Löst Samsung Galaxy S8-bilder försvinner från galleriet

#Samsung #Galaxy # S8 är en av de premium Android-smartphones som finns tillgängliga på marknaden som kan ta foton av utmärkt kvalitet. Telefonen är utrustad med en 12MP f / 1.7-bakkamera med dubbla pixlar som kan ta klara bilder även i svagt ljus. Den kan också spela in 4K-videoklipp. Dessa foton och videoklipp tagna av enheten ser riktigt bra ut när de visas på 5, 8 tums Super AMOLED-skärm på telefonen. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8-foton försvinner från gallerifrågan och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8-bilder försvinner från galleriet

Problem: Hej alla! Jag är desperat efter hjälp på denna punkt. Jag har gått igenom massor av dina olika guider i ett försök att lösa problemet på min telefon. Jag har till och med bara återställt min telefon för att upptäcka att jag inte gjorde något för att korrigera problemet. Så jag ber att du kan hjälpa mig. Jag stötte på detta problem för ungefär en vecka sedan när jag försökte ta en snabb bild men bilden sparades aldrig. Allt jag fick var en grå skärm med ett utropstecken. Den skärmen försvann sedan snabbt ur mitt galleri inom några sekunder. Jag försökte ta samma bild ungefär 5 eller 6 gånger innan jag blev frustrerad och slutade. Jag gick till Google och Reddit för hjälp och förslagen inkluderade för att kontrollera om SD-kortet var helt isatt (det är det) och för att rensa din lagrings- / datacache (jag gjorde för UI för kamera, galleri och system och cache-partition). Jag har startat om telefonen om och om igen mellan försök att lösa problemet och jag har fortfarande samma resultat. Först kunde jag bara ta en bild genom pro-läge och det skulle spara. Men nu kommer det inte att spara ett foto från något läge, dvs auto, sport, mat etc. inklusive pro. När jag lägger den på slow motion och super slow motion visas ett meddelande som säger att "inspelningen misslyckades" och sedan går ut ur appen. Meddelandet kommer utan att jag faktiskt startar en inspelning, jag måste bara växla till det läget. Det enda sättet att jag lyckats ta foton är genom att snapchat eller dra upp kameran och skärmdumpa det som visas på skärmen. Senare när jag tar en bild och försöker växla till galleriet för att se om det har sparat får jag ett meddelande om att systemgränssnittet inte svarar. Till vilket jag följde dina steg i ett försök att rätta till det problemet. Jag har nyligen inte tappat telefonen eller blivit våt eller något som kan ha skadat den. Det fungerade bra precis häromdagen så jag vet inte vad som kunde ha orsakat detta. Jag använder min kamera nästan dagligen eftersom jag är en ivrig fotograf och anledningen till att jag köpte den här telefonen var för kameran. Tack på förhand för all din hjälp!

Lösning: lagras foton och videoklipp som tas av telefonen på microSD-kortet? Om din telefon har ett microSD-kort installerat kan du försöka ta bort det och ställ sedan in kamerans standardsparläge på telefonens interna lagring. När detta är gjort ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det, säkerhetskopierar du dina telefondata och gör en fabriksåterställning När återställningen är klar installerar du inga appar i telefonen än. Försök kontrollera om problemet fortfarande finns.

Om stegen ovan inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

S8-fel i kameran

Problem: Min 8 månader gamla S8 utan skada som felmeddelande “Camera Fail” när jag valde kameraprogramikonen. Den sitter fast i ”selfie” -läge och är oanvändbar. Men kameran fungerar bra med alla / alla andra appar som ansluter till kameran, det vill säga textbilagor, fotokompass, etc. Jag har provat cache-radering, tvinga stopp och mjuk återställning. Jag är inte redo att göra en fullständig återställning av fabriken förrän jag har utforskat “ALLA” alternativ eftersom kameran fungerar vid tiden. All hjälp och / eller förslag skulle uppskattas. Tack. Hälsningar

Relaterat problem: Hej alla, När jag försöker öppna kameraprogrammet får jag ett felmeddelande (kameran misslyckades), jag försökte allt för att åtgärda det här problemet med min enhet, - Tvinga stopp & rensa data - Torka cache-partition - Fabriksåterställning - Samsung originalt system omblinkar Men ingenting fixade det här problemet, så skulle du snälla hjälpa mig med att få en lösning, telefonen har ingen garanti eftersom skärmen är knäckt. Tack

Lösning: För den här frågan bör du försöka rensa cache-cache och data från appen från applikationshanteraren. Om problemet fortfarande uppstår efter detta bör du försöka kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet. För att göra detta, starta bara telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Ett sista felsökningssteg att överväga är en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du återställer återställningen.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du ta med din telefon till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.