Ryktet: Samsung Galaxy Note 10 kunde ha en S-Pen-fjärrkontroll-app

Med bara några månader kvar innan Samsung presenterar sitt nästa flaggskepp börjar rykten om Galaxy Note 10 redan göra rundorna. Även om vi tidigare har hört att telefonen har snabbladdningsfunktioner, åtföljd av ett större batteri och en ny Infinity O-skärm. En ny läcka från Twitter-källan @UniverseIce avslöjar att smarttelefonen också kommer att ha en "S-Pen Remote Control App", som antyder närvaron av en IR Blaster i det nya flaggskeppet.

Da Vinci

S-Pen Remote Control App

- Ice universum (@UniverseIce) 26 maj 2020

Eftersom rapporten kommer från en Twitter-källa har vi inte mycket i vägen för bekräftelse just nu, men med tanke på trovärdigheten för Samsung-relaterade läckor är vi säkert tro att detta kan vara legitimt. Att ha en IR Blaster på telefonen är inte nödvändigtvis en ny funktion. Det har varit flera flaggskepp tidigare som packade denna funktion.

Med en IR Blaster kan du i princip använda din smartphone som en universalfjärrkontroll med möjlighet att styra tv, luftförhållanden, hemmabiosystem och mer. Allt betraktat, tweeten bekräftar fortfarande inte om Galaxy Note 10 kommer att innehålla en IR Blaster, så vi rekommenderar att du tar detta med ett saltkorn.

Det ryktas också att Galaxy Note 10 kommer att innehålla en enda frontkamera medan Galaxy Note 10 Pro enligt uppgift kommer att packa dubbla frontkameror. Det kommer att vara intressant att se utformningen av det nya flaggskeppet med tanke på vad vi har hört från rapporter och rykten hittills.

Har du några favoritfunktioner som du önskar på Galaxy Note 10? Ljud av i kommentarerna nedan.

Källa: TechTalkTV

Bildkredit : PhoneArena