Måste ha Jailbreak-appar för iPhone 6 och iPhone 6 Plus

Om du är ny inom jailbreaking community, kanske du fortfarande undrar vilka appar du ska installera på din iPhone. Även om jailbreaket för iOS 8.1.2 har varit med oss ​​ett tag nu, vet vi att många människor där ute förmodligen fortfarande försöker besluta om vilka appar som ska få ut massor av tillgängliga tweaks i Cydia. Om du bara har fängslad din iPhone eller kanske fortfarande letar efter fler skäl att göra det just nu, kan dessa toppjusteringar fungera som utmärkt utgångspunkt.

Se relaterad artikel: Varför Jailbreaking din iPhone 6 är cool

Siri är cool, säker. Den fungerar direkt ur rutan, behöver lite utbildning från din sida och kan göra ett anständigt jobb som digital personlig assistent. Som en annan form av röstigenkänningsteknologi har Siri relativt utmärkt sig i sin klass. Men till skillnad från andra appar tappar Siri din iPhone: s batterikraft snabbt om den lämnas utan tillsyn. Så Apple utvecklade en plan för att kontrollera den - genom att låta den bara köra när telefonen är kopplad till en strömkälla. Det betyder att du inte kan använda Siri konsekvent när du är på väg. Det är inte riktigt bekvämt, eller hur?

Tack vare UntetheredHeySiri från Cydia kan denna begränsning nu lätt förbises. Att installera UntetheredHeySiri kommer inte bara att stärka Siri, denna tweak kommer också automatiskt att integreras med den inbyggda Siri-konfigurationen under Inställningar-appen, så att du kan gränssnitt direkt med telefonens hemskärm. Det är en gratis app skapad av Hamza Sood.

Baserat på erfarenheter från första hand säger vi att Aeternum är det absolut bästa Apple Watch UI-temat på iPhones just nu. Det är pålitligt, enkelt att använda och snyggt att det nästan är synd att inte installera det.

Den har mestadels solida recensioner från användare sedan den först gjordes tillgänglig för iPhones. Bland de enastående funktionerna inkluderar en renskuren Apple Watch Springboard UI, detaljerade och felfri animationer, omarrangemangbara ikoner och smidig Dock- och Spotlight-integration, för att bara nämna några.

Det är $ 2, 99 priset är värt vartenda öre.

Det här fantastiska apppaketet för att hantera dina behov av skärmdumpverktyg. Att installera Almpoum innebär att du nu kan ladda upp dina skärmdumpar till Imgur easiliy, dela dem via AidDrop eller spara dem i ett anpassat album i telefonens lagringsenhet.

Utvecklad av Elijah och Andrew kan Almpoum laddas ner via BigBoss repo.

Även om det inte är gratis för $ 1, 99, är LittleBrother definitivt en av de tweaks som de flesta jailbreakers installerar på sin telefon. Och med goda skäl.

När du har installerat appen får du några av de fantastiska funktionerna du bara kan drömma om att använda en aktie-iPhone. Dessa funktioner inkluderar en e-post med två kolumner, inställningssida och meddelanden. Det låter dig också låsa telefonen i liggande läge precis som i iPads. Med andra ord har din iPhone 6 nu skalningsalternativ så att appar automatiskt kan anpassa sig till det tillgängliga skärmutrymmet.

Om du letar efter ett snabbare sätt att logga in på dina ofta besökta webbplatser måste du installera iTouchSecure. Denna app använder din iPhones Touch ID-teknik för att konvertera ditt registrerade fingeravtryck till lösenord för dina favoritwebbplatser, appar osv. Det är ett innovativt och säkert sätt att få tillgång till saker.

ITouchSecure, som först blev tillgänglig för iPhone 5, har så småningom portats till iPhone 6 och iPhone 6 Plus samt iPad Air 2 eller iPad Mini 3.

ITouchSecure är utvecklad av SpiritOfLogic och är inte billig för en app till $ 4, 99 men om du tittar på tiden kan du spara genom att hoppa över att skriva de irriterande lösenorden är det ingenting.

Om du har använt en fängslad iPhone tidigare måste du känna till Zephyr, den populära appen för tidiga iPhones som erbjuder ett myriad av multitasking-gester. Av någon anledning lämnades Zephyr uppdaterad för både iOS 7 och 8. Lyckligtvis skapade en fantastisk utvecklare vid namn Ma Jun en klon av Zephyr som nu också blivit populär. Välkommen till Tage-åldern!

Genom att installera Tage får du fleruppgiftsfunktioner som en handfull olika geståtgärder. Detta låter dig dra från nedre vänster, höger eller mitten av skärmen för att aktivera Quick Switcher. Du kan också stänga alla öppna appar med samma gest. Dessutom ger Tage dig möjligheten att tilldela ett område på skärmen till en viss geståtgärd via appens inställningsfönster.

Ett annat exempel på dess gestionsåtgärd är genom att svepa ner springbrädlekortet i App Switcher för att göra något av följande:

  • Stäng av
  • reboot
  • respring
  • Gå till Safe Mode
  • Låsa
  • Avsluta alla appar
  • Avsluta bakgrundsappar

Detta är bara några av de saker som Tage kan göra, vilket gör det till ett förtjänande alternativ till sin föregångare, Zephyr. Du kan köpa Tage från Cydias BigBoss-repo för $ 1, 99.

LockGlyph är tillgängligt gratis och är den tweak du inte vill skicka. LockGlyph är utformad som en app för att göra din vardagliga låsning av din iPhone till något kul. Det är verkligen ett fint sätt att använda Apple Pay-bekräftelsesanimering och -ljud för att säkra din enhet.

I kombination med dess fantastiska utseende är det helt enkelt tidlöst att låsa upp telefonen med LockGlyph.

Din iPhones aktiemusik-app är otillräcklig. Det är poängen som Aria-utvecklarna kör på. För endast $ 1, 99 kan du installera Aria och använda en mer stabil och mångsidig musikapp utan att begränsa att du inte kan köa en låt i den aktuella spellistan när en låt redan spelar. Med Aria har du nu alternativen "Spela nästa" och "Spela senast".

Aria erbjuder också ett nytt gridgränssnitt som är en välkommen förbättring för iPhones. De rutbaserade vyerna kan hittas i album- och artistvypanelerna under inställningar. Här kan du slå på eller av rutnätsvyer om du vill.

Om du har velat logga in på flera konton för samma app på din iPhone, är Slices svaret.

Med Slices kan du nu köra flera instanser av samma app eller spel på din iPhone utan att logga ut någon av dem. Det är en onekligen smart tweak som kringgår app-begränsningen för att inte stödja flera användare på samma enhet. Skivor kan laddas ner via BigBoss repo för $ 1, 99.

Mönstrad efter den populära Barrel-appen är Cylinder en utmärkt applikation som ger tabellen fler hemskärmsikonanimationer. Medan de flesta appar har förpackade funktioner och funktioner väljer Cylinder att ge sina användare mer fria tyg på vad de ska göra genom att låta dem skapa sina egna animationer med Lua-skript.

Detta möjliggörs genom att lägga animationer på varandra för att producera en överraskande och förtjusande kombination.

Det är det. Dessa är de enda måste ha jailbreak-appar för iPhone 6 och iPhone 6 Plus vi tycker att du borde få först. Låt oss veta vad som är din favoritjailbreak-app genom att skicka ett e-postmeddelande så publicerar vi dem här i GRUNTLE.ORG.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan maila oss på [e-postskyddad] för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Viktigast av allt, skicka ett e-postmeddelande med fullständig information om vad som händer. Om telefonen visar ett felmeddelande eller popup-fönster, vänligen inkludera dem så att vi kan ge dig mer exakta lösningar.

Vi rullar också ut mer användbara tips och tricks för iPhones i kommande inlägg, så fortsätt att titta.