Löst Samsung Galaxy S8 + slutat arbeta efter att ha tagit undervattensfoto

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 + att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som har en stor 6, 2 tums Super AMOLED-skärm och 3500 mAh-batteri med större kapacitet jämfört med S8. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8 + slutade fungera efter att ha tagit undervattensfoto och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 + slutade arbeta efter att ha tagit undervattensfoto

Problem: Hej, jag har en s8 + och för 3 månader sedan hade skärmen ersatts av en lokal butik efter att den sprickat. Enheten är 9 månader gammal och jag ville ta ett foto under vattnet idag. Så fort jag gjorde det slutade skärmen att fungera och nu är enheten av och kommer inte att slås på. Vad ska jag göra? Låt det lufttorka?

Lösning: Det är mycket troligt att när skärmen på telefonen byttes ut den självhäftande tätningen som förhindrar att vatten tränger in i telefonen. Detta resulterar nu i en enhet som är vattenskadad efter att du tagit undervattensfoto. Det bästa du kan göra just nu är att placera telefonen i en påse med ris i minst 48 timmar. Riset tar upp fukten inuti telefonen. När detta är gjort ska du försöka kontrollera om telefonen slås på. Om det inte är det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 + -skärmen blinkar efter att du blötnat

Problem: Hej, nyligen hade min telefon berörts av lite vatten och skärmen fortsatte att blinka. Jag hade lagt det i ris för att torka ut och jag tror att batteriet hade dött. Jag försökte ladda den över natten men skärmen kommer inte att slås på eller ens visa att den laddas. Jag försökte återställningen slå på steg på webbplatsen genom att hålla in volym- och strömknapparna, telefonen vibrerar men skärmen tänds fortfarande inte. Jag har en S8 med ett icke-löstagbart batteri och jag har använt den under de senaste 8 månaderna. Jag skulle uppskatta all hjälp med detta problem. Tack på förhand.

Lösning: Om detta problem orsakas av att vatten kommer in i telefonen måste du placera enheten i en påse med ris i minst 48 timmar. Riset tar upp fukten inuti telefonen. När detta är gjort, rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och se till att smuts eller skräp som sitter fast i porten tas bort. Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare. Slå sedan på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om telefonen fortfarande inte slås på bör du ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

S8 + laddas inte

Problem: Jag har använt min galax S8 + i ett år nu. Telefonens ursprungliga laddare slutar fungera snabbt och sedan dess verkar aldrig någon annan laddare som jag har använt. Jag har gått igenom cirka 10 laddare som alla verkar fungera i högst en vecka och sedan slutar fungera. Jag har försökt använda samma laddare på andra enheter och de har fungerat. Igår köpte jag en ny laddare igen, den fungerade i cirka 10 timmar och har inte fungerat sedan dess. När jag byter usb och använder en billigare med kontakten fungerar det bra. Jag behöver verkligen hjälp

Lösning: Det ser ut som att problemet orsakas av ett problem med telefonens laddningsport. Försök rengöra denna laddningsport med en burk med tryckluft och se till att smuts eller skräp som sitter fast i den tas bort. När detta är gjort kan du prova att använda en annan laddkabel och en väggladdare för att ladda telefonen. Om problemet kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 + håller på att vibrera inte slår på

Problem: samsung galaxy S8 + jag bläddrade bara genom fb när den plötsligt frös och efter cirka 10 sekunder började vibrera på en svart skärm med samsung galaxy logotyp kunde inte få den att stoppa raka vibrationer i över 30 minuter hålls ned strömknappen volym ned knapp i 20 sekunder och det slutade vibrera nämnda systemuppdatering och sedan efter ett tag gick svart med små blå bokstäver i hörnet säger återhämtning startar sedan kommer att gå tillbaka till helt svart vibrera en tillbaka med blå bokstäver igen och sedan vibrera och upprepa detta hela natten tills batteriet dog gjorde det igen på morgonen när jag anslutit det och försökte igen

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.