Orbi Vs Velop Vs Eero Best Home Wifi System 2020

Det finns en handfull snygga WiFi-system just nu, alla utformade för att göra ditt hem-WiFi-område det bästa som det kan vara. Dessa system vill inte att du ens behöver tänka på din WiFi-anslutning - det ska bara fungera. Företag kan verkligen uppnå den här typen av trådlös tillförlitlighet tack vare att du använder moduler eller "noder." De får dig att placera tre noder i hela ditt hem, och om en skulle gå ner skulle de återstående noderna automatiskt fungera för att behålla din anslutning arbetar felfritt.

Idag kommer vi att titta på tre av dessa system - Netgear Orbi, Linksys Velop och Eero. Följ med, så jämför vi vilken som är bäst för ditt hem.

Orbi mot Velop mot Eero

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

eeroEero499

LinksysLinksys Velop Home WiFi System474, 71

NETGEARNetgear Orbi269

Netgear Orbi

Netgear Orbi skiljer sig lite från Linksys Velop och Eero. I paketet får du bara två hårdvarenheter i paketet - en primär router och sedan något Velop kallar en "satellit", oftare benämnd en nod. Dessa två arbetar tillsammans för att föra 5 000 kvadratmeter höghastighets WiFi till ditt hem. Inte bara det, utan det har ett tri-band-mesh WiFi-system som är utformat för att eliminera döda zoner i hela ditt hem.

Netgear Orbi är utformad för att helt byta ut din nuvarande trådlösa router och kan enkelt konfigureras av ens lekmannen med en nedladdningsbar app. Orbi-appen hjälper dig steg för steg när du ställer in ditt nätverk utan att behöva få en professionell hjälp. Dessutom hjälper Orbi-appen dig att skapa ett säkert gästnätverk för besökare i ditt hem som du kanske inte vill ge det primära WiFi-lösenordet till.

Orbi 2-pack kan fås för $ 290, och varje ytterligare nod du köper kan fås för $ 140 vardera.

Linksys Velop

Linksys Velop är ett 3-pack-system med en primär nod som ersätter din trådlösa router och läge, och sedan ytterligare två noder som du placerar i hela ditt hem för att öka kvadratmeterna i ditt trådlösa nätverk. Velop har också tri-band nätverksteknologi inbyggt i systemet, vilket hjälper till att utöka 100% av din trådlösa anslutning till själva kanterna utan någon form av signalnedbrytning.

Velop är ett fantastiskt system på grund av sin nodbaserade installation. Om en nod i ditt hem tappar anslutning eller fel fungerar de återstående noderna för att hålla din trådlösa anslutning etablerad.

I likhet med Orbi finns det en Linksys Velop-app så att du kan konfigurera ditt trådlösa nätverk utan professionell hjälp. Steg-för-steg-guiden kan till och med lekmannen sätta upp ett fullständigt hemnätverk på bara några ögonblick.

Eero

Senast uppe på vår lista är Eero. Medan Velop och Orbi är utformade kring att ta bort döda zoner och maximera hastigheter och signal täckning, är Eero-systemet byggt runt dig och inte behöver tänka på din Wi-Fi-anslutning. Tanken är att din Wi-Fi-anslutning helt enkelt fungerar.

Med Eero får du en primär nod som din router och modemersättning, och sedan har du ytterligare två noder för att maximera ditt trådlösa nätverk i hela ditt hem. Dessa tre noder ersätter din router, ditt modem, alla WiFi-förlängare eller repeatrar du kan ha och så vidare - Eero-systemet är praktiskt taget det enda WiFi-system du behöver i ditt hem. Med hjälp av intelligent Wi-Fi- och nätteknologi kan du sömlöst hoppa från nod till nod utan att uppleva ett anslutningsavbrott. Återigen behöver du inte ens tänka på din Wi-Fi-anslutning eftersom den bara fungerar.

Dessutom kan du ladda ner Eero-appen för att få saker att konfigurera. Det tar dig steg för steg genom hela processen tills du är igång. Kolla in det nedan.

Dom

Så vilken ska du köpa? För lekmannen rekommenderar vi att du tar upp Eero. De som inte är kompetenta inom teknik vill bara att deras WiFi ska fungera - de vill inte fikla med det och räkna ut varför deras nya WiFi-system för hem är för långsamt eller inte avger en signal korrekt. Eero kommer att se till att du är igång hela tiden utan någon användarinsats efter den första systeminställningen.

För de som gillar att tänka, rekommenderar vi Linksys Velop. Det är fortfarande ganska enkelt att installera, men det finns mycket mer du kan tänka på inuti routern - föräldrakontroller, DNS-inställningar, modifieringar av gästnätverk, förmågan att diagnostisera och fixa en nod från din mobila enhet och så mycket mer. Netgear Orbi är också en bra produkt, men om du har pengar att spendera rekommenderar vi definitivt Eero eller Linksys Velop, eftersom de är lite mer högre kvalitet.

Orbi mot Velop mot Eero

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

eeroEero499

LinksysLinksys Velop Home WiFi System474, 71

NETGEARNetgear Orbi269