Löst Samsung Galaxy S8 Inget ljudmeddelande i appen för textmeddelanden

#Samsung #Galaxy # S8 är en premiumenhet som släpptes förra året som erbjuder flera utmärkta funktioner för konsumenterna. Detta är företagets första flaggskeppstelefon som inte har en fysisk hemknapp istället är en virtuell hemknapp integrerad i sin 5, 8 tums Super AMOLED-skärm. Telefonen använder Snapdragon 835-processor som är känd för sin fantastiska prestanda. Även om detta är en pålitlig modell finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 inget ljudmeddelande om textmeddelanden app-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Inget ljudmeddelande i appen för textmeddelanden

Problem: När jag undersöker mitt galax S8-textmeddelandeproblem, som jag inte får ett ljudmeddelande när jag får en text. Jag går in på mina appaviseringar, meddelanden, allmänna anmälningar ger mig bara två alternativ; Inget ljud eller av. Sedan i de nya meddelandena; igen finns det bara två alternativ Inget ljud eller Av. HJÄLP! Det här är så frustrerande !!!!!

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att trycka på och hålla ner app-ikonen för textmeddelanden och sedan trycka på appinfo. Rulla ner till aviseringar och se till att det inte är blockerat. Om det är så klickar du bara på skjutreglaget Tillåt meddelanden till läget på. Du borde kunna få textmeddelanden efter detta.

Du kan också gå till inställningarna för meddelanden om textmeddelanden på telefonen för att anpassa hur du får aviseringarna.

  • Tryck på Meddelanden
  • Klicka på menyikonen
  • Klicka på Inställningar.
  • Tryck på Meddelanden.
  • Tryck på meddelandeknappen och se till att den är på.

S8-foton kan inte läsas av andra enheter

Problem: Jag tog bilder på min galax s8 och kopierade dem till SD-kortet på min fru S7. När hon tittade i galleriet med sin telefon visade inte bilderna. Alla andra bilder på SD verkade som vanligt. Jag använde Mina filer och kunde navigera till bilderna på SD-kortet. De visade bra genom Mina filer. Efter någon gång på internet hade jag tagit bort .nomedia-filer, rensat cache i Galleri och tagit bort data och cache i Media Storage-processen. Jag startade om telefonen och tillät tid för indexet att byggas om. Alla bilder dök upp men inte de jag överförde .. Jag körde en SD-uppdateringsapp och även om den lägger till några dolda filer i galleriet läggde den inte till mina överförda filer. Jag konverterade jpgs till pngs och de dök upp i galleriet. Jag har kommit fram till att det måste finnas skillnad i filegenskaperna för s8-filer och dem på S7. Vet du om detta är fallet och kan det lösas? Alla sw på S7 är uppdaterade. Jag skulle uppskatta alla råd

Lösning: Det ser ut som att problemet kan orsakas av fel i kopieringsprocessen. Hur kopierade du fotona till SD-kortet? Processen som du gjorde kan vara en faktor som orsakar problemet. Försök använda en Bluetooth-anslutning för att överföra foton mellan enheterna. Du kan också försöka ansluta båda telefonerna till en dator och sedan använda datorns filhanteringsprogram för att kopiera fotona från S8 till S7.

S8 Instagram-app håller på att krascha

Problem: Hej, först vill jag tacka er för att ni erbjuder denna tjänst! Din webbplats har hjälpt mig flera gånger tidigare och jag hoppas att det kommer att vara en relativt enkel lösning. Jag har en samsung galax S8 på en mediumdataplan med koodo - min instagram-app fungerar inte korrekt. När du försöker ladda upp video till en berättelse eller titta på andra videor fryser appen i några minuter innan den slutligen kraschar. Avinstallering av appen och ominstallering har fungerat under korta perioder men problemet kvarstår. Det här problemet förvärras av min WiFi-anslutning och koppling (jag läste om att byta kanal på min router och tyvärr har både 2.4 och 5 samma problem). Jag undrar om detta är ett vanligt problem att ha med den här modellen - tack på förhand för all hjälp eller information du kan ge!

Lösning: Det finns en möjlighet att problemet orsakas av den intermittenta internetuppkopplingen. För att kontrollera om detta är fallet kan du försöka ansluta telefonen till ett annat Wi-Fi-nätverk och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om det gör det, bör du se till att din telefon körs med den senaste programuppdateringen. Det är också bäst att rensa cache och data för Instagram-appen från applikationshanteraren och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

S8 Clock Application Stopped Error

Problem: Hej, jag har en 6 månader gammal Samsung Galaxy S8 och just idag kraschade klocka-appen slumpmässigt. Omstart av telefon eller klocka-appens cache-rensning hjälper inte. Appen öppnas inte, säger bara "Klockapplikationen stoppad", om och om igen. All hjälp eller idéer uppskattas mycket!

Lösning: Om att rensa cache och data från klockaprogrammet från applikationshanteraren inte löser problemet, fortsätt med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.