Motorola Moto G7 Återställ guider: Hur du kan återställa din Moto G7 hårt

När du stöter på problem med din nya Motorola Moto G7 och du tror att det är ett firmware- eller mjukvarurelaterat problem men du inte vet vart du ska titta kan du alltid återställa enheten så att den återgår till fabriksinställningarna. För det mesta kommer en återställning att fixa alla firmwareproblem oavsett hur det startade eller vad som orsakade det. Det är därför det är mycket viktigt att du visste hur du utför en återställning på din Moto G7 eftersom du inte vet när ett problem skulle uppstå.

I det här inlägget kommer jag att visa dig några sätt på hur du återställer din Motorola Moto G7. Jag kommer också att förklara när du ska använda var och en av dem så att du inte blir förvirrad. Om du är en av ägarna till den här enheten och fortfarande lär dig mer om dess funktioner och andra processer kan det här inlägget kunna hjälpa. Så fortsätt att läsa.

För dig som letar efter en lösning på ett problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Hur man utför en fabriksåterställning på Moto G7

En fabriksåterställning är den vanligaste typen av återställning och det är i princip ganska lätt att göra. Du behöver dock din telefon för att kunna starta ordentligt eftersom du måste komma åt Inställningar för att göra detta.

Dessutom kommer alla dina filer och data som är lagrade i enhetens interna minne att raderas, så se till att skapa en säkerhetskopia innan du återställer enheten. När allt är i ordning, följ dessa steg för att återställa din Moto G7 från fabrik:

 1. Dra uppåt på startsidan för att dra upp applådan.
 2. Hitta inställningar och tryck sedan på den.
 3. Bläddra hela vägen för att hitta System och tryck sedan på det.
 4. Tryck på Avancerat.
 5. Klicka på Återställ alternativ.
 6. Klicka nu på Radera alla data (fabriksinställning).
 7. Tryck på RESET PHONE-knappen längst ner på skärmen.
 8. Och slutligen knackar du på RADERA ALLT.
 9. Din Moto G7 raderar all information, startar om och startar som första gången du använde den.

Efter detta måste du ställa in den som en ny enhet eller hämta dina data kopplade till ditt Google-konto.

Hur man utför en Master Reset på Moto G7

En huvudåterställning är faktiskt precis som en fabriksåterställning, bara att det görs annorlunda. Du kan använda detta när din telefon fungerar korrekt men det blir ganska användbart om din telefon inte längre kan starta upp med framgång. Oavsett om du använder den här metoden eller den första, kommer du alltid att få samma resultat och alla dina filer och data kommer också att raderas. Så om möjligt kan du skapa en säkerhetskopia av dina viktiga filer och data eftersom du kanske inte kan hämta dem efter återställningen.

Innan den faktiska återställningen ska du ta bort ditt Google-konto så att du inte låses ur enheten efter återställningen. Så här gör du:

 1. Dra uppåt på startsidan för att dra upp applådan.
 2. Hitta inställningar och tryck sedan på den.
 3. Rulla ner för att hitta konton och tryck sedan på det.
 4. Klicka på ditt konto.
 5. Tryck på REMOVE ACCOUNT så kommer en dialogruta att dyka upp. Tryck på REMOVE ACCOUNT för att bekräfta.

När du har tagit bort ditt Google-konto följer du dessa steg för att utföra Master Reset:

 1. Stäng av din Moto G7.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren och knappen Volym ner i 3 sekunder, eller tills du är på en skärm med en trasig Android-robot.
 3. Använd knappen Volym ner eller upp för att bläddra i RECOVERY MODE och tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
 4. Skärmen blir blå med Motorola-logotypen och tar dig till en annan svart skärm med trasig Android med utropstecken.
 5. Håll strömbrytaren och tryck på Volym upp och släpp sedan båda knapparna.
 6. Använd knappen Volym ned för att markera 'Torka data / fabriksåterställning' och tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
 7. Tryck på Volym ned-knappen en gång för att markera 'Ja' och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 8. Markera Userdata + personligt innehåll med knappen Volym ned och tryck sedan på strömbrytaren för att välja det.
 9. Återställningen börjar och när det är klart markerar du omstart av systemet nu och trycker på strömbrytaren.
 10. Vänta tills din telefon är klar med omstart och ställ sedan in telefonen som en ny enhet.

Och det är ganska mycket det! Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg med dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter. Du kan också besöka vår Youtube-kanal eftersom vi publicerar användbara videor varje vecka.