Löst Samsung Galaxy S9 fastnat i hänglås med spinnhjulet efter programuppdatering

#Samsung #Galaxy # S9 anses vara en av de bästa flaggskepps Android-modellerna du kan få idag. Om du vill ha en telefon som inte bara fungerar bra utan också har massor av funktioner är den här modellen för dig. Den bästa funktionen hos denna enhet inkluderar dess 5, 8 tum Super AMOLED-skärm, Snapdragon 845 / Exynos 9810-processor, 4 GB RAM och 12MP-kamera för att bara nämna några. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S9 fastnat i hänglåset med spinnhjulet efter programuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S9 fastnat i hänglås med spinnhjulet efter mjukvaruuppdatering

Problem: Min Samsung Galaxy S9 meddelade mig att det fanns en uppdatering så jag fortsatte och uppdaterade. Det gjorde hela uppdateringen och startade om som vanligt och bad mig att lägga in mitt lösenord, vilket jag gjorde. Efter det ser jag det öppna hänglåset och det blå / gröna snurrhjulet runt det, vilket normalt händer i en minut eller två men det har inte slutat snurra sedan jag försökte starta om efter uppdateringen för 9 timmar sedan! Min telefon stängs inte av oavsett vad jag försöker. Det slutade på batteriet så att jag laddade det och kunde slå på det igen, jag aktiverade säkert läge och satte in mitt lösenord igen, men jag har precis fått spinnhjulet igen. Jag har testat många saker jag har läst online men ingenting fungerar för mig. Ganska irriterande att en generell Samsung-uppdatering har orsakat att jag inte har någon telefon så jag är väldigt angelägen om att få den sorterad asap. All hjälp / råd skulle uppskattas mycket.

Lösning: Om din telefon har ett microSD-kort installerat föreslår jag att du försöker ta bort detta först och sedan hålla ned ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. Om problemet kvarstår fortsätter du med stegen nedan.

  • Starta telefonen i återställningsläge och torka sedan av enhetens cache-partition. Starta om telefonen och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår.
  • Starta telefonen i återställningsläge och gör sedan en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S9-skärmen blinkar vit efter programuppdatering

Problem: Jag har just uppdaterat min Galaxy S9-programvara igår och sedan dess har min mappar trasslat eller exempel i whatsapp måste jag ladda ner alla media som skickas till mig. men det mest oroväckande är att min skärm blinkar fullständig vitfärg till vitgrön sedan igår all hjälp som samsung-support sa till mig att jag skulle ta det in för att installera om programvaran på samsung care som jag kommer att debiteras för. tack så mycket.

Lösning: Du kan prova att utföra en fabriksåterställning från återställningsläget och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Observera att detta kommer att radera dina telefondata så om det här är något sätt att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen föreslår jag att du gör det.

Om steget ovan misslyckas med att lösa problemet bör du ta med detta till ett servicecenter och få det fixat.

S9 får inte samtal eller textmeddelanden

Problem: Jag har en galax S9 och vid den senaste uppdateringen har jag inte längre samtal eller textmeddelanden. Jag stannade på Verizon-kontoret och de visste inte hur de skulle fixa så de laddade ner en app "Tech Coach" efter att ha tillbringat tid med dem fastställdes det att det var en Samsung-uppdatering. Vid den tiden trodde jag att det bara var texterna men jag får inte heller telefonsamtal. Har du hört något om det? Jag hoppades att du skulle kunna spara andra mycket tid om du visste om detta och delade det. Jag arbetade med min inställning på och av en vecka innan jag hittade problemet. Väntar nu på en fix. Jag hoppas att det också är sant.

Lösning: Det är mycket osannolikt att programuppdatering hindrar din telefon från att få samtal eller textmeddelanden. Problemet kan bara orsakas av en programvarufel som vi kommer att kontrollera just nu genom att följa stegen nedan.

  • Se till att flygplansläget på telefonen inte är aktivt.
  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S9 fast vid installation av systemuppdatering

Problem: Samsung S9. Jag ville installera systemuppdateringen som dök upp sedan ungefär en vecka. Enheten har slingrats i 'Installera systemuppdatering' där den kör upp till 26% och startar om. Hela cykeln upprepas. Mjuk återställning eller återställningsläge är möjliga, även efter att batteriet har tömts helt. Med Smart Switch ser inte enheten, aktiveras antagligen inte ännu. Vad kan jag göra mer eftersom jag inte kan återställa cachen eller återställa en fabrik?

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge. Härifrån måste du torka av cache-partitionen på telefonen och sedan göra en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.