Så här skärmar du spegel till TV på Galaxy S10e med Samsung Smart View-app

#Samsung #Galaxy # S10e är en av de senaste flaggskeppsenheterna från det sydkoreanska företaget som nyligen släppts på marknaden. Detta är en betydande uppgradering jämfört med förra årets flaggskeppsenhet som använder kraftfullare hårdvarukomponenter. Den här enheten har nu en stor 5, 8-tums Super AMOLED-skärm, har ett dubbelt bakre kamerasystem och använder den senaste Snapdragon 855-processorn i par med 8 GB RAM.

De som har köpt den här enheten vill vanligtvis dela telefonens innehåll till flera personer eller bara vill titta på videor lagrade i enheten på en mycket större skärm. Det finns ett enkelt sätt att göra detta och det kallas skärmspegling (ibland även kallat skärmgjutning). Vad detta gör är att det speglar telefonens innehåll till TV-skärmen. Du måste använda en TV som tillåter skärmspegling. Detta kan antingen vara en av de nyare Samsung TV-modellerna eller vilken TV som helst med en Chromecast ansluten till sin HDMI-port.

Förutsättningar: Se till att din TV och telefonen är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Vissa TV-modeller kräver också att du manuellt byter ingångsläge eller aktiverar skärmspegling.

Så här skärmar du spegel till TV på Galaxy S10e med Samsung Smart View-app

    • Dra ner från toppen av skärmen med två fingrar.
    • Sök efter Smart View-ikonen och tryck sedan på den.
    • Klicka på enheten (namnet på TV: n visas på telefonskärmen) som du vill att din telefon ska ansluta till.
    • När du är ansluten kommer skärmen på din mobila enhet nu att visas på TV: n.

Du kan nu se innehållet som finns på din telefon på TV: n. Detta gör att videor, foton eller till och med spel kan visas på en mycket större skärm. Observera att det finns en viss fördröjning mellan handlingarna som görs på telefonen och utseendet på TV: n så att du kanske inte vill använda skärmspegeln när du spelar snabba spel.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.