Löst Samsung Galaxy S8 startas inte upp

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Idag kommer vi att ta itu med att Galaxy S8 inte startar upp problemet. En av våra läsare skickade oss denna fråga som vi kommer att lösa.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 startar inte upp

Problem: Jag har Samsung Galaxy S8 (köpte i nov 2017), som inte startar upp. Det finns inget fall / vattenskada på det, förra veckan kom något systemuppdateringsmeddelande, så jag låter det uppdatera programvaran. Efter uppdatering fungerade det bra under en dag och stängde sedan plötsligt av. Jag låter batteriet rinna av och sedan ansluta laddaren, sedan visar den Samsung-logotypen med lite text längst upp till vänster som "RPMB-säkring blåst RPMB Oväntat undantag ... när du håller på" power + vol dn + bixby "ger det alternativet för att gå till "nedladdningsläge" eller starta om men när du väljer omstartalternativet börjar det starta men bara hänger på Samsung-logotypen. Jag undrar bara om jag vill installera ny firmware på det eller om det finns någon mindre komplex lösning på det här problemet. Tack på förhand

Relaterat problem: Hej Jag står inför problem när jag slår på min mobil när jag startar om. den startar om men inom några sekunder är skärmen svart och igen måste jag starta om. men om jag trycker på strömbrytaren startar den men igen inom några sekunder stängs den av och skärmen är svart

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om telefonen fortfarande inte startas upp efter återställning måste du ta med den till ett auktoriserat servicecenter och få den kontrollerad.

S8 svarar inte

Problem: Svarar inte Samsung Galaxy S8. Jag använde den för att kolla nyheterna på internet när jag var redo, jag vände skärmen och satte den i fickan. 20 minuter senare var telefonen varm, ett rött ljus är på och av och skärmen / hela telefonen / svarar inte. Jag har provat allt jag kunde hitta här på internet men nej jag vet inte vad jag ska göra. Har du några råd om vad jag kan prova ??

Lösning: Har din telefon ett microSD-kort installerat? Om det gör det måste du ta ut det här och sedan utföra ett simulerat batteridrag. Detta görs genom att samtidigt trycka på ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om telefonen fortfarande inte svarar, föreslår jag att du startar telefonen i återställningsläge och sedan gör en fabriksåterställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8 fastnat på Samsung-skärmen

Problem: Hej killar; Jag har tidigare haft problem med startslingan och fixat det med smart switch no biggie. Igår hade jag vad jag trodde var samma sak men nu sitter jag fast på sidan “samsung S8 powered by android” efter att min telefon frös medan jag spelade ett spel. Jag gjorde en omstart med power + down och det fastnade på den här skärmen och fortsätter inte till samsung-logotypen. Jag kan hämta men inte återhämta mig. Vid nedladdning kommer Odin att läsa telefonen men Windows 10 och smart switch 4.2.xxx kommer inte ens efter USB-drivrutinsuppdatering. Odin kommer inte att flasha fast firmware och jag kan inte heller få en anpassning där på grund av FRP-lås. Jag är helt förlorad vid denna tidpunkt och sitter fast med en gammal Nokia. Jag skulle älska lite hjälp tack

Lösning: Eftersom du inte kan komma åt återställningsläget och inte heller kan blinka telefonen är det mycket troligt att det här är ett hårdvarorelaterat problem redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.