Löst Samsung Galaxy S7 Edge Nya appar-knapp Håller aktivering

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi hjälper våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S7Edge att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är en flaggskeppstelefon som släpptes 2016 som fortfarande är populär bland konsumenterna idag. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S7 Edge senaste appar-knappen fortsätter att aktivera problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge Nya appar-knapp hålls aktiverad

Problem: Min Galaxy S7 edge-app för nyligen håller på att aktivera mig själv ... som att jag kontinuerligt knackar på den när jag faktiskt inte är det..och den hänger ibland helt (det fungerar helt och hållet inte ens när jag knackar på den) ... telefonen har fungerat bra och jag har haft det nästan 2 år igång nu ... faller ingenting..Det började bara för en kväll sedan sedan jag skrev detta .. Jag använde det för att läsa..Kan det vara en hårdvara problem eftersom jag har försökt att rensa allt cacheminne och rengöra alla mina appar manuellt och rensa alla skräpfiler ... vad kan det här vara? eller är det hög tid jag bytte telefon tack.

Lösning: Det bästa sättet att felsöka problemet är att först kontrollera om problemet orsakas av en app som du laddade ner. För att göra detta måste du starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en nedladdad app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i säkert läge måste du kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel genom att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra följande i återställningsläget.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen.
  • Utför en fabriksåterställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent i vilket fall du kommer att behöva ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S7 Edge Overheats

Problem: Hej, jag har en Samsung Galaxy S7 Edge. Sedan jag satt upp telefonen såg jag att den börjar överhettas mycket snabbt till den punkt där du inte kan röra den för länge. Ursprungligen trodde jag att detta bara var installationsprocessen eftersom det var tvungen att installera många uppdateringar till appar etc. Jag läser en hel del människor upplever detta problem och avinstallera KNOX har inte riktigt hjälpt som vissa föreslog att det kan. Jag är planerad att returnera den, men om det är något som kan fixas - ID vill hålla det för att vara ärlig. Alla råd skulle uppskattas.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att ta bort microSD-kortet på telefonen (om du har ett installerat). När detta är gjort säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning. Så snart återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det orsakas detta troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent i vilket fall du måste kontrollera detta vid ett servicecenter.

S7 Edge Bluetooth-parning med bil är trasig efter programuppdatering

Problem: Jag för några veckor sedan, tror jag direkt efter en programuppdatering till mitt olåsta, icke-telefonföretag (även om min tjänst är från Verizon) Samsung Galaxy S7 Edge-telefon med Android 7.0, telefonstödet på Bluetooth-anslutningen till min 2016 Subaru Forester gick i höjdled. Under flera dagar, varje gång jag startade bilen såg den ut på konsolen som om ett samtal skulle komma in och sedan hänga upp med en gång. Detta hände flera gånger i rad, varannan eller två och stoppade sedan. Efter några dagar av detta började detta hela tiden. Om jag spelar medialjud håller den ständiga falska telefonaktiviteten den paus. Jag har startat om telefonen. Jag har tagit bort Bluetooth-parningen och återskapat den. Den enda lösningen som jag hittat hittills är att ta bort telefonljud från konfigurationen för denna Bluetooth-anslutning. Vad händer här? Finns det en lösning? Kommer Google eller Samsung att fixa det här?

Lösning: Eftersom du redan har försökt ta bort Bluetooth-anslutningen och sedan ansluta den igen, vilket inte löser problemet, orsakas detta troligen av gamla mjukvarudata som inte har tagits bort helt under uppdateringsprocessen. Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.