Löst Samsung Galaxy S8 håller på att få popup-annonser

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är en flaggskeppsmodell som släpptes förra året som har en stor 5, 8-tums Super AMOLED-skärm och använder den kraftfulla Snapdragon 835-processorn. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 som fortsätter att få popup-annonser och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 håller på att hämta popup-annonser

Problem: Jag har den dumma annonsfrågan som nyligen började ut ur det blå tillsammans med utseendet på uppstarten som helt annorlunda. Resultatet är varje gång jag rör eller flyttar min telefon, det skickar en meddelandesignal till mig att jag har ett meddelande, men det gör jag givetvis inte, det finns bara en hel del pop-up-annonser som snabbt tappar mitt nya batteri till nästan tomt vid mitten av eftermiddagen som brukade hålla hela dagen. Jag har haft telefonen från ny i cirka fyra år och det har varit helt bra hela denna tid, det var bara den senaste månaden den här irriterande saken har hänt.

Relaterat problem: Nyligen började få popup-annonser på startsidan på min Samsung Galaxy S8. Följde onlineinstruktioner på olika webbplatser utan framgång. Kan du hjälpa.

Lösning: Det vanligaste skälet till att din telefon får popup-annonser är att en app du laddade ner driver appar till din telefon. Det kan också bero på att du har besökt vissa webbplatser och klickat på några av länkarna som leder annonser till din telefon.

Det bästa sättet att lösa problemet är att först starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en nedladdad app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande uppstår i Safe Mode är det mest effektiva sättet att lösa problemet att göra en fabriksinställning. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

S8 fastnat i att optimera skärmen efter programuppdatering

Problem: Hej. Så jag har en Samsung Galaxy S8 och den är inte ens ett år gammal ännu och den sa att jag hade en ny mjukvaruuppdatering igår kväll klockan 18 så jag lät den uppdateras. omkring 18:30 sa det att det var att optimera appar 0 av 99 så jag trodde att det nästan var gjort. så jag satte den på disken och lämnade den ensam runt 19.00, den sa 99 av 99 så jag satte den på laddaren och jag gjorde mig redo för sängen. när jag vaknade säger det fortfarande samma sak och det går inte av skärmen. Jag kan inte ta ut batteriet eftersom det inte kommer att ge mig möjlighet att ändå. så jag vet inte vad jag ska göra allt jag vet är att jag behöver min telefon tillbaka. Jag vet inte vad den nya uppdateringen heter men den dykte upp och bad om den i går kväll 22 juni.

Lösning: Detta orsakas troligen av en mjukvaruproblem som enkelt kan fixas genom att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget. Om problemet fortfarande kvarstår bör du överväga att göra en fabriksåterställning i återställningsläge. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

S8 Kör långsamt

Problem: Telefonen går långsamt. Jag har redan rensat cacheminnet, stoppat appar, sedan återställt telefonen och sedan fabriks hårt återställning. Telefonen går fortfarande långsamt och det började efter att jag uppdaterade några appar. Jag har Norton antivirus på min telefon som säger ingen skadlig programvara. När jag använder appen för underhåll av enheten för att skanna telefonen fryser den i ungefär en minut på "com.android.captivepotalloggin" och slutför sedan skanningen och säger att telefonen är 100. Kan du snälla hjälpa mig.

Lösning: Har din telefon ett microSD-kort installerat? Om det gör det kan du försöka ta bort detta eftersom det kan orsakas av ett felaktigt kort. Du bör också prova att göra en fabriksåterställning i återställningsläge. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du återställer återställningen. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du kontrollera detta på ett servicecenter eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

S8-skärmen är svart

Problem: Jag använde min telefon igår helt fint. Jag är inte säker på vad det heter, men när jag tittar på min telefon har den tid och datum på det oavsett vad. Den skärmen är inte längre där. Jag klickade på av-knappen för att sova den. Senare samma dag klickade jag på av-knappen så att jag kunde svepa för att använda den, men skärmen var svart. Ljuset överst blinkar grönt, men jag kan inte göra någonting. Jag googlade vad jag skulle göra och hittade din sida. Jag testade alla tips du gav, men min telefon är fortfarande svart. Jag kan inte stänga av eller slå på den. Jag har försökt ladda det och använda dina tips också. Jag kan inte göra något annat sedan använda det för pappersvikt just nu och jag är stressad över det. Jag är inte den typ av person som måste ha sin telefon 247, men jag väntar på ett telefonsamtal från en eventuell ny arbetsgivare för att se om jag fick jobbet jag intervjuade för så ja, jag är stressad. Snälla hjälp mig!

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget kan problemet orsakas av programvarufel. För att fixa detta måste du göra en fabriksinställning i det här läget. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet kvarstår kan displayens montering på telefonen vara felaktig. Du bör sedan kontrollera detta i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.