Så här startar du om Galaxy S7 Edge till Safe Mode

Ibland kan andra tredjepartsappar orsaka problem med andra appar. För att kontrollera om någon av dina appar orsakar ett problem på din Galaxy S7 Edge kan du starta om det till säkert läge. När du är i säkert läge tillåter inte din telefon appar från tredje part att köra. Det är ett fantastiskt verktyg att använda om du misstänker att en nedladdad app ligger bakom problemen du har. Lär dig hur du kör din S7 Edge till säkert läge nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

  1. Stäng av mobilen.
  2. Tryck och håll ned strömbrytaren.
  3. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7 EDGE' på skärmen, släpp strömbrytaren och håll omedelbart knappen Volym ned.
  4. Fortsätt hålla knappen Volym ned tills enheten slutar starta om.
  5. Du kan släppa den när du kan se "Säker-läge" i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

För att identifiera vilka av dina appar som orsakar problemet bör du starta upp telefonen till säkert läge och följ dessa steg:

  1. Starta till säkert läge.
  2. Kolla efter problemet.
  3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
  4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
  5. Om din enhet fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.