Löst Samsung Galaxy S8 + Inte registrerat i nätverket efter att ha blinkat

#Samsung #Galaxy # S8 + är den större versionen av S8 som båda är flaggskeppstelefoner som släpptes förra året. Denna modell har en större 6, 2 tum Super AMOLED-skärm vilket gör den idealisk att använda för att titta på olika multimediainnehåll. Den använder en Snapdragon 835-processor som i kombination med sin 4 GB RAM-minne gör det möjligt för enheten att köra alla appar som finns tillgängliga i Google Play Store. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 + ingen registrerad i nätverket efter blinkande problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 + Registreras inte i nätverket efter att ha blinkat

Problem: Jag blinkade en anpassad ROM, då hade jag ingen signal att den sa "inte registrerad i nätverket" och allt annat sa "Okänt" till exempel imei och telefonnummer och så vidare ... så jag blinkade genom twrp en annan ROM och fortfarande ingen signal försökte all online-hjälp men ingenting så försökte ansluta till PC för att bli tillbaka till lager men datorn säger USB-ENHET INTE ERKÄNNAD och då måste jag ha vänt på OEM och återställt telefonen och jag har är: PRODUKTNAMN: SM-G955A CURRENT BINARY : CUSTOM SYSTEM STATUS: CUSTOM FRP LOCK: PÅ SÄKT NEDLADDNING: AKTIVERAD GARANTI GODT: 1 (0 030c) RP SWRVE: B: 2 K: 0 S: 1

Lösning: Det är mycket troligt att problemet orsakas av fel firmware som du blinkade på telefonen eller att enhetens IMEI-nummer har ändrats och inte känns igen av nätverket. Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra följande.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen.
  • Utför en fabriksåterställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

När detta är gjort kan du ladda ner den korrekta firmwarefilen för din telefon från Sammobile-webbplatsen och sedan blixta den på din enhet. Instruktionerna för hur du flashar din telefon finns också på den här webbplatsen.

Om du stöter på problemet där telefonen inte känner igen datorn, gör sedan följande felsökningssteg.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Försök använda en annan USB-kabel.
  • Försök ansluta telefonen till en annan USB-port på din dator.
  • Försök använda en annan dator.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8 + laddas inte

Problem: Jag har en S8 plus med den senaste uppdateringen av Android oreo. Min telefon laddar inte. Jag har kört igenom de vanliga mjuka återställningarna, fabriksinställt återställning och jag har till och med fått bytt ut laddningskortet i min telefon - men det fixar inte laddningsfunktionen. Det här är den telefon som jag har ägt som jag tror var murad av Sprint och / eller Google via en uppdatering. Några andra idéer eller rekommendationer för att få den här saken att fungera? Tack. Sidanote: Ja, jag använder ett samsung-märkt kraftblock och USB-kabel.

Lösning: Eftersom du redan har utfört en fabriksåterställning och till och med har bytt ut laddningsporten på telefonen, som inte löser problemet, orsakas detta troligen av någon annan komponent som inte fungerar korrekt. Några av de viktigaste misstänkta inkluderar batteriet och strömförsörjningen IC. Det bästa du kan göra just nu är att få telefonen reparerad vid ett servicecenter.

S8 + fukt har upptäckts

Problem: Fukt har upptäckts. Koppla ur laddaren och vänta tills laddaren och USB-porten är torra. Det fungerade bra när jag laddade tills jag flyttade laddaren till ett annat uttag och fick felmeddelandet. Telefonen har inte varit någonstans i vatten eller fukt. Jag har fått felmeddelandena ungefär 5-6 gånger under den senaste veckan.

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att se till att laddningsporten på telefonen är fri från närvaron av fukt. Använd en vakuum eller hårtork för att torka ut porten. Om du ser smuts eller skräp i porten, använd en burk med tryckluft för att rengöra porten. När detta är gjort ska du kontrollera om telefonen laddas. Om felmeddelandet fortfarande dyker upp måste du fortsätta med en fabriksåterställning eftersom det kan orsakas av ett programfel. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S8 + visar endast svart skärm

Problem: Min telefon visar bara en svart skärm kommer inte att slå på försök till en mjuk återställning genom att hålla in strömbrytaren och strömbrytaren. Sedan försökte slå på och slå på nyckeln. Efter att ha låtit den sitta klockan och datum skärmen på, men när jag rörde hem-tangenten gick skärmen tillbaka till svart. Meddelandevarningar kan fortfarande höras.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel genom att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksåterställning i det här läget. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om skärmen fortfarande är svart är det troligt att det redan är ett hårdvarorelaterat problem. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.