Löst Samsung Galaxy S8 + programvaruuppdatering hålls kvar

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 + att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Idag kommer vi att hantera meddelandet om uppdatering av programvaran Galaxy S8 + och fortsätter att visas och andra relaterade problem. En gång av våra läsare skickade oss det här problemet där deras telefon fortsätter att få meddelandet trots att uppdateringen redan har installerats. Vi kommer att erbjuda den bästa lösningen för det här problemet.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 + Meddelande om uppdatering av programvara fortsätter att visas

Problem: Hej, jag har en Samsung Galaxy S8 Plus. Problemet jag har är att det berättar för mig att installera en programuppdatering som jag gjorde och den sa att uppdateringen hade installerats men sedan kom ett meddelande upp igen som säger att jag behövde installera en programuppdatering så jag gjorde och igen sa det att uppdateringen hade installerats men sedan kom meddelandet upp igen. Sammantaget har jag gjort fyra programuppdateringar nu och meddelandet kommer fortfarande inte att försvinna

Lösning: Om mjukvaruuppdateringen har installerats framgångsrikt men du fortfarande får meddelandet orsakas det troligtvis av programvarufel. Du bör först försöka torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S8 + Inget servicefel

Problem: När jag har en programuppdatering och lämnar den i några dagar kommer min tjänst att stängas av tills jag uppdaterar det verkar. Första gången det hände lämnade jag uppdateringen för att sitta i en vecka sedan har jag ingen tjänst. Tills jag uppdaterade. Detta hände just med mig igen idag, men den här gången lämnade jag programvaruuppdateringen i två dagar. Sedan hade jag ingen tjänst igen så jag försökte uppdatera den och det fixade den. Så jag hittade lösningen antar jag, men jag tycker det är väldigt irriterande, jag skulle vilja veta om det finns en tankefix

Lösning: Det är möjligt att detta bara kan vara en slump eftersom din telefon inte bör tappa tjänsten om du inte installerar programuppdateringen. För det här problemet föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar bör du använda telefonen som du normalt skulle göra och kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

S8 + fast i säkert läge

Problem: Min Samsung Galaxy S8 + sitter fast i säkert läge sedan igår när Google maps-appen kraschade. Jag har försökt allt men fortfarande säkert läge är på. Jag kunde göra en fabriksåterställning genom att använda telefonalternativen genom telefoninställningen eftersom jag inte kunde göra det som du rådde på din webbplats eftersom när jag tryckte på och höll ned volymknapparna, hem- och strömknapparna, så kom aldrig Android Systemåterställning upp . Jag undrade om du kan hjälpa mig att få steg för att försöka blinka telefonens firmware med ODIN. Jag har aldrig provat något liknande men jag har ingenting att förlora ändå eftersom min telefon är väldigt gammal så jag kan behöva köpa en annan om den här skadas men jag skulle vilja prova den här ODIN som du nämner för att se om jag kan lösa problemet för min telefon är fortfarande i god form.

Lösning: Om du redan har utfört en fabriksåterställning men problemet fortfarande kvarstår är det troligtvis ett hårdvarorelaterat problem redan. Ibland kan detta orsakas av en knapp som alltid aktiveras, varför telefonen alltid startar i säkert läge. Du kan dock försöka blixta telefonen med dess aktiefirmwarefil med Odin. Du kan hämta filen såväl som instruktionerna för hur du blinkar din telefon från Sammobile-webbplatsen. Om blinkande telefon misslyckas med att lösa problemet måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8 + Tyvärr har com.android.setting slutat fungera Fel

Problem: Jag har tidigare också mött problemet med "Tyvärr har com.android.setting slutat fungera" och konstant starta om sig själv om och om igen, men med Factory reset kan jag åter använda min telefon under en tid. Men den här gången även efter att fabriken har återställt min telefonskärm vid omstart konstant och visar “tyvärr com.android.setting har slutat fungera” och skärmen är tom Hjälp!

Lösning: För att åtgärda detta problem bör du starta telefonen i återställningsläge. Torka sedan cache-partitionen på enheten härifrån. Starta om telefonen och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det, bör du säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning igen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.