Moto X4 mot Moto G5 Plus bästa billig Verizon-telefon 2020

Om du letar efter den bästa billiga Verizon-telefonen 2020, kanske du vill kolla in Moto X4 eller Moto G5 Plus. Det finns inte mycket behov av att få tag på det senaste och bästa - säkert, Galaxy S9 kan se vacker ut, men den gör praktiskt taget samma sak som en Moto X4 eller Moto G5 Plus, den ser bara snyggare ut, har lite bättre teknik i det, och är mycket dyrare om du tappar det eller bryter det. Som sagt, plocka upp en Moto X4 eller Moto G5 Plus kommer inte att bryta banken, och din plånbok kommer säkert inte att gråta om du bryter den eller förlorar den.

ProduktvarumärkenamnPris

MotorolaMoto X (fjärde generationen)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G PLUS (5: e generationen) - 64 GB - Upplåst - Lunar GreyKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du följer med nedan, kommer vi att visa dig vilken du ska få genom att slå Moto X4 och Moto G5 Plus mot varandra för att se vilken som är den bästa billiga Verizon-telefonen 2020!

Moto X4

Du kan inte gå fel med Moto X4. Den har en vacker 5, 2-tums Full HD-skärm, vilket ger en perfekt mediekonsumtionsupplevelse. Oavsett om du vill titta på videor på YouTube, fånga upp din favoritprogram på Netflix eller kanske se en film eller två du laddat på ditt microSD-kort kommer Moto X4 att spela och presentera den vackert på sin Full HD-skärm. Du får verkliga och skarpa färger av hög kvalitet.

Moto X4 har en anständig kraft bakom sig. Med den får du en Snapdragon 630 Octa-core-processor som håller lamporna tänd, 3 GB RAM för att hålla apparna smarta och lyhörda, och du får snabba 4G LTE-hastigheter med den här telefonen. Moto X4 kommer verkligen inte att backa upp från ens de mest krävande uppgifterna, som att strömma en PowerPoint-presentation till en projektor i ett konferensrum, eller till och med att spela några av de avancerade spelen.

Inte bara det, men du kan också förvänta dig att få fantastiska foton från X4 också. Den har en primär bakre 12-megapixelkamera som kan fånga all detalj du kan föreställa dig på ett foto. Dessutom finns det en sekundär 8-megapixel bakkamera för att få in rätt mängd ljus i dina foton. Runt framsidan har du en 16-megapixelkamera, som är perfekt för Skype-samtal, videokonferenser, selfies och göra ditt eget FaceTime med Google Duo.

På bara $ 300 kan du inte gå fel med Moto X4. Kolla in det själv på länken nedan.

Moto G5 Plus

Nästa gång har vi Moto G5 Plus. Det är liknande på många sätt, men du får lite bättre hårdvara på vissa områden. Du får samma 5, 2-tums Full HD-skärm, perfekt för att titta på video, visar på Netflix eller filmer direkt från telefonen. Text är också skarp, så att läsa artiklar och e-post är så tydligt som möjligt.

Du får en något långsammare processor. Moto X4 har en 2, 2 GHz-enhet, men G5 Plus har en 2 GHz-modell. Men du får något mer RAM än Moto X4 vid 4 GB i denna G5 Plus, vilket gör multitasking till en bris. Dessutom får du en fingeravtryckssensor samt ett TurboCharge heldagsbatteri som kan ta en anständig laddning på bara några minuter på kabeln.

Du får en nedgraderad kamerainställning, eftersom den bara har en 12-megapixelkamera på baksidan (ingen inställning med dubbla kameror här) och en 5-megapixelkamera på framsidan. Den har 64 GB lagringsutrymme till skillnad från X4: s 32 GB, och den har bara 128 GB utbyggbar lagring, till skillnad från X4: s 2 TB expanderbar lagring.

Allt detta är inte nödvändigtvis en dålig sak. I verklig användning kommer du inte att se en nedgradering i prestanda med dessa små minskningar. Men dessa små minskningar översätter direkt till mindre pengar du måste spendera på en telefon. I stället för $ 300 för Moto X4 kommer Moto G5 Plus bara att kosta dig en magra $ 260.

Dom

Så, vilken ska du hämta? Vi rekommenderar Moto G5 Plus. Det är lite billigare än Moto X4, som är perfekt för dem som letar efter en telefon på en budget. Prestandaskillnaderna räcker inte för att drastiskt ändra saker, så det är svårt att skicka en telefon på $ 260. Men om foton är oerhört viktiga för dig och du vill ha lite bättre hårdvara är Moto X4 verkligen inte ett dåligt alternativ heller. Men till slut, om du har en budget, är Moto G5 Plus den bästa billiga Verizon-telefonen 2020 som du kan få tag på. Du kan inte gå fel med det, det är säkert!

ProduktvarumärkenamnPris

MotorolaMoto X (fjärde generationen)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G PLUS (5: e generationen) - 64 GB - Upplåst - Lunar GreyKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.