Löst Samsung Galaxy S8 Papperskorgsikon på skärmen

#Samsung #Galaxy # S8 är en före detta flaggskepps Android-telefon som släpptes förra året som är bäst känd för att det fysiska hemknappen släpps. Detta gör att enheten har en mycket större 5, 8-tums Super AMOLED-skärm men har nästan samma dimensioner som S7. Ett år efter lanseringen är detta fortfarande en av de mest kraftfulla mobila enheterna ute på marknaden tack vare sin Snapdragon 835-processor eller Exynos 8895-processor i kombination med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8-papperskorgen-ikonen på skärmen och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Papperskorgsikon på skärmen

Problem: My Galaxy s8 har ett problem om 1x varannan månad. En stor (2x normal ikonstorlek) ikon i papperskorgen visas längst upp på skärmen. Ingenting kan nås på skärmen. Jag kan slå på och stänga av skärmen med strömbrytaren. men jag kan inte återställa min telefon eftersom skärmen inte fungerar ... Jag har glömt den hårda återställningen så jag måste prova det nästa gång. Men jag kunde använda Bixby för att få fram återställningsknappen och som fungerade när man tryckte på den. Jag har inte kunnat hitta något på nätet om det här problemet. Några idéer? Detta har hänt under de senaste två versionerna åtminstone av Android på den här telefonen.

Lösning: Det ser ut som om du kanske har installerat en app som orsakar problemet. De vanligaste synderna är renare eller minne-booster-appar. För att kontrollera om detta är fallet bör du starta telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande uppstår i Safe Mode föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksinställning.

S8 Hämta data från BSOD

Problem: Jag får den svarta dödsskärmen och har testat allt på din webbplats till ingen nytta. Jag har redan tagit fram en ny telefon men jag använder Signal som en säker meddelanden-app och tyvärr är alla mina textmeddelanden för närvarande oåtkomliga. Skulle gärna hitta ett sätt att ansluta telefonerna med smart switch men utan användning av skärmen kan jag inte slå på USB-fildelning

Lösning: Tyvärr finns det inget sätt att få åtkomst till data lagrade i telefonen om skärmen inte fungerar. Om uppgifterna är viktiga bör du först reparera telefonen vid ett servicecenter innan du kan hämta dina data.

S8 Radera extra hemskärm

Problem: Hej, jag är inte tekniskt kunnig i det minsta. Jag har S8 och jag är inte säker på om den fungerar på samma sätt som S7. Om det inte är detsamma, tänk bara på detta och om det är undrar jag hur jag ska bli av med de extra hemskärmarna eller vad de än heter. Jag klämmer fast skärmen, det öppnar en tom sida med en plussymbol i mitten eller en hemsymbol högst upp på sidan. När jag trycker på den runda kontrollknappen som tar mig till startsidan (tyvärr har jag ingen aning om vad de kallas) är det en tom skärm och jag kan inte ta bort den eller byta tillbaka till min ursprungliga hemskärm

Lösning: Följ bara stegen nedan för att ta bort de extra hemskärmarna.

  • Välj och håll ett tomt område på skärmen på din hemskärm.
  • Dra åt vänster tills du kommer till startskärmen du vill ta bort och välj Radera.

S8-widget olika efter uppdatering

Problem: installerade uppdateringar på min Samsung S8 över natten. När jag vaknade var jag tvungen att välja ett av två alternativ som verkade som två ikoner för att använda telefonen. Jag har ingen aning om vad dessa var, men den som jag använt har gjort att tids- och väderwidgeten verkade annorlunda. Den gula visas till exempel inte i solen. Det är inte lätt läge eftersom jag har kontrollerat att standardläget är klickat

Lösning: Använder du en tredjepartsstarter på din telefon? Om du är det kan det vara det som orsakar problemet. Försök att avinstallera den här startaren och använd standard TouchWiz-startaren istället.

Om du använder TouchWiz-startprogrammet och problemet fortfarande uppstår rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar och du presenteras för de två alternativen igen se till att välja det som du inte valde första gången.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.