Löst Samsung Galaxy S8 + skärm har grön linje

#Samsung #Galaxy # S8 + är en tidigare flaggskeppssmartphone som släpptes förra året och är bäst känd för sin stora 6, 2 tum Super AMOLED-skärm. Många som äger den här telefonen använder den här för att se olika multimediainnehåll. Dess användning av en Snapdragon 835 / Exynos 8895-processor i kombination med 4 GB RAM gör att telefonen kan köra vilken app som helst. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera skärmen Galaxy S8 + med grön linje och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 + -skärmen har grön linje

Problem: Hej, jag började bara igår ha den svarta skärmen med döden med min s8 plus. Jag känner till den hårda omstarten och den kom upp igen men det finns den gröna dödslinjen längst ner på skärmen och telefonen är fin så länge skärmen inte stängs av… .Om det gör mörk av någon anledning är det omöjligt att ta med säkerhetskopiera utan ännu en hård omstart. Från min förståelse är den gröna linjen en ledd skärmfråga, jag försökte till och med ändra skärminställningen till grundläggande och jag satte skärmtimern på 10 minuter. Jag kommer att bli galen, samsung är ingen hjälp och min transportör vet inte. det började hända medan jag använde det, jag hade bara lagt ner det i en minut då plötsligt skulle det inte komma upp

Lösning: Den gröna linjen som du ser orsakas troligen av en skadad skärm. Du kan dock kontrollera om en programvarufel orsakar det här problemet genom att utföra felsökningsstegen nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge. Visas den gröna linjen i det här läget? Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. Installera inga appar i din telefon efter återställningen. Försök först kontrollera om du fortfarande ser den gröna linjen.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den reparerad.

S8 + -skärmen flimrar

Problem: Hej killar, jag har ett problem med min galax S8 + sedan ett par veckor. Skärmen flimrar dåligt och jag kan inte göra någonting längre med min telefon. Under de första dagarna hörde jag ljudeffekter (eftersom jag tejpade på typsatsen eller ökade / minskade ljudvolymen) så jag trodde att det bara var skärmen som skadades. Nu kan jag inte göra någonting eftersom jag har försökt att återställa det från fabriken (blint). Jag vill nu ändra skärmen men jag vill vara säker innan jag beställer den, att det inte är ett moderkortproblem. För att vara ärlig var pekskärmen redan skadad (men svarar normalt) månad innan skärmen flimrade. Min fråga är: måste jag byta ut skärmen eller moderkortet? Tack så mycket, det hjälper mig mycket,

Hälsningar.

Lösning: Det kommer att bli svårt att bedöma situationen såvida inte varje del kan testas. Just nu gissar jag att skärmen måste bytas ut eftersom den visar ett beteende som inte finns i fungerande skärmar. Det finns också möjligheten att moderkortet på din telefon måste bytas ut om det har några komponenter som inte fungerar korrekt.

För att vara säker är det bästa att göra telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 + Kontinuerlig pekskärm fungerar inte

Problem: Jag har en samsung S8 +, jag har haft ett problem där jag bara kan hålla kontakten i cirka tre sekunder. Jag kan göra saker men när jag försöker skicka rösttexter och spela spel som kräver kontinuerlig beröring är det när det händer. Kan inte hålla i mer än tre sekunder, det släpper sig till och med så att jag fortfarande rör vid skärmen. Kan någon berätta vad som händer? Det skulle betyda mycket för mig tack så mycket jag uppskattar verkligen

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att kontrollera om en app orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet uppstår i Safe Mode bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du kontrollera detta vid ett servicecenter.

S8 + -skärmen flimrar efter dropp

Problem: Jag tappade min telefon, skärmen har inga synliga sprickor men nu flimrar den bara och botten är grön när jag är i vila. Jag kan fortfarande använda det men av minnet eftersom jag inte riktigt kan se någonting. Jag slutade uppgradera men vill fortfarande fixa hans telefon eftersom det fortfarande är en bra telefon och ge den till min son.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget kan problemet orsakas av en programvarufel i vilket fall du måste utföra en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om detta inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.