Löst Samsung Galaxy S8-programuppdatering kan inte slutföras

#Samsung #Galaxy # S8 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som är en av de mest populära enheterna på marknaden idag trots att S9 redan har släppts. Detta är en kraftfull modell som har en 5, 8-tums Super AMOLED-skärm och använder en Snapdragon 835-processor. Den här enheten är tillräckligt kraftfull för att hantera även de mest krävande apparna som finns i Google Play Store. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera programvaruuppdateringen Galaxy S8 och kan inte slutföras och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8-programuppdatering kan inte slutföras

Problem: Jag har fått meddelandet om att göra en programuppdatering under de senaste månaderna. När jag försöker göra en mjukvaruuppdatering går den igenom uppdateringen och kommer sedan till cirka 30% av uppdateringen innan den äntligen ger mig ett fel med att säga att det inte kan slutföras. Telefonen återställdes inte och jag fick inte ett meddelande om att uppdateringen misslyckades. Vad kan jag göra för att få den här uppdateringen klar?

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att telefonen är ansluten till ett starkt och stabilt Wi-Fi-nätverk. Gör en mjuk återställning genom att trycka in och hålla ner både ström- och volymknapparna. Så snart telefonen startar om, försök att uppdatera telefonprogramvaran manuellt. Om problemet fortfarande är detsamma kan du försöka använda Smart Switch-programvaran för att uppdatera din telefon.

  • Ladda ner och installera Smart Switch-programvaran från Samsungs webbplats till din dator.
  • Öppna Smart Switch-programvaran och anslut sedan din telefon med en USB-kabel till din dator.
  • När din telefon upptäcks av Smart Switch får du meddelande om en programuppdatering.
  • Klicka på Uppdatera för att installera den senaste programvaran. Det hämtar först till din dator och sedan laddar sidorna till din telefon.

Om problemet fortfarande kvarstår bör du överväga att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen. När återställningen är klar fortsätt med att uppdatera telefonprogramvaran.

S8-bilder saknas efter omstart

Problem: Jag har en Samsung S8. För en stund nu har jag fått följande meddelande på en mörk skärm utan någon väg ut förutom att trycka på Återställ eller hård omstart: operativsystemet stannar vid en svart skärm med detta meddelande “Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet. Integritetsverifieringen har misslyckats. Du måste återställa din enhet. ”Normalt startar jag hårt igen och den försvinner ... men i går kväll hade vi strömavbrott, jag lagade mat till min dotters födelsedag idag, och när jag såg det tryckte jag på den cussade återställningsknappen som jag var förvirrad. Plötsligt dyker den lilla roboten upp på en vit skärm och cyklar i 10 minuter med "Erasing". Jag försökte en hård avstängning, tillbaka-knapp, minimera, allt till ingen nytta. När det kom tillbaka online installerade det allt igen med ett nyare utseende och fler annonser att radera. Jag kunde till och med återhämta mina kontakter och min tapet av min dotter var där. Men alla mina bilder från min sons fest förra månaden, vår resa till Oregon och för att se bombarna från andra världskriget är borta. Varför skulle det spara mina kontakter och torka av mina foton ??? Kan jag återställa mina bilder? Jag är hjärtbruten över det här ... min döttrar födelsedagsdel är om 10 timmar och jag kan inte ens tänka rakt ... HJÄLP! Jag tappade också mina texter… .Jag ska försöka vad som helst. Om du kan hjälpa mig att återställa min information, foton osv i telefon, skulle jag vara så tacksam. Tack

Lösning: Försök starta om telefonen i felsäkert läge och kontrollera sedan om fotona kan upptäckas i det här läget från appen Galleri. Om fotona är tillgängliga föreslår jag att du tar säkerhetskopior av dessa. Om telefonen fortfarande inte kan upptäcka fotona kan de ha raderats från enheten. Kontakter som du ser i din telefon synkroniseras antagligen från ditt onlinekonto, varför de visas i din telefon efter återställningen.

För att förhindra att det här problemet inträffar igen föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning eftersom jag misstänker att problemet orsakas av en programvarufel.

S8 kan inte ladda upp videor

Problem: Så mitt problem är att ladda upp eller skicka videor. Jag märkte problemet först på facebook. Jag kunde ladda upp bilder men inte videor. Jag trodde att det var en facebook-inställning, men sedan försökte jag skicka en video till mig själv och allt det säger är att det inte går att bifoga fil. Det här var bara en 7 sekunders video (2, 9 mb). Detta använder ett yahoo-konto. Om jag försöker skicka det med ett gmail-konto bifogas filen men jag får den aldrig. Om jag går till bärbar dator och skickar e-post fungerar det. Samma sak för facebook, jag kan ladda upp en video och det fungerar bra på laptop. Om jag försöker använda facebook messenger och bifoga en video eller bild, står det fel vid inläsning av media. Men om jag går igenom galleriet och skickar det till messenger kommer bilden att gå men videon går fortfarande inte.

Lösning: Prova att kontrollera om du har samma problem när telefonen startas i säkert läge. Om problemet inte uppstår kan en app som du laddade ner orsaka problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode kan du försöka ansluta telefonen till ett annat Wi-Fi-nätverk. På så sätt kan du eliminera alla anslutningsrelaterade problem som kan orsaka problemet.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att göra en fabriksåterställning eftersom det kan orsakas av ett programfel. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S8-skärmen är svart men meddelanden fungerar

Problem: Jag har haft ett stort problem med min telefon; en Samsung Galaxy S8. När jag försökte kopiera något till min anteckningsblock och skicka ett meddelande till någon, blev skärmen delvis svart. Jag har försökt att röra vid skärmen, men effekterna av de svarta partiklarna fortsatte att spridas. Jag försöker återställa den genom att trycka på tangenterna på mobiltelefonen, men skärmen är fortfarande svart, men lamporna under mobiltelefonen tänds. Vad ska jag göra? Tack på förhand.

Lösning: För den här frågan måste du göra en mjuk återställning på telefonen först. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder eller tills telefonen startar om. Om skärmen fortfarande är svart kan du försöka starta telefonen i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget finns det en möjlighet att problemet orsakas av programvarufel. Du måste göra en fabriksåterställning i det här läget om detta är fallet. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om skärmen fortfarande är svart kan bildskärmsenheten skadas. Du måste ta med den här telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.