Löst Samsung Galaxy S9 spelar slumpmässigt musik

#Samsung #Galaxy # S9 är en flaggskeppstelefon som nyligen släppts och som liknar designen som S8 men använder uppgraderade hårdvarukomponenter. Denna modell använder nu den senaste Snapdragon 845 / Exynos 9810-processorn i kombination med 4 GB RAM, vilket gör att den kan köra flera appar smidigt. Den använder fortfarande samma 5, 8 tum Super AMOLED Infinity Display som gör den bra för att titta på olika multimediainnehåll. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S9 som spelar slumpmässigt musikproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S9 spelar slumpmässigt musik

Problem: Hej. Nyligen har min Samsung Music slumpmässigt börjat spela min musik på egen hand. Den spelar också med volymen, och antingen spränger musik eller spelar den mjukt, men oavsett vad det är helt slumpmässigt. Jag tvingade stoppa appen en gång och problemet stannade tills jag startade om min telefon, två dagar senare. Jag vet nu att kraft som stoppar appen bara är en tillfällig lösning, och jag letar nu efter en mer permanent lösning. Jag har inga spel på min telefon men många olika meddelandetjänster. Snälla hjälp.

Lösning: Telefonen ska inte spela musik på egen hand om du inte använder musikspelarappen. För att felsöka problemet är det första du behöver göra att kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet. Starta telefonen i säkert läge. Det är lätt att kontrollera om en nedladdad app orsakar problemet när du startar telefonen i det här läget eftersom endast de förinstallerade apparna får köras. Om problemet inte uppstår i det här läget måste du ta reda på vilken app det här är och avinstallera det.

Om problemet fortfarande uppstår i Safe Mode föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör stegen nedan.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Utför en fabriksåterställning.

S9 Stoppar slumpmässigt att spela ljud

Problem: Hej, just började idag. Jag trodde bara var video men försökte låtar så det slutar där också. Energisparläge är inte aktiverat. Jag har aldrig ändrat inställningar för prestandaläge på länge tills detta hände men ändrade tillbaka. Jag försökte starta om telefonen och hjälpte inte. Jag blev aldrig telefon våt eller tappade den. Vet inte vad det kan vara. Jag försökte alla vanliga saker skulle först prova som ljudinställningar. Åh, jag har en examen i datorer så det är därför jag vet de första sakerna att kontrollera. Jag såg online några andra som publicerade om samma fråga och de fick aldrig sin fix och deras inlägg var för år sedan. Var någon annan webbplats. Tack för all hjälp.

Lösning: Det första du bör göra just nu är att kontrollera om problemet uppstår när telefonen startas i säkert läge. Om det inte händer när telefonen körs i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

S9 Inga ljudaviseringar

Problem: Min textmeddelande fungerar inte. Det fungerade hela morgonen, och sedan i eftermiddag höll jag på min telefon och fingrarna var på skärmen. Jag fick en text och skärmen tändes, och eftersom mina fingrar var på skärmen öppnade det meddelandet, och jag visste inte förrän jag tittade ner och jag var i någon konstig meny. Jag backade ut och nu kommer det inte att ringa när jag får ett meddelande. Jag har kontrollerat alla volymnivåer, alla anmälningsinställningar, jag har gått till varje meny jag kan hitta, allt är som det ska vara. Jag startade om, fixade inte det, tog bort batteriet i flera minuter, fixade det inte. Det förde mig till dig! Jag googlade frågan och har inte hittat något som liknar mitt. Min telefon ringer när jag får ett e-postmeddelande eller ringer, det är bara textmeddelanden. Jag skulle gärna inte behöva göra en fabriksinställning

Relaterat problem: Ställ in min ringsignal och efter ett par inkommande samtal. Det går tyst, jag saknar många samtal detta är en 6 månader gammal anteckning 8, jag har varit i Verizon två gånger kallat Verizon en gång och för att bäst köpa och prata med Samsung rep, alla trodde att de hade fixat det. Efter ett par timmar är min telefon tillbaka tyst, och jag har inte vidrör den !!

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att volyminställningen för telefonen är inställd på dess maximala nivå.

  • Se till att telefonen körs i standardläge.
  • Gå till Apps-skärmen
  • Klicka på Inställningar och sedan på Ljud och vibration
  • Knacka på Volym
  • Dra skjutreglaget till dess högsta nivå för ringsignal, media, meddelanden och system.

Om problemet kvarstår fortsätter du med felsökningsstegen som listas nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge. Uppstår problemet i det här läget? Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S9 Sound är slut

Problem: Hej, jag har precis börjat lägga märke till att min telefon spelar ringsignaler på avstånd. Jag har aldrig hört talas om detta förr när det nästan får mig att bli galen men jag har ett öra för musik och det gör mig nöt. Det låter som min mormors flygel som inte har stämts in på 50 år! Det här är min mobiltelefon, det är inte meningen att spela ringsignaler utan nyckel men det får mig att krypa varje gång en text eller ett samtal kommer in som fick mig att leta efter svar online men det ser ut som att ingen annan någonsin har haft det här problemet. Det enda jag kan tänka på är att släppa det i vatten för nästan 2 månader sedan, men annat än att det initialt inte laddades tills det var torkat ut har det varit helt bra. Jag vet att de säger att det tar två veckor innan det visar några tecken på skador men jag skulle ha trott att jag skulle ha sett problem nu om det skulle bli några men kanske inte. Så .... alla idéer skulle bli mycket uppskattade !! Tack

Lösning: Det snabbaste sättet att lösa problemet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det fungerar kanske inte telefonhögtalaren korrekt. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter om detta är fallet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.