Så här sätter du in ett SIM-kort i OnePlus 6

Undrar du var du kan placera ditt operatørs SIM-kort i din helt nya OnePlus 6-enhet? Den här korta handledningen ska hjälpa dig ta reda på det.

Innan vi fortsätter ska vi påminnas om att vi ger svar på Android-problem. Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Följ stegen om hur du sätter in SIM-kortet i OnePlus 6:

  1. Förbered SIM-kortet, telefonen och SIM-utmatningsverktyget.
  2. Bekanta dig med platsen för SIM-kortfacket. När du tittar på skärmen på din telefon bör SIM-kortfacket vara på telefonens vänstra sida. Det är över volymknappen och har en liten knapp.
  3. Använd nu SIM-ejektorverktyget som medföljde i rutan för att mata ut SIM-kortfacket och se till att du skjuter spetsen på SIM-borttagningsverktyget ordentligt till hålet.
  4. När magasinet springer ut drar du ut det från telefonen.
  5. Du kommer att märka att det finns två platser i facket. Det ena är för ditt SIM-kort medan det andra är för ett microSD-kort. Se till att använda rätt plats för ditt SIM-kort. Endast ett Nano-SIM-kort passar in i SIM-facket. Om ditt SIM-kort är större får du först ett Nano-SIM-kort. De metalliska kontakterna på SIM-kortet ska vända nedåt.
  6. När du har lagt SIM-kortet i facket ska du försiktigt sätta tillbaka facket i telefonen.
  7. Gjort!

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.