder och satte sedan tillbaka det

Relaterat problem: Jag lämnade min telefon öppen och sedan när jag vaknade kommer min telefon inte att slås på trots att jag laddade en timme fortfarande ser en svart skärm och inga tecken laddade så jag sökte efter den och jag har provat den mjuka återställningen och alla typer av felsökning jag såg på internet men det misslyckades. vad gör jag nu på min telefon ?? hjälp mig snälla så snabbt eftersom jag väntar ett viktigt meddelande snälla ..

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att ta bort batteriets och microSD-kortet på telefonen och sedan hålla in strömbrytaren i minst en minut. Detta kommer att ladda ur telefonkretsen och rensa RAM-minnet. När detta är gjort sätter du bara in batteriet igen och slå sedan på telefonen. Om problemet kvarstår följer du de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
 • Anslut telefonen till väggladdaren och låt den ladda i minst 20 minuter.
 • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.
 • Försök slå på telefonen.

Om problemet kvarstår kan du försöka få ett nytt batteri. Om detta inte fungerar kan problemet redan orsakas av en intern komponent som inte fungerar. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J3-skärmen blir svarsfri efter släpp

Problem: Min pappa tappade sin J3 och skärmen har inte svarat, kan inte se några andra skador än 2 vita linjer ner på skärmen. Skulle detta vara skärmkabelproblemet? Skulle en nybörjare kunna följa en video för att fixa den?

Lösning: Om problemet inträffade efter en nedgång kan problemet orsakas av en felaktig display. Om du har rätt verktyg tillgängliga för att öppna telefonen kan du kontrollera om skärmkabeln är lös. Innan du gör detta bör du försöka kontrollera om problemet är mjukvarurelaterat genom att följa felsökningsstegen som anges nedan.

 • Ta bort telefonens batteri och microSD-kort. Håll ned strömbrytaren i minst en minut och sätt sedan tillbaka bara batteriet. Slå på telefonen och kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
 • Starta telefonen i Safe Mode och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan en app som du laddade ner orsaka problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Torka av cachepartitionen på din telefon från återställningsläget.
 • Starta telefonen i återställningsläge och gör sedan en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem i vilket fall du kan försöka öppna telefonen och kontrollera om eller ta den till ett servicecenter.

J3 Pekskärm svarar inte

Problem: En Galaxy J3 gavs mig. Det kommer att starta, öppna för att svepa skärmen. TOUCH-skärmen fungerar inte. JAG HAR LÄRT ATT ÅTERBOOTERA. Jag KAN FÅR DET TILL REBOOT OS GRÖN SKÄRM. MEN VOLUME UP KNAPPEN FUNKTIONERAR INTE, så jag KAN INTE FÖRFÖRAS. VÄNNARE HADDE DET NÅGRA MÅNADER.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksåterställning härifrån. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om problemet kvarstår kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem, i vilket fall måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J3-hemknapp fungerar på egen hand efter att telefonen blivit våt

Problem: Hej, jag tappade av Samsung Galaxy J3 i vatten två gånger. Det verkar som om det finns vatten inne i telefonen, eftersom hemknappen trycker på sig flera gånger, sätter på telefonen och aktiverar sedan kameran. När det står rakt upp verkar det fungera felfritt. Men när den placeras platt gör den det här. Strömbrytaren fungerar en del av tiden efter att batteriet har satts tillbaka, men fungerar inte. Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp.

Lösning: Eftersom din telefon blev våt måste du se till att den inre delen är fri från fukt. Lägg telefonen i en påse ris och lämna den i minst 48 timmar. Riset tar upp fukten inuti telefonen. När detta är gjort kan du prova att kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det kan problemet redan orsakas av en vattenskadad komponent. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

J3 framkamera är suddig

Problem: Jag har en Android Samsung J3. Den främre kameran har plötsligt blivit oskarp. Jag har rengjort kameran, återställt och gjort allt jag kan tänka på. Problemet kvarstår

Lösning: Om du redan har rengjort kameralinsen och utfört en fabriksåterställning men problemet fortfarande kvarstår kan det redan orsakas av en felaktig kameramodul. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.