Löst Samsung Galaxy S7-skärm blir svart

En av de bästa funktionerna i #Samsung #Galaxy # S7 är dess skärm som består av en 5, 5 tums Super AMOLED-skärm med 1440 x 2560 pixlar. Detta gör enheten idealisk för användning som multimedietelefon. Telefonen har också andra enastående funktioner såsom en kraftfull processor och GB RAM som gör att den kan köra processintensiva appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S7-skärmen blir svart problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7-skärmen blir svart

Problem: När telefonen är öppen i någonting, om jag inte vidrör skärmen efter 5-6 sekunder blir skärmen grå så blir den svart. Att slå på strömbrytaren sätter på den igen. Den är inställd på att gå av efter 10 minuter utan aktivitet. Jag har gjort omstart och säkert läge och har fortfarande problemet.

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att kontrollera inställningarna för timeout för telefonskärmen.

  • Dra ner från toppen av skärmen. Detta kommer att dra ner meddelandeskuggan.
  • Tryck på inställningsknappen.
  • Tryck på Display.
  • Tryck på skärmtid.
  • Klicka för att välja längden på inaktivitet som du vill att skärmen ska timeout vid. Försök ändra detta till 2 minuter.

Om problemet kvarstår även med tidsgränsen som är inställd på 2 minuter rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. Detta gör att du kan kontrollera om problemet orsakas av ett fel i telefonsystemet.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S7-skärmen blir svart slumpmässigt

Problem: Skärmen blir svart slumpmässigt. Telefonen stannar på och fungerar som att ingenting har förändrats, du kan fortfarande höra ljudet om du tittade på en video, kan trycka på knapparna för att ta en skärmdump, du känner den haptiska feedbacken osv. Så småningom om du väntar på att den ska vara inaktiv för att låsa kan du väcka den igen och öppna den igen, tills nästa gång. Det verkar kanske inte göra det när det är anslutet men inte helt har kunnat utesluta det. Det tenderar också att göra det när skärmen ändras, så att öppna en ny app, från att rulla text till att följa en länk till en video osv ... Det verkade börja direkt efter den senaste Android-uppdateringen.

Relaterat problem: Jag har inte tappat eller blivit våt. Idag när jag ringde kände jag så jag tittade på det och skärmen började ändras till blå och rosa färger. Nu blir det svart och jag kan inte se någonting. Det började fortsätta utan att jag rörde på några knappar.

Lösning: Det du vill göra just nu är att först kontrollera om problemet orsakas av en app som du laddade ner. För att göra detta, starta bara telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande uppstår till och med i säkert läge föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning. Installera inga appar ännu efter återställningen, försök istället att kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du kontrollera detta på ett servicecenter eftersom det kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

S7-skärmen är svart med blå meddelande LED-ljus som blinkar efter dropp

Problem: Tappade min S7 från ett bord (cirka 3, 5 fot) på ett trälaminatgolv. telefonen hade en dyr mycket skyddande UAG-täckning på den. (har tappat den vid många tillfällen på gator, marmor etc. från högre höjder men det var absolut ingen skada på telefonen någonsin) telefonen har ett härdat glasskydd också. telefonen har absolut inga bucklor, repor eller hårdvaruproblem. Jag tänkte inte för mycket på att släppa den från en kort höjd som den här men när jag tog upp den var skärmen svart och flimrande vita linjer som senare slutade. Det är nu en tom skärm och det finns en blå meddelandeljus dygnet runt. Jag planerar att få Samsung Galaxy S9. Innan min telefon skadades var de villiga att ge mig 150 $ kredit, men nu kommer de inte att ge mig något för telefonen. Jag har en känsla av att det bara är en trasig anslutning inuti telefonen men är inte säker. Jag är student som har kontanter så att 150 krediterna gör en stor skillnad. Vad skulle du rekommendera mig att göra? Jag vill inte spendera för mycket. vill bara få skärmen att fungera igen så att jag kan byta in den. Vad är din åsikt / rekommendation?

Lösning: Du bör försöka göra en simulering av batteriets drag först. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Se till att ta bort microSD-kortet på telefonen när du gör detta. Din telefon bör starta om efter det. Om det inte gör det kan du försöka komma åt återställningsläget och om skärmen fungerar i det här läget rekommenderar jag att du gör en fabriksåterställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet kvarstår måste du ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat eftersom det troligtvis är ett hårdvarorelaterat problem redan.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.