Löst Samsung Galaxy S8 Slow Charging

#Samsung #Galaxy # S8 är en av de främsta Android-smarttelefonmodellerna som kan fungera mycket bra. Detta beror på den kraftfulla processor (Snapdragon 835 eller Exynos 8895) -processor i kombination med 4 GB RAM som telefonen använder så att den kan köra flera appar smidigt. Med sin stora 5, 8 tums Super AMOLED-skärm används den här telefonen bäst för olika multimediauppgifter. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8 långsam laddningsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Slow Charging

Problem: Hej. För bara några dagar sedan var jag ute hela dagen för att komma hem till en död telefon och så anslöt jag den och det indikerade att den laddades och så sov jag. Jag vaknade nästa morgon för att slå på min telefon och upptäckte att den bara hade kommit till cirka 57% efter över tolv timmars laddning. Jag satte tillbaka den på laddningen och tittade på den eftersom jag har haft frågan om att det ska på och av att ladda hela natten. Men den här gången var annorlunda. Det visade att det aldrig slutade laddas, men fortfarande fortsatte i den här lata takt. Jag tog upp det och hoppades att det bara började ladda med normal hastighet igen. Och sedan kom idag. Jag var precis i slutet av ett spel med PUBG på min telefon och det stängdes av, vilket inte var oväntat för det hade gett mig 5% varning länge innan. Men det som förde mig hit var att efter att jag anslutit det, gav det mig varningen om att batteriet antingen var bustat eller saknat. Jag har gått igenom dina artiklar om varför batteriet laddas så långsamt och varför det säger att batteriet antingen är skadat eller saknas. Jag har testat allt du har rekommenderat och inget av det verkar gälla på min enhet eller hjälper inte i mitt scenario. Jag vet inte vilken version av Android den körde på.

Lösning: Det finns en möjlighet att batteriet verkligen är felaktigt eftersom det tidigare visar tecken på att det inte laddas ordentligt. Vad du vill göra just nu är att först eliminera de andra möjliga faktorerna som kan orsaka problemet innan du tar telefonen till ett servicecenter för batteribyte. Följ felsökningsstegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare.
  • Försök slå på telefonen.
  • För att eliminera programvarorelaterade problem som kan orsaka problemet bör du göra en fabriksåterställning från återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8 laddas inte

Problem: Min telefon laddade igår kväll med en trådlös laddare och var cirka 12% och jag tog av den från laddningen för att slå på den och den var på i cirka 3 minuter innan den stängdes av igen eftersom den gick platt. Jag satte tillbaka den på laddaren och lämnade den för att ladda över en natt, men när jag försökte slå telefonen i morse skulle det inte. Jag har försökt att använda olika laddare och kablar till och med en billaddare men det laddar fortfarande inte telefonen och jag har märkt att dess värme också upp. Snälla hjälp.

Lösning: Om telefonen inte laddas med en trådlös laddare eller en kabelladdare kan problemet orsakas av en felaktig IC eller batteri. Du kan felsöka detta ytterligare genom att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och sedan ladda enheten med en annan laddningssladd och väggladdare. Om detta inte fungerar bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 slås inte på efter skärmbyte

Problem: Jag ersatte skärmen för s8. Efter att ha installerat den nya skärmen kontrollerade jag den, den fungerade bra. när jag fixade bakstycket så stängdes det av och tändes inte ens med att det inte visade några laddningsskyltar. Jag lägger den på i 15 minuter fortfarande inte visar några tecken. Jag har också gjort tryckvolym gjort och strömbrytare. Men batteriet var bara 1% när jag var klar med den här telefonen. Kan du snälla berätta orsaken och lösningen.

Lösning: Du bör kontrollera det arbete du gjorde medan du bytte ut skärmen eftersom problemet kan orsakas av en lös anslutning. Det finns också möjlighet att detta kan orsakas av ett tömt batteri, i vilket fall du kommer att behöva ladda telefonen genom att följa stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som sitter fast i denna port tas bort.
  • Ladda telefonen i 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare.
  • Slå på telefonen.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.