Så här skärmar du spegel till TV på Galaxy Note 9 med Samsung Smart View-app

#Samsung #Galaxy # Note9 är förmodligen den bästa Android-smarttelefonen som du kan få idag. Den här telefonen förbättras på den redan fantastiska Note 8 som släpptes förra året vilket gör att konsumenterna får en bättre Android-upplevelse. Några av de viktigaste funktionerna i denna enhet inkluderar dess 6, 4 tums Super AMOLED-skärm, Snapdragon 845-processor med 8 GB RAM, dubbla 12MP-bakkameror med OIS och ett stort kapacitet på 4000 mAh-batteri för att bara nämna några.

Det finns fall då även med den stora skärmen som telefonen har kommer du att vilja dela ditt telefoninnehåll till en mycket större publik. Detta kan göras genom att spegla telefoninnehållet till din TV, vilket är möjligt om du använder Samsung Smart View-appen. För att uppnå detta måste du ha en TV som tillåter skärmspegling. Några av de senaste Samsung TV-apparaterna har den här funktionen. Du kan också använda vilken TV som helst med en Chromecast ansluten till sin HDMI-port.

Förutsättningar: Se till att din TV och telefonen är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Vissa TV-modeller kräver också att du manuellt byter ingångsläge eller aktiverar skärmspegling.

Så här skärmar du spegel till TV på Galaxy Note 9

  • Dra ner från toppen av skärmen med två fingrar.
  • Sök efter Smart View-ikonen och tryck sedan på den.
  • Klicka på enheten (namnet på TV: n visas på telefonskärmen) som du vill att din telefon ska ansluta till.
  • När du är ansluten kommer skärmen på din mobila enhet nu att visas på TV: n.

Du kan nu njuta av att titta på innehållet på din telefon på din TV. Det här är bra att använda om du vill visa foton eller videor på en mycket stor skärm. Du kan också använda din TV som skärm när du spelar spel på din telefon även om det kommer att uppleva en viss fördröjning när du gör detta.