Löst Samsung Galaxy S9 + Edge Lighting fungerar inte

#Samsung #Galaxy # S9 + är en av de bästa flaggskeppsmodellerna för Android som släpptes i år. Den här enheten är den större versionen av den vanliga S9-telefonen som kommer med några extra funktioner. Till att börja med använder den en mycket större 6, 2 tum Super AMOLED-skärm. Det har också ett större batteri på 3500mAh. Den använder dubbla bakkamera med en variabel bländare och har mer RAM (6 GB). Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S9 + b-kantbelysningen som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S9 + kantbelysning fungerar inte

Problem: Jag har Galaxy S9 + som inte längre visar kantbelysningen. Jag har försökt många källor för att fixa detta till ingen nytta. En Samsung-chattperson laddade ner en kantapp som aktiverar belysningen vid inställning av appens parametrar, men belysningen aktiveras inte när den startas från telefonens ledtrådar.

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att kantbelysningsfunktionen på telefonen är på.

 • Gå till telefoninställningarna
 • Rulla ner för att hitta Display och navigera sedan till Edge-skärmen
 • Tryck på brytaren längst upp på skärmen för att aktivera den.
 • Kontrollera att alltid är markerat under fliken Visa kantbelysning.

Om kantbelysningen redan är tänd är nästa steg att synliggöra den.

 • Gå tillbaka till Edge Lighting-menyn från Inställningar - Display - Edge-skärmen.
 • Bläddra ner till avancerade inställningar och öppna den.
 • På reglagen för inställning av bredd och transparens kan du ändra skärmen Edge Lighting och förhandsgranska den direkt.

Försök stänga av funktionen ”Håll skärmen stängd av” eftersom det kan orsaka konflikt med kantbelysningen.

 • Gå till telefoninställningarna
 • Rulla ner för att hitta Display och navigera sedan till Håll skärmen avstängd.
 • Se till att omkopplaren bredvid den är avstängd.

Om problemet fortfarande kvarstår försöker du kontrollera om en ny programuppdatering är tillgänglig eftersom det kan orsakas av ett fel i din nuvarande telefonprogramvara. Du bör också överväga att göra en fabriksåterställning eftersom det kan lösa problemet. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S9 + Hur man återställer data när skärmen är svart

Problem: Min Galaxy S9 plus tappades med framsidan nedåt. Glaset brast inte men gradvis blev skärmen mörk när LCD-skärmen läckte ut. Skärmen är fortfarande beröringskänslig men svart. Jag kan låsa upp det genom att ansluta ett tangentbord. Tyvärr har USB-felsökning inte aktiverats, och även om datorn känner igen telefonen kommer den inte att tillåta åtkomst till filer eller inställningar. Smart switch var installerad men kan inte nås utan en skärm. Allt jag vill ha är texterna och fotona. Den automatiska säkerhetskopieringen misslyckades och det finns därför ingen annan post av dem. {Jag har precis köpt en annan telefon, och intressant nog misslyckas säkerhetskopieringen också.} Samsung-molnkontot svarade inte så jag ändrade lösenordet. Det öppnas nu men uppgifterna finns inte och det finns inte heller något sätt att ändra lösenordet i den skärmfria telefonen så det är inte ett alternativ att försöka göra säkerhetskopiering nu. Har jag några alternativ här förutom att betala ett absurt belopp för att reparera det bara för att få informationen? Bilderna är ersättningsbara.

Lösning: Om telefonens skärm är svart och du inte kan komma åt enheten även med Smart Switch, kommer du inte att kunna hämta data lagrade i telefonen. Om det bara är skärmen som är skadad är det bästa du kan göra att byta ut telefonens displaymontering. När detta är gjort kan du få åtkomst till dina telefondata.

S9 + -skärmen är svart efter att ha spelat musik

Problem: igår lyssnade jag på musik på min Samsung Galaxy S9 + telefon, jag lämnade den i tjugo minuter när telefonen ringer, jag försökte plocka upp den men skärmen var helt svart. Jag har försökt att göra en mjuk återställning i 10 sekunder men det är fortfarande svart och jag försöker starta telefonen i återställningsläge fortfarande händer och jag kunde inte ens se någon startloop upp dyker upp det är bara en komplett svart.

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Ladda telefonen först i minst 20 minuter med en väggladdare. Om du inte ser laddningsindikatorn fortsätter du med stegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i porten.
 • Ladda telefonen med en annan laddningssladd och väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.

När batteriet har fått tillräcklig laddning, gör sedan en mjuk återställning. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Helst bör telefonen starta efter detta.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S9 + skärmen är svart efter dropp

Problem: Hej, jag har inga faktiska problem med att telefonen fungerar som den ska. Det är en Samsung Galaxy S9 +. Jag tappade den för några dagar sedan och skärmen fungerade fortfarande men hade ett svart moln där sprickan på skärmen hände. Det här molnet sprider sig för att täcka hela skärmen så nu är det helt svart. Jag köpte en ny skärm som jag planerade att installera själv när jag fått den i posten. Efter en del undersökning upptäcker jag att det kanske är mer än bara skärmen. Att det fortfarande vibrerar för aviseringar och om jag kunde se skärmen har inga problem. Kan jag bara fixa skärmen så att den fungerar eller att skärmen är svart indikerar att jag har ett djupare problem?

Lösning: När skärmen blir svart efter att telefonen tappats och aviseringarna fortfarande fungerar, finns det en stor möjlighet att bara skärmen har skadats. Att byta bildskärmsenhet kommer att lösa problemet. Det är emellertid bäst att få bildskärmsenheten bytas ut vid ett servicecenter eftersom om det finns andra komponenter som skadats av fallet kan teknikern kontrollera det.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.