Löst Samsung Galaxy S8 slås inte på efter programuppdatering

#Samsung #Galaxy # S8 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som förändrade hur det sydkoreanska företaget gör premiumenheter. Den här telefonen släpper nu den fysiska hemknappen i stället förlitar sig på en virtuell hemknapp på skärmen. Om hemknappen saknas kan telefonen nu använda en mycket större 5, 8-tums Super AMOLED-skärm som fortfarande har en liknande extern dimension som S7. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 som inte slås på efter programuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 slår inte på efter programuppdatering

Problem: Hej! Jag har problem med min Samsung S8, den kommer inte att slås på efter att jag uppdaterade den till den senaste versionen i midnatt. När min telefon har uppdaterats lyckades jag skriva mitt lösenord på min låsskärm men det fortsätter att ladda för att gå till min hemskärm men ändå väntade jag på det tills min telefon stängdes av. Så jag laddade det för jag trodde att mitt telefonbatteri dog. Efter min telefonladdning slog jag på det och skrev mitt lösenord igen som det jag gjorde tidigare, men det kommer fortfarande inte att slås på. Jag försökte felsöka det, men det hjälper inte.

Lösning: Det första du behöver göra just nu är att göra en mjuk återställning på telefonen. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. Om problemet fortfarande kvarstår tar du bort microSD-kortet på telefonen (om du har ett installerat) fortsätt med stegen nedan.

  • Försök starta telefonen i säkert läge. Om telefonen kan starta i det här läget orsakas problemet troligtvis av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Starta telefonen i återställningsläget och utför sedan en fabriksåterställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

S8 Slås bara på vid laddning

Problem: Samsung S8 slås bara på när den är ansluten och laddas. När telefonen är frånkopplad stängs den av. Jag har startat om den torkade den och fabriken återställde den men ändå bara tänds och fungerar perfekt när den laddas.

Lösning: Det är mycket troligt att problemet orsakas av ett felaktigt batteri eller IC-ström. Det bästa sättet att kontrollera om detta är fallet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 Laddar inte Laddar inte på

Problem: Hej - Min Galaxy S8 har slutat - laddades till 100% med en grön lysdiod, tas bort från laddningsledningen, men svarar inte. när den är ansluten till laddaren ingen LED eller laddning (som jag kan se) när den är ansluten till datorn, kan datorn inte se det. har du provat de olika knappkombinationerna till ingen nytta? några ytterligare idéer?

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att utföra en mjuk återställning genom att trycka på och hålla ned både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Din telefon bör starta om efter det. Om det inte gör det fortsätter du med stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som fångats i denna port.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.

Om din telefon laddar, försök sedan slå på den. Om det fortfarande inte slås på måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8 Laddning men inte på

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S8 med bäraren "orange". I morse satte jag min telefon på laddning och förra gången såg jag att den var på 90% och laddade. Det väntades inga uppdateringar; det var helt enkelt gratis. Några minuter senare går jag att använda min telefon och skärmen är svart ... Jag har försökt en mjuk återställning, men till ingen nytta. Jag har lämnat den på laddning nu, men skärmen är fortfarande svart och laddningslampan lyser inte. Snälla kan du hjälpa mig? Det fanns inga felkoder före den här svarta skärmen.

Lösning: Prova att starta din telefon i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget föreslår jag att du gör en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om skärmen fortfarande inte fungerar i återställningsläget är det troligt att skärmen är skadad. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.