Löst Samsung Galaxy S9 håller på att starta om för sig själv

#Samsung #Galaxy # S9 är en av de nuvarande flaggskeppsenheter som det sydkoreanska företaget har släppt i år. Denna modell har en polerad aluminiumram med Gorilla Glass 5 fram och bak. Den har en 5, 8-tums Super AMOLED-skärm som har rätt storlek för visning av olika multimediainnehåll. Under huven finns en Snapdragon 845-processor som i kombination med sin 4 GB RAM-minne gör att enheten kan köra appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S9 fortsätter att starta om av sig själv och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S9 håller på att starta om för sig själv

Problem: Min Galaxy S9 fortsätter att starta om sig själv. Jag gjorde vad du sa för att göra och det löste inte mitt problem. Gick till Verizon och de sa till mig att detta är ett problem med vissa S9 och Samsung är medvetna om problemet och arbetar med en fix. Om detta är sant borde de ha lagt ut denna information. Jag skulle köpa en ny telefon på grund av detta problem och undrar nu hur många som redan har. Skulle du kunna kolla in det här? Tack

Lösning: Det finns en möjlighet att problemet kan orsakas av en av apparna som du laddade ner. För att kontrollera om detta är fallet, starta bara telefonen i säkert läge. Om telefonen inte startar om i detta läge orsakas det troligtvis av en app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar i Safe Mode, ta bort mikroSD-kortet på telefonen om du har ett sådant installerat. Säkerhetskopiera dina telefondata och starta sedan telefonen i återställningsläge. Härifrån utför du följande steg.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen.
  • Gör en fabriksinställning.

När du har utfört ovanstående steg installerar du inga appar i din telefon. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det ska du ta med telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S9 vibrerar bara när du slår på telefonen

Problem: Min telefon fungerar normalt när jag använder den medan den har batteri. Så fort den tappar batteriet och är ”död”. När jag ansluter laddaren och försöker trycka på strömbrytaren för att slå på den. Det svarar inte. Jag kommer att känna vibrationen som vanligtvis betyder att den kommer att slås på. Men skärmen är helt tom och har ingenting på den. Vad är orsaken till detta ...?

Lösning: För att åtgärda det här problemet kan du prova att rengöra laddningsporten på telefonen först med en burk tryckluft. När detta är gjort, ladda telefonen i minst 20 minuter med hjälp av en annan laddkabel och väggladdare. När batteriet har fått tillräcklig laddning kan du försöka slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om telefonen fortfarande inte slås på kan batteriet vara felaktigt. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

S9 tar för lång tid att ladda

Problem: Hej där, jag äger en Samsung Galaxy S9, fungerade bra ett tag men det slutade laddas normalt, det tar ungefär 6 timmar att ladda helt, det visar USB ansluten i inställningarna, jag har försökt byta ut laddaren, köpte det bästa kvalitetsladdare, fortfarande ingenting. Jag har haft det på reparatörer och de sa att hamnen var skadad och behövde repareras, jag har skickat den till en och de skulle förmodligen ersätta den men den laddade fortfarande inte normalt, den faktiskt laddades sämre, antar jag de lagt till en felaktig hamn eller något, men kan det vara möjligt att hamnen är defekt? har du någonsin hört talas om någon som fixar det här problemet på någon Samsung?

Lösning: Det finns en möjlighet att laddningsporten på telefonen är felaktig. För att säkerställa att porten fungerar är det bäst att fixa detta på ett Samsung-servicecenter. Om porten har bytts ut mot en fullt fungerande en och telefonen fortfarande tar för lång tid att ladda, försök att eliminera möjligheten att en programvarufel orsakar detta problem genom att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom hans kan orsakas av ett felaktigt batteri.

S9 laddas inte helt efter en programuppdatering

Problem: Jag har en samsung s9 som jag uppdaterade till den nya programvaruversionen i slutet av juli 2020. Strax efter att uppdateringen batteriproblem började uppstå, skulle aldrig ladda helt, batteriprocentens fluktuationer, sedan efter några dagar av detta, helt svart screened. Tog den till en samsung tech i bästa köp och han sa att han inte kunde fixa den och skicka in den till samsung. Samsung ringde sedan och sa att telefongarantin upphört eftersom skärmen hade bytts ut. Samsung sa att de skickade tillbaka det och vägrade fixa det. Den hade en skärm fixad. Men allt började efter uppdateringen.

Lösning: Om det här problemet inträffade direkt efter en programuppdatering kan det orsakas av gamla mjukvarudata som inte har tagits bort helt. Det bästa du kan göra för att åtgärda problemet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Om problemet fortfarande kvarstår efter återställningen orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter om detta är fallet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.