Löst Samsung Galaxy S8 Internet inte tillgängligt i Wi-Fi-nätverk

#Samsung #Galaxy # S8 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som är en förbättring jämfört med föregångaren som är S7. Denna nya modell är bäst känd för sin stora 5, 8-tums Super AMOLED-skärm och sin fingeravtryckssensor som nu finns på baksidan. Telefonen använder en kraftfull hårdvaruarkitektur som gör att den kan fungera smidigt även om flera appar körs samtidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8 Internet som inte är tillgängligt i problem med Wi-Fi-nätverk och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Internet inte tillgängligt i Wi-Fi-nätverk

Problem: så som ni vet har jag ett enormt problem med att ansluta till mitt Wi-Fi-nätverk hemma med min Samsung Galaxy S8. Det står att internet kanske inte är tillgängligt. Jag försökte bokstavligen allt med min telefon nästan alla råd och lösningar som jag hittar på internet och forum. Varje annan telefon i huset, datorer, bärbara datorer och surfplattor till och med en tv har inga problem att ansluta till denna router så jag är inte säker på att routern har några problem. Har du några råd vad du ska göra? Jag är så desperat och frustrerad över Samsung att jag kommer att ge tillbaka en telefon. Tack för din uppmärksamhet. Jag ser fram emot ditt svar.

Lösning: Det första du bör göra just nu är att isolera routern genom att ansluta telefonen till ett annat Wi-Fi-nätverk och sedan kontrollera om samma problem inträffar. Om det inte gör det kan det finnas en inställning i din router som förhindrar att telefonen går online. Men om telefonen fortfarande inte kan gå online när du ansluter till ett annat Wi-Fi-nätverk, bör du fortsätta med felsökningsstegen nedan.

  • Glöm Wi-Fi-anslutningen från din telefon och försök sedan ansluta till den igen.
  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

S8 Ansluter inte till mobildata

Problem: Så min S8 kommer inte att ansluta till data, jag har testat dessa lösningar, till ingen nytta: Återställd APN Datatorkning / fabriksåterställning Kontaktad mobiltelefonleverantör Jag försökte också sätta SIM-kortet i min vänner-telefon, där han lätt kunde för att nå data. Jag är rädd att dataradio i min telefon har blivit fel. den inträffade efter att min telefon hade låg effekt och återställde två gånger, efter att jag laddat min telefon kunde jag inte nå data igen. ps jag bor i Danmark och min leverantör är Telmore

Lösning: Om du redan har utfört en fabriksåterställning, i ett område med en stark LTE-signal, och såg till att telefonen använder rätt APN-inställningar, men att du fortfarande inte kan använda mobildataanslutningen, är det troligtvis en hårdvara relaterade problem redan. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 Ansluter inte till mobildata efter mjukvaruuppdatering

Problem: Efter en systemuppdatering förra veckan, kommer min telefon inte längre att känna igen att den är ansluten till Internet (t.ex. appar fungerar inte och Google kommer inte att utföra sökningar etc.) även om den anger att det finns 4G. Det fungerar endast på Wi-Fi. Batteriet verkar också tömmas mycket snabbare, men kanske beror det på att det söker efter Internetanslutning? Android 7.0 installerat.

Lösning: Det första du behöver göra är att se till att telefonens APN-inställning är korrekt. Den här inställningen gör att din telefon kan använda det mobila datanätverket. Få bara den inställning som din operatör använder (denna information anges vanligtvis på deras webbplats) jämför sedan inställningarna i din telefon. Gör nödvändiga ändringar i enheten om det behövs.

Om telefonen använder rätt APN-inställningar och problemet kvarstår bör du överväga att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör en fabriksåterställning.

S8 Wi-Fi aktiveras inte efter programuppdatering

Problem: Hej, jag har en Samsung Galaxy S8 och sedan jag uppdaterade enheten slås inte wifi på den bara förblir grå istället för att bli grön den lilla wifi-ikonen .. finns det något jag kan göra för att fixa det här problemet ... enheten är inte rotad

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. Om problemet fortfarande uppstår efter återställningen är telefonens Wi-Fi-chip troligtvis defekt. Du måste ta med din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.