Samsung Galaxy J3 (2016) visar “Tyvärr har Amazon slutat” -fel [Felsökningsguide]

 • Läs och förstå varför en välbyggd smartphone som din #Samsung Galaxy J3 (# GalaxyJ3) med ganska anständiga specifikationer lider av apprelaterade problem och lära dig hur du felsöker det när problem som detta uppstår.

Felmeddelandet "Tyvärr har Amazon slutat" talar i princip om Amazon-appen som kommer förinstallerad i Galaxy-enheter. En sådan app låter dig shoppa online och ladda ner appar från Amazon-servrar som ska installeras på din enhet. Självfallet, medan det kommer från ett tredjepartsföretag, är det en av de inbyggda apparna och har rot i firmware.

Det är oklart vad som orsakade för att denna app kraschade men en sak är säker, appar kraschar då och då av någon anledning. Som ägare är det ditt jobb att veta, eller åtminstone ha en uppfattning om varför det händer. Därför uppmuntrar vi dig att felsöka din telefon om sådana problem uppstår. Baserat på rapporter från våra läsare som stött på liknande problem, är app-relaterade problem som detta troligtvis fixade genom grundläggande felsökning så det är värt din tid och ansträngning, vi är ju här för att vägleda dig.

För dig som har andra problem med din enhet, se till att du besöker vår J3-felsökningssida eftersom vi redan har behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Vi har kanske redan befintliga lösningar för dina problem eller vi har redan gett svar på dina frågor, så prova att hitta frågor som liknar dina och använd lösningarna vi tillhandahöll. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vår Android-frågeformulär för att kontakta oss.

Felsökning Galaxy J3 med “Tyvärr har Amazon stoppat” -fel

Syftet med den här felsökningshandboken är att vi ska veta vad problemet med din telefon är, vad som orsakade problemet, vad som utlöste felet och vad som måste göras för att lösa det. Vi vill alltid hjälpa våra läsare och vi vet att procedurer som vi föreslår är säkra, men saker kan fortfarande hända medan du felsöker så fortsätt på egen risk. Men innan vi hoppar rätt till vår felsökning, här är ett av de meddelanden vi fick från våra läsare som bäst förklarar problemet ...

Problem : Jag äger modellen Galaxy J3, 2016, och jag står för närvarande inför en fråga som jag inte vet hur den började, än mindre hur jag fixar den. Problemet representeras av ett fel "Tyvärr har Amazon slutat" och även om det inte har någon specifik effekt på telefonens prestanda är det bara irriterande att det då och då dyker upp på egen hand även om jag inte kör Amazon . Hur kan jag bli av med det här felet? Tack.

Felsökning : Galaxy J3 är en enhetsnivå som sportar riktigt imponerande specifikationer för sin kategori och pris och det är inte bara acceptabelt att ett sådant fel uppstår utan uppenbar anledning. Nu när vi vet hur det här felet dyker upp är det vad jag föreslår att du gör ...

Steg 1: Rensa cache och data för Amazon-appen

Dina data och filer är säkra även om du omedelbart återställer Amazon-appen. Du kanske har installerat appar från Amazon app store tidigare men de kommer inte att påverkas så fortsätt och återställ appen. Här är hur…

 1. Från vilken startsida som helst trycker du på appikonen.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Klicka på Program.
 4. Tryck på Application manager
 5. Klicka på Amazonas.
 6. Knacka på Lagring.
 7. Klicka på Rensa data och tryck sedan på OK.
 8. Klicka på Rensa cache.

Den här proceduren ensam räcker för att lösa problemet, särskilt om det inträffade utan uppenbar anledning. Men om det fortsätter att fela dig kan nästa steg ge några svar.

Steg 2: Starta om din J3 i felsäkert läge för att veta om tredjepartsappar orsakar problemet

Ärligt talat, vi vet inte om det här felet orsakas av en app och om det är tredje part eller förinstallerat, det är därför vi i detta steg måste föra din telefon att starta upp i diagnostiskt tillstånd där alla tredjepartsappar är tillfälligt inaktiverade. Du kan göra detta genom att starta om din enhet i säkert läge ...

 1. Stäng av din Galaxy J3. Tryck och håll ned strömbrytaren, tryck på Ström av och tryck sedan på POWER OFF för att bekräfta.
 2. Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med enhetsnamnet.
 3. När 'SAMSUNG' visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp volymknappen nedåt när du ser 'Safe Mode'.

Medan telefonen är i det här läget, försök att öppna Amazon-appen för att veta om den fortfarande kraschar och i så fall, försök sedan nästa steg.

Steg 3: Radera systemcachen

När vissa av cacheminnorna skadas och systemet fortsätter att använda dem kan problem som detta och andra prestationsrelaterade fel uppstå. Att ta bort systemcachen kan lösa problemet men du har faktiskt inte tillgång till enskilda cacheminne och därför måste du bara ta bort hela innehållet i katalogen där cacheminnet sparas. Här är hur…

 1. Stäng av din Galaxy J3. Tryck och håll ned strömbrytaren, tryck på Ström av och tryck sedan på POWER OFF för att bekräfta.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När skärmen för enhetens logotyp visas släpper du bara strömbrytaren
 4. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 5. Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka cache-partition'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen för att markera 'ja' och tryck på strömbrytaren för att välja.
 8. När torkcache-partitionen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

När telefonen har startat om efter torkning av cache-partitionen, försök att utlösa felet igen och om det fortfarande dyker upp, har du inget annat val än att göra nästa steg.

Steg 4: Utför Master Återställ på din J3

Du befinner dig vid en punkt där du måste föra tillbaka telefonen till dess standardinställningar för att veta om detta har något att göra med några trassliga inställningar. Bortsett från det kommer du också att ta bort eventuella korrupta filer och data som systemet samlade över tid. Se dock till att du säkerhetskopierar dina personliga filer och data eftersom de kommer att raderas och inte längre kunde återställas.

 1. Stäng av din Galaxy J3. Tryck och håll ned strömbrytaren, tryck på Ström av och tryck sedan på POWER OFF för att bekräfta.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och tryck sedan på Hem-knappen. Håll båda nedtryckt och håll ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla tre knapparna när Android-logotypen visas på skärmen. Det kan ta en minut innan skärmen för återställning av Android visas.
 4. På skärmen för återställning av Android använder du knappen Volym ned för att markera alternativ, i detta fall markera alternativet 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja det markerade alternativet.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills alternativet 'Ja - ta bort alla användardata' är markerat.
 7. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta återställningen.
 8. När återställningen är klar trycker du på strömbrytaren för att välja "Starta om systemet nu."
 9. Telefonen startar om lite längre än vanligt och återställningen är klar.

Detta är ett litet apprelaterat problem och jag är säker på att en återställning kan åtgärda det, men orsaken till att det här förfarandet kommer i slutet är på grund av besväret det innebär att säkerhetskopiera dina data och återställa dem efter återställningen.

ANSLUTA MED OSS

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.