Löst Samsung Galaxy S8 Oreo-programuppdatering kan inte laddas ner

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell är förra årets flaggskeppstelefon som introducerar flera viktiga förändringar i det sydkoreanska företagets premiummodell. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 Oreo-programuppdateringen misslyckas med att ladda ner problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Oreo-programuppdatering kan inte laddas ner

Problem: Försöker uppdatera till Android 8.0. Den laddar ner uppdateringen och startar om telefonen som den ska. Den kör uppdateringen för omstart och blir 24% fullständig och misslyckas. Jag har provat detta flera gånger och det misslyckas alltid på samma plats. Jag har gått i säkert läge och torkat cachen, men det fortfarande misslyckas med 24%. Ingen felkod.

Lösning: Det första du bör göra i det här fallet är att försöka ladda ner uppdateringen med telefonen ansluten till ett annat Wi-Fi-nätverk. På detta sätt kan du kontrollera om problemet orsakas av internetanslutningen. Om problemet fortfarande kvarstår måste du överväga att göra en fabriksinställning innan du uppdaterar din telefon. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör uppdateringen. Alternativt kan du också ansluta din telefon till en dator med Smart Switch installerad och sedan använda programvaran för att uppdatera din telefon.

S8 Samtalsvolym låg efter programuppdatering

Problem: Jag försökte hitta Android-versionens namn (inget sätt bara siffror). Till att börja med har jag denna galax S8 i 1 år, alla mina problem började efter märket 1 år, som matchar TELEFONENS FULLA BETALNING, Sedan erbjuder Sprint mig nya köpalternativ (VILL ATT KÖP EN NY TELEFON ASAP (tryck, tryck, här började problemet) Eftersom jag inte vill köpa en ny telefon då, VÄLLIGT, MEN MYCKET FÖRSTA UPPDATERINGAR börjar pop-up, först var månadsvis, sedan varje vecka ... Och med ny uppdatering börjar ett litet fel visas upp. Detta är VERKLIGT DÅ! vem att lita på nuförtiden.Jag är en elektronisk tekniker och förstår hårdvara / mjukvara… ..så det finns ingen anledning för dem att misslyckas, bara om du fixar in programvarufel. Hur i världen finns det sådant en slump efter ett år markera min telefon efter att uppdateringarna börjar skapa problem jag önskar att jag kunde bevisa detta skadliga affärsmissbruk från (tror jag) SAMSUNG ville att jag ska köpa en ny telefon. Jag uppdaterade varannan vecka ... och nyligen var det så snart jag gjorde en uppdatering, sedan om 2 DAGAR !!!!!!

Mina senaste 2 stora buggar som är uppenbara ett programfel som de fixade i min telefon:

1- alla inställningar för ljud är på HÖJSTA VOLUM. varje ljud fungerar bra till hög volym, MEN när jag pratar med någon i ett samtal (jag verkligen får SOOOO MAD) mina ljud GÅR NER till 10% av volymen, jag kan inte höra bra och slutar ställa in högtalartelefon, då den andra personen får allt buller från den plats jag är på. WOW !!! är detta en SOB skadlig affärsskillnad ... detta skulle vara ett stort fall för att ta med SAMSUNG till domstolen, jag skulle gärna ge deras skräp öppna för allmänheten.

2- Nu även utan någon uppdatering som jag gjorde den senaste 1, 5 månaden (de tidigare uppdateringarna hade redan INSTÄLLT A TIME BOMB… .. det tickade bara tills häromdagen MAJOR GALLERY-appen som medföljer telefonen, så se / flytta / bläddra bland bilder som började RANDOMIKT VITT UT eller SVARTA UT bilder Jag vill se WOW detta är en annan STOR LAG SUITE-FALL. Sedan gick jag till google app store laddade ner en annan PICTURE-manipuleringsapp och allt fungerar bra

3- tillbaka i februari 2020 var jag på en resa till Washington DC och använde GPS på min telefon ... stannade för att dricka på motorvägen, 15 minuter senare på vägen, när jag trycker på för att göra min telefon för att ta tillbaka GPS-en (som jag aldrig hade stängt av GPS-appen), inte ens min telefon ALDRIG KOMMER TILLBAKA PÅ HÄR ALDRIG HÄNDIGT FÖRE (förutom att jag var fulladdad, jag åkte med laddningsplugg) höll jag utan telefon i 2 dagar ... Det startade aldrig tillbaka igen. Senare till slut på en sprintbutik, sedan fick jag veta om REBOOT (startknapp + Volym upp + Hem)

Jag kan inte uttrycka nog ... hur det här är mycket fixade programvarufel av Samsung som vill att jag ska köpa en ny telefon. Finns det ute ett företag som vill spåra skadlig praxis för denna programvara som jag kan komma i kontakt med? Denna typ av skrupelfria affärer måste komma ut på allmänheten

Lösning: Eftersom du upplever flera problem med telefonen efter en programuppdatering är det bästa du kan göra just nu att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det inte gör så orsakas problemet troligtvis av en mjukvarufel.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.