Så här ställer du in anpassningsmeddelandeljud för varje app i Galaxy Note 3

Hur får du anpassade aviseringsljud för olika appar i Samsung Galaxy Note 3? Hittills kan jag bara ställa in ett meddelande som gäller allt. ”Det här var frågan som skickades till oss via Mailbag.

Ändra anpassningsmeddelandeljudet i allmänhet

I allmänhet kan du ställa in dina meddelandeljud för dina appar genom att gå till Apps och sedan gå till Inställningar . Därifrån går du till fliken Enhet följt av Ljud. Efter det kan du ställa in önskad varningsmeddelande i alternativet " Standardmeddelandeljud ".

Om du vill ändra ringsignal för samtal, gå över till Ljud med hjälp av instruktionerna ovan, men tryck istället på Ringsignaler . I den delen kan du byta till valfri ringsignal du föredrar.

Ställa in det anpassade meddelandeljudet för varje app

Att ha samma meddelandeljud för varje app på din enhet kan vara förvirrande, särskilt om du bara övervakar uppdateringarna för vissa appar. Så om du vill ställa in ett aviseringsljud för varje app för att du direkt ska veta vilken app som gav dig en varning, behöver du bara komma åt appen och trycka på Menyknappen . Detta bör avslöja alternativ som låter dig välja önskat meddelande ljud.

Om du till exempel vill ställa in ett specifikt meddelandeljud för Gmail-appen går du bara till appen och trycker på Meny . Gå sedan till Mer följt av Inställningar . Detta kommer att avslöja ett alternativ för att välja en ringsignal där du kan ställa in ditt önskade meddelandeljud.

Det bör dock noteras att processen varierar för varje app. Vissa appar erbjuder alternativet direkt från deras inställningar när du öppnar dem. Å andra sidan kanske andra inte ens erbjuder ett alternativ att göra det.

Skicka e-post till dina Android-frågor

För fler frågor om Android-smartphones och surfplattor, maila oss på [e-postskyddad].